Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון ה Ring הטוב ביותר !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Tvr_speed_12, אני מודה מודה מודה לך.

תרגיש חופשי להמשיך לספק סרטי איכות כאלה.

אגב סרטון ה-RUF-CTR הזה די משעמם, אבל ראיתי סרט של הרכב מקיף את הרינג, כאשר האיכות בהרבה יותר טובה והתצלום הוא אך ורק מתוך הרכב, הרבה יותר קל לעקוב ככה אחרי הנהיגה. הנהג כנראה היה אותו נהג :-P

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

תודה למגיבים ושיהיה בכיף,

מבחינת הרינג מה שהעליתי אלו הם ההקפות שיש לי שאיכות הצילום בהם טובה.

יש לי עוד הרבה סרטונים באיכות צילום פחות טובה שהמצלמה בהם לא מקובעת ברכב ולכן במסלול

עם שינויי כיוון וקפיצות + ידיים לא יציבות יוצא יותר אפילפסיה מאשר סרטון, אם תרצו אני אפרסם.

ובלי קשר מה דעתכם על איזה פרויקט best motoring קטן ?

פורסם

אכן, סרטונים נהדרים-המשך כך.

מספר תוספות:

הנהג ב-M3GTR, הנס-יואכים שטוק, הוא בנו של נהג ה"אוטו-יוניון" המהולל, הנס שטוק (האב).

ביוגרפיה קצרה על חייו המעניינים של האב תוכלו למצוא כאן:

http://www.grandprix.com/gpe/drv-stuhansr.html

שורה תחתונה: הנס-יואכים הוא יהודי כשר כדת וכדין,

אחד הנהגים היהודים הבודדים שזכו להצלחה בינלאומית.

בכל הנוגע ללאודה:

אפשר לצחוק עליו עד מחר, אבל אי-אפשר שלא להצדיע לאומץ הלב, לנחישות ולסיבולת שלו:

בבית החולים במנהיים, אליו הוטס במסוק מיד אחרי התאונה, הביאו כומר בכדי שיקריא מעל

מיטתו את תפילת ה-Last rites- מעיין "תפילת אשכבה", אם תרצו...

באופן לא-יאמן, שישה (!) שבועות אחרי שכמעט נשרף למוות, לאודה חזר להתחרות בגרנד פרי

האיטלקי במונזה באותה עונה וסיים רביעי (!) ב"פרארי". עיתונאי מירוצים ידוע מספר איך, בסיום

המירוץ, לאודה "קילף" את מסכת הראש חסינת-האש שלו (ה"בלקלוואה") וביחד איתה "התקלף"

גם עור הפנים המדממות שלו...

בנוסף לזאת, למרות שנעדר משלושה מירוצים בזמן ההחלמה, לאודה הפסיד את תואר האליפות

באותה עונה לג'ימס האנט הבריטי בנקודה אחת בלבד, לאחר שפרש מרצון מהמירוץ האחרון בעונה,

הגרנד פרי היפני שנערך במסלול השוכן למרגלות ההר פוג'י, עקב תנאי הראות הקשים במזג האוויר

המונסוני שהיה אז.

בעונה שלאחר מכן, עונת 77', הוא זכה בתואר האליפות בפעם השניה בקריירה.בסוף עונת 79' הוא החליט לפרוש והקים חברת תעופה קטנה הנושאת את שמו, LAUDA AIR. ב-82' הוא "התקמבק"

ב"מקלארן" ובעזרת מנועי ה"TAG-פורשה" שלה, זכה בתואר אליפות שלישי ואחרון ב-84', בהפרש

של חצי-נקודה (!) מחברו-לקבוצה, אלאן פרוסט הצעיר.בסוף 85' הוא פרש, הפעם לתמיד,והמשיך

לנהל את החברה שלו (למיטב ידיעתי-ואולי אני מאוד טועה פה- הוא אף ביקר מספר פעמים בארה"ק,

באילת, במסגרת טיסות צ'ארטר של חברת התעופה שלו).ב-92' הוא מונה ע"י לוקה די-מונטיזמולו למנהל קבוצת ה-F1 של "פרארי", תפקיד זמני בו הוא החזיק עד בואו של ז'אן טוד.

כיום הוא פרשן ה-F1 של רשת RTL הגרמנית ונחשב לאחד האנליסטים המעניינים בתחום.

lauda17.jpg

לאודה ב"פוג'י" 76', המירוץ ממנו פרש והפסיד את האליפות.

F1%20Niki%20Lauda%20(AUT).%20_U4C3502.jpg

לאודה בתפקיד הפרשן ב-RTL, ביחד המנחה, פלוריאן קוניג, באימולה השנה.

יום טוב,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
מה הוא שיא הרינג בכל הזמנים ?

דניאל

" בשנת 83' נקבע שיא המסלול שלא נשבר עד היום כאשר סטפן בלוף הביא את הפורשה 956 גרופ C לתוצאה של 6:11 דק'.."

"התוצאה המהירה ביותר למכונית סדרתית עומדת על 7:18 דק' ונקבעה בדונקרוורט D8 270RS (רפליקה הולנדית של לוטוס סופר 7).."

אוטו, ספט' 2005.

אור.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
לאור החורף שהגיע סוף סוף קבלו הקפה חורפית של הרינג ב 997 CUP הנהוגה בידי

סבין שמידט ( בערך 8:40 )

http://www.sabine-schmitz-motorsport.de/daten/Sabine_Schmitz_Porsche_997_Cup_Onboard_Video_3.wmv

עאלק :smile:

זאת הבחורה שהייתה בטופ גיר..

קצת מעצבנת אבל נהגת משו משו...

ד"א, ואני כמובן לא רוצה שזה יישמע מזלזל, אבל יש שם הרבה פניות שבהן היא לא מתקרבת בכלל לאייפקס... זה יכול להיות בכוונה?

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...