Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום הוחלף הכויל שוב ,לאחר שרתח אתמול ,

בדיקה אוהמית של הראשוני גילתה התנגדות של 1.5 אוהם במקום 3.9 אוהם

הסתבר שהפלטינות שנשרפו לנוכח מרווח מזערי של המכונאי הקסוקר ':oops: היו סגורות רוב הזמן, משכך העמיסו את הכויל והמנוע לא עבד עגול

הדיסטרובוטור פורק לגורמים ,הואיל ולא היו לי עוד פלטינות חדשות שיפצתי את החדשות שנשרפו וכיוונתי ל-0.5 מ"מ החזרתי למנוע שעבד מצוין אלא שאחר 3 דקות החל לזייף אימים ,נגעתי בכויל והוא החל לתסוס ,פרקתי כויל מהטופולינו ווהחלתי בהחלפה ולנגד עיני התגלה מחזה

הכויל בעת שרתח התפוצץ ושסתום ההגנה בראשו נפרץ ,זאת גילית היום כשפרקתי אותו, בוצעה ההחלפה ואז זזז

הכנסת מפתח ועבד שיגעון 25 דקות הכויל המוחלף התחמם סביר וסוף סוף המנוע עובד עגול נקי ויפה.

מיקום הכויל שונה ובמקומו התקנתי תוספת רדיאטור של מזגן פזו 104 +מאוורר אימתני, נדרש היה להנמיך את הרדיאטור לגובה נמוך ,מהרדיאטור

הראשי הואיל והמשאבה לא הצליחה לדחוף את המים ,מילוי מים ניקוז וכל זה באמצעות הצינורות שנותקו מהרדיאטור התא נהג הפנימי.

חל שיפור משמעותי בפיזור החום 200 מעלות פ' 93 צ' וזה ללא נסיעה בתוספת משב רוח קידמי אלא הפעלה במקום בטורים מעט גבוהים:lol::lol::lol:

פורסם
היום הוחלף הכויל שוב ,לאחר שרתח אתמול ,

בדיקה אוהמית של הראשוני גילתה התנגדות של 1.5 אוהם במקום 3.9 אוהם

הסתבר שהפלטינות שנשרפו לנוכח מרווח מזערי של המכונאי הקסוקר ':oops: היו סגורות רוב הזמן, משכך העמיסו את הכויל והמנוע לא עבד עגול

הדיסטרובוטור פורק לגורמים ,הואיל ולא היו לי עוד פלטינות חדשות שיפצתי את החדשות שנשרפו וכיוונתי ל-0.5 מ"מ החזרתי למנוע שעבד מצוין אלא שאחר 3 דקות החל לזייף אימים ,נגעתי בכויל והוא החל לתסוס ,פרקתי כויל מהטופולינו ווהחלתי בהחלפה ולנגד עיני התגלה מחזה

הכויל בעת שרתח התפוצץ ושסתום ההגנה בראשו נפרץ ,זאת גילית היום כשפרקתי אותו, בוצעה ההחלפה ואז זזז

הכנסת מפתח ועבד שיגעון 25 דקות הכויל המוחלף התחמם סביר וסוף סוף המנוע עובד עגול נקי ויפה.

מיקום הכויל שונה ובמקומו התקנתי תוספת רדיאטור של מזגן פזו 104 +מאוורר אימתני, נדרש היה להנמיך את הרדיאטור לגובה נמוך ,מהרדיאטור

הראשי הואיל והמשאבה לא הצליחה לדחוף את המים ,מילוי מים ניקוז וכל זה באמצעות הצינורות שנותקו מהרדיאטור התא נהג הפנימי.

חל שיפור משמעותי בפיזור החום 200 מעלות פ' 93 צ' וזה ללא נסיעה בתוספת משב רוח קידמי אלא הפעלה במקום בטורים מעט גבוהים:lol::lol::lol:

אבי, אצלי בשלגית גיליתי שינוי טכני - הורכב נגד הספק לפני הקוייל וממסר שמקצר אותו בזמן ההתנעה. (ראה צילום מצורף)

ואז כשרציתי לפרק הכל הסתבר לי שהורכב קוייל של 10V (יש עליו מדבקה + אזהרה שאסור להפעילו ללא נגד הספק:evil:).

הרעיון לתת 12V בזמן התנעה לקבל ניצוץ טוב יותר :idea: ולאחר מכן בזמן נסיעה 10V עם ניצוץ רגיל.

תבדוק שלא הורכב בטעות קוייל של 10V ללא נגד.

re019.jpg

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

בבדיקת המעבדה נכנסים לוורידים :oops::oops::oops:

התעקשתי לעשות גם מסלול טסט לגלות את כל הריג'קטים ,

בעקבות הטסט המקדים, לטסט ומעבדה, נדרש בהחלפת בוקסת ביצת רדיוס', בוקסות משולש עליון,חופש בהגה בתוך המוביל באקורדיון והיום גיליתי גם תפוח תחתון תקין אבל בלוי שלא העירו עליו האמת טסט רגיל האותו היה עובר ,

המעבדה זה סיפור מההפטרה !!!!!!!!!!!1:evil:1:evil::evil:

סיור מהיר בכל החנויות לפני כניסת השבת ,מצאתי בוקסות משולש של רנו 5 אותם יש לקצר ב-4 מ"מ רק את המידה הפנימית כל היתר זהה בול , קניתי מיד את כל המלאי וכן את שני

בוקסות הביצה האחרונות, לשאלתי אם יש גם תפוחי הגה שלא יחסר :lol::lol: כי נמצא גם חופש בהגה " (לא מהתפוחים) השיב המוכר" יש לי הגה שלם:roll::roll::roll::roll::roll:

בגלריה, חדש באריזה מקורי צרפתי לא משופץ ולא בתיך ",וואל'ה האיש יורד עם קופסא כחולה ארוכה ,פותחים וביפנים הגה חדש נוצץ בצבע כסף כולו כמו בסינדרלה ,:lol::lol::lol::lol: לפני כניסת השבת , ויכוחים וחיוכים ובדיחות וסיפורים על רנו 4, המחיר ירד ל-50 אחוז,נחליף את ההגה כך יהיה שקט ,:-P:-P:-Pכל טסט חצי שנה אמא -שלהם:wink::wink::wink:

עוד אין 30 שנה, מודל 83 , נחליף ונחזור למעבדה''':-P:-P:-P:-P

פורסם
אבי, אצלי בשלגית גיליתי שינוי טכני - הורכב נגד הספק לפני הקוייל וממסר שמקצר אותו בזמן ההתנעה. (ראה צילום מצורף)

ואז כשרציתי לפרק הכל הסתבר לי שהורכב קוייל של 10V (יש עליו מדבקה + אזהרה שאסור להפעילו ללא נגד הספק:evil:).

הרעיון לתת 12V בזמן התנעה לקבל ניצוץ טוב יותר :idea: ולאחר מכן בזמן נסיעה 10V עם ניצוץ רגיל.

תבדוק שלא הורכב בטעות קוייל של 10V ללא נגד.

נכון בדיוק אתמול שאלתי את ראמי אם הוא יודע מה ערך ההתנגדות של נגד טורי כי אני לתומי הערכתי שמישהו סילק את הנגד ואז מגיע

מתח קבוע 12 במקום מתח מוקטן , אגב ניתן לגלות זאת מיד בבדיקה אוהמית כל כויל שמחובר לו נגד ,התנגדות הראשוני היא 1.6 אוהם

והתנגדות המישני 12 קילואוהם ,בעוד כויל רגיל התנגדות הראשוני3.9 אוהם בעוד המישני כ-6.5 קילואוהם ,אגב מצוין גם למטה על הכויל

באנגלית עם נגד,אגב בספר של הינס זה מופיע עם נגד טורי,אולם במקרה דנן ,הרתיחה נבעה ממרחק פלטינות מזערי ,הפלטינות החדשות

הוצאו אכולות,והם הרגו את הכויל, רק לאחר ששיפצתי את המפלג, ושוב התחמם הכויל ,כבר קרבתי למקור הצרה ,הכויל רתח שוב התנגדות המישני ,שלא נדפק ,הצביעה שמדובר בכויל רגיל ,שפשוט נדפק בגלל המכונאי שעבר ניתוח השתלת קרניות8)8)8) אמיתי ולי הוא דפק את המעי העיוור !!!:-P:-P:-P:-Pאכן במקרים כאלה מחובר ממסר על הנגד שמקצרו רק לפרק הזמן של ההתנעה ואחר כך הנגד מחובר טורית כל העת.

בזמנו היו עושים את השינוי למקומות קרים שסבלו מהתנעת בוקר.:lol::lol::lol:

פורסם

אבי, עשה לעצמך טובה - תפטר מהפלטינות המגעילות האלה. אפשר לקנות קיט הצתה אלקטרונית ולהנות מאמינות מוחלטת ממע׳ ההצתה. יש לי אלקטרונית בבטי ובפרוספר וזה מאריך לי את החיים ב55 שנה לפחות!:lol: המפלגים האלה רגישים ולא ממש ידידותיים אחרי כך וכך שנים של שימוש. לא הסתכלתי בכלל על המפלג כבר יותר משנה ו-וואלה אני לא מתגעגע.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
בבוקר תערך נסיעת מבחן לעליזה תהיה לה עליה חזקה ... :twisted:

גם אצלנו יש עליות ,אתה מוזמן דני :wink:

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

פרוספר עבר היום מבחן קשה במיוחד של עליות וירידות, נוסע מצוין (זריז יותר מפרייבט) ומתנהג פטנסטי (4 בולמים חדשים).

לאחר מו"מ מומשך הוחלט שהוא יעבור טסט ביום רביעי הבעל"ט, החזיקו אצבעות.

:twisted: לכבוד האירוע המשמח התחנן זמר מתחיל כלשהו לכתוב עבור שיר עבור שרת מוסכי עבד את עבד בע"מ!

" יש פיתה ויש רתכת טובה... במכונית החדשה של עבד!!!"

:lol::lol::lol:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...