Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 626,כמה כוח סוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא רק הנפח של המנוע יש עוד גורמים שמשפיעים על ההספק שלו ...(יחס דחיסה וכו')כן , המנוע הזה מוציא בסביבות 115-120 כ"ס

האם המומנט הוא מדד טוב יותר לכמה "יסחוב" המנוע? האם זה הערך הנכון להשוואת איתו מכוניות אחרות?

בקישור הזה יש 127 ft lb @ 4,500 rpm שזה לא ממש רע.

פורסם

לדגם המדובר במנוע 2000 יש 114-116 כ"ס תלוי בשנה

אגב לסובארו לגאסי ולניסן פרימרה מאותן שנים הספק דומה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
האם המומנט הוא מדד טוב יותר לכמה "יסחוב" המנוע? האם זה הערך הנכון להשוואת איתו מכוניות אחרות?

בקישור הזה יש 127 ft lb @ 4,500 rpm שזה לא ממש רע.

שזה בערך 17 קג"מ שמורגשים בסל"ד יחסית גבוה , תראה , ההספק הוא תוצר של המומנט , לכל מכונית יש עקומת מומנט/הספק שונה ..בין איזה מכוניות בדיוק אתה רוצה להשוות?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
שזה בערך 17 קג"מ שמורגשים בסל"ד יחסית גבוה , תראה , ההספק הוא תוצר של המומנט , לכל מכונית יש עקומת מומנט/הספק שונה ..בין איזה מכוניות בדיוק אתה רוצה להשוות?

אני פשוט לפני קנייה ומחפש. עוד אפשרות שהועלתה היא ההונדה אקורד בשנים 96-97. קצת יותר יקרה אבל מפנקת. קצת קשה למצוא כאלה במצב טוב.

חוץ מזה, רציתי להבין עד כמה כדאי ללכת על מנוע 2000 מהשנים הללו, אולי יותר כדאי ללכת על 1600 בשנתון חדש יותר כמו 99 , לשלם אותו מחיר ולהוציא פחות על דלק. כמובן שאיכות הנסיעה יורדת מאיכות של אוטו מנהלים.

נראה לי קצת מוזר לשלם על 2000 ולקבל 1600 בביצועים...

פורסם

אוטו לא קונים לפי מס' כוחות הסוס "על הנייר".

קח כל אחת מהן לנסיעת מבחן, תבין שברכב יש יותר מסתם נתון של כ"ס.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
חוץ מזה, רציתי להבין עד כמה כדאי ללכת על מנוע 2000 מהשנים הללו, אולי יותר כדאי ללכת על 1600 בשנתון חדש יותר כמו 99 , לשלם אותו מחיר ולהוציא פחות על דלק. כמובן שאיכות הנסיעה יורדת מאיכות של אוטו מנהלים.

נראה לי קצת מוזר לשלם על 2000 ולקבל 1600 בביצועים...

מזדה 626 זה לא אוטו מנהלים, זה משפחתית עם מנוע 2 ליטר, אם אני לא טועה 136 כ"ס, ובלי קשר כמו שרז אמר, זה לא עובד ככה, זה כמו לקנות רמקולים על פי נתונים של הנייר... אתה חייב לשמוע אותם לא?

ושוב, זה לא אוטו מנהלים. (בכלל ההגדרה הזאת מוזרה)

• תוכן חדש...