Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 שאלות לי.

1)

המנוע בהונדה סיויק 1995 שלנו הוחלף לפני כשנתיים למנוע 1.6. הבעיה היא שאני לא יודע איזה, אני גם סקרן לדעת וגם אנחנו מתכננים למכור בקרוב.

פתחתי את המכסה מנוע וכתוב שזה HONDA 16 VALVE אבל לא האם זה ES או LS (הבדל של 10 כ"ס וחצי שנייה 0-100 :shock: ).

עריכה: שאני מסתכל בפארקרס אני רואה שהמהירות המקסימלית של ה ES היא 170 וה LS 190. זה כנראה מוכיח שיש לי LS, אבל בכל מקרה הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לאמת את זה.

2)

האם פנסי ערפל באים כסטנדרט היום? בפוקוס 2003 שלנו הדלקתי נורות ערפל, אבל שום דבר לא השתנה, לדעתי ולדעת חבר שלי, לא מלפנים ולא מאחור.

תודה!

פורסם

בפארקס מדובר לא על הסיוויק האמריקאית אלא על הסייוויק האירופית שהיא שונה לגמרי מהסיוויק שלך.

הסיוויק הזו שווקה בארץ תקופה קצרה רק עם מנוע 1.6, נחלה כשלון חרוץ, ונעלמה מהאופק...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למה אתה חושב שיש לי סיוויק אמריקאית ולא אירופאית?

והסיויק שלי היא DX 1500, אבל המנוע הוחלף עקב שריפה והמוסך שם מנוע 1.6 - אבל אני לא יודע איזה דגם.

פורסם

הדגם של המנוע של המכונית שלך הוא בטוח מאלה של הסיוויק האמריקאית.

אם תסתכל ברישיון תוכל לראות גם את סוג המנוע שהוא חלק מהמספר שלו.

ההימור שלי הוא שיש לך מנוע 1.6עם 125 כ"ס

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

צודק, אני אבדוק ברישיון.

..

Honda 1.6i ES 4/1590 103 106 10.7 42.8

Honda 1.6i LS 4/1590 113 119 10.2 37.6

Honda 1.6i VTEC 4/1590 125 119 9.2 39.7

פורסם

וואלה צדקת, ברישיון כתוב הונדה-ארה"ב וסוג המנוע ZC.

האם יש אתר בדומה לפארקרס שידע לתת לי מידע על סוג המנוע הזה?

עריכה: חיפשתי פה: http://www.streettuners.com/curve/engine/engine_specs.html#civic

לא מצאתי |: סוג מנוע 1.6 ZC.. אני רוצה לדעת כמה כוחות סוס, מהירות מירבית ו 0-100.

והאם יש למישהו מושג בקשר לאורות הערפל?

תודה

פורסם
וואלה צדקת, ברישיון כתוב הונדה-ארה"ב וסוג המנוע ZC.

האם יש אתר בדומה לפארקרס שידע לתת לי מידע על סוג המנוע הזה?

עריכה: חיפשתי פה: http://www.streettuners.com/curve/engine/engine_specs.html#civic

לא מצאתי |: סוג מנוע 1.6 ZC.. אני רוצה לדעת כמה כוחות סוס, מהירות מירבית ו 0-100.

והאם יש למישהו מושג בקשר לאורות הערפל?

תודה

נסה "לשחק" עם מתג פנסי הערפל כאשר אורות החזית הראשיים דולקים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נמצא בד"כ בחיבור בין המנוע לגיר. מנועי SOHC הם מסדרה D ז"א קוד כמו D16Z6, D16Y8,D16A6 וכו'. תבדוק מה כתוב שם ולפי זה תריץ חיפוש. שים לב שמנוע של הונדה שיובא מיפאן יהיה בד"כ בעל הספק גבוה יותר ממנוע זהה שיובא מארה"ב (יחס דחיסה גבוה יותר במנוע שמיועד לשוק היפאני).

פורסם

אני לא ממש מעוניין לפרק את המנוע כרגע, האם מישהו מכיר משהו כמו פארקרס רק אמריקאי? או מסוגל למצוא לי את הנתונים על הדגמי ZC 1.6 השונים, תודה!

ושלומי, ניסיתי לשחק עם זה, לא רואים שום הבדל :|

2)

האם פנסי ערפל באים כסטנדרט היום? בפוקוס 2003 שלנו הדלקתי נורות ערפל, אבל שום דבר לא השתנה, לדעתי ולדעת חבר שלי, לא מלפנים ולא מאחור.

תודה!

פורסם

לא צריך לפרק את המנוע...

פשוט תסתכל על המנוע, בצד שמאל אם אתה עומד מולו, בחיבור לגיר, אמור להיות חרוט הקוד הזה. תסתכל על האיזור שמוקף בעיגול הירוק בתמונה.

pic.JPG

פורסם
בפארקס מדובר לא על הסיוויק האמריקאית אלא על הסייוויק האירופית שהיא שונה לגמרי מהסיוויק שלך.

הסיוויק הזו שווקה בארץ תקופה קצרה רק עם מנוע 1.6, נחלה כשלון חרוץ, ונעלמה מהאופק...

אתה מדבר על סיביק פרימיום?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני לא יודע איך זה ב03, אבל בפוקוס שלנו (שנת 00) אין פנסי ערפל קדמיים

והפנס ערפל האחורי נמצא בתחתית הפגוש בצד. תנסה להסתכל שם.

אגב שלך 5 דתות או 4? אם היא 4 שכח ממה שאמרתי :D אין לי מושג

איפה נמצאת הנורה ב4 דלתות.

פורסם

ZC היא משפחה של מנועים של הונדה שהפקיהם נעים בין 105 ל-160 כ"ס

חפש צירוף אותיות שמתחיל כנראה ב D16 השלוש ארבע אותיות אחרי הצירוף הזה הן סוג המנוע.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...