Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני חדש כאן. יש לי שאלה קטנה, נגיד שאני רוצה לעשות רישיון, מה הכי עדיף לי? ידני או אוטומטי?

אני לא יודע אני משתגע ולא מבין בזה במילא, בבקשה כל מי שיכול להמליץ לי אודה לו מאוד.

בתודה,

yaniv671.

המשך יום נעים!

פורסם

ידני.

מהסיבה הפשוטה, שלא תהיה מוגבל, נגיד ואתה יוצא עם חברים, ואתה לא שותה או משהו, ואתה היחיד.. או שאבא שלך מביא לאיזה יום אימפרזה טורבו STI ואתה מת לסיבוב :)

חוצמזה ההבדל בין ידני לאוטומט הוא מעפן, בטסט הוא לא ישנה הרבה, ולא בשום מקום אחר, אחרי הטסט תסע על האוטומט של אבא, אבל לפחות לא תהיה מוגבל :D

פורסם

הבנתי,

קודם כל תודה רבה!

ושאלה נוספת, כשאני עושה רישיון על ידני, אז אני אוכל לנהוג גם על אוטומט?

בתודה,

yaniv671.

המשך יום נעים.

פורסם

נק' נוספת אשר תחזק את דעתם של החברים שהגיבו מעליי.

תרצה לקנות רכב ראשון נכון? כמובן.

אבל תקציב נמוך 15 אלף נגיד. במחיר הזה קשה למצוא רכב אוט' עם גיר במצב טוב. תהייה מוגבל לרוב לרכב מתפרק עם גיר בסוף דרכו. כנ"ל מבחינת צריכת הדלק הגבוהה.

תקנה רכב גיר רגיל עם ראש שקט.

אגב זאת הדילמה של חבר שלי שעשה ברוב טפשותו רשיון על אוט' בלבד.

חבל עוד כמה שיעורים זה לא מה שיהרוג אותך.

• אחראי פורום
פורסם
חוצמזה ההבדל בין ידני לאוטומט הוא מעפן, בטסט הוא לא ישנה הרבה, ולא בשום מקום אחר, אחרי הטסט תסע על האוטומט של אבא, אבל לפחות לא תהיה מוגבל :D

אני מסכים עם הנ"ל לגבי עדיפות לידני.

אבל, לגבי הציטוט הנ"ל - אני דווקא חושב שבטסט יש חשיבות והבדל

לנבחנים על אוטו'. יש הרבה פחות לחץ , אתה לא עסוק בלחשוב מתי קלאץ' ומתי לא.

לא לשכוח שזה לא בא בקלות למי שנהג סה"כ 25-30 פעם על מכונית.

יצא לי לראות כמה נהגים (ונהגות) שהם סכנה לציבור עם אופי הנהיגה שלהם

(לא נהגים פרועים - אלא חסרי תשומת לב,עדינות לא קיימת,תגובות מוזרות וכו')

אבל עברו טסט ראשון/שני בגלל שלמדו ונבחנו על אוטומטי.

הם הודו בעצמם שהלמידה על אוטו' סייעה להם לעבור טסט מהר.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רישיון על אוטומט מאפשר לך לנהוג רק על אוטומט!

רישיון על ידני, מאפשר לך לנהוג על ידני ועל אוטומט!

ידני עדייף מהסיבות הבאות: במידה ובעתיד תרצה לרכוש רכב, אך לא יהיה לרשותך תקציב רב. תעדיף לקנות ידני, מכיוון שאותו הרכב ידני יעלה לך בערך 6\7 אלף פחות מאותו הרכב אך אוטומטי!

כמו-כן ידני צורך בסביבות ה 20% פחות דלק מאוטומטי!

ודבר אחרון, אם תיסע לטייל באירופה, ותרצה לקחת רכב, לא תהיה לך ברירה אלא להתפשר על ידני, מכיוון שלהשכיר רכב אוטומטי בחו"ל עולה המון, וחבל סתם לבזבז עוד כסף, רק בגלל שאתה לא למדת לנהוג על הילוכים..

ואני בכלל לא מדבר על כך שידני הוא כיפי, ואוטומטי סתם משעמם!

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

ידני!

אני לומד עכשיו ודווקא אחרי שקולטים ומתרגלים זה נהיה כמו איתות ומגיע בצורה רפלקסיבית...

אני רק עדיין לפעמים שוכח להחזיר לראשון בעצור... אבל יש לי עוד 12 שיעורים לזכור זאת :)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אוטומט!!רק אוטומט!!

אין כמו ההרגשה לנסוע וללחוץ על דוושת הגז בשעת מצוקה ואז לשמוע את הקול הבא:

"בקשתך להאצה התקבלה במערכת,אנו נשקול את הדברים ונחזור אילך בהקדם.."

בברכה,

המנוע.

:-D

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...