Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נותנים גז

Lotus Omega
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"משרד התחבורה החליט להקל על כל מי שמעוניין לחסוך ולתדלק את מכוניתו בגז:תהליך ההסבה יקוצר מחודש לימים ספורים."

"השר שטרית ביקש מהאוצר להקפיא את מחיר הגז ל10 שנים"

הכתבה המלאה,בעיתון ידיעות אחרונות 15.11.05.

פורסם

סלח לי על הבורות, אבל אני לא זוכר שחודש ימים נעדרתי מהעבודה בשביל מערכת הגז, בסך הכל הייתי צריך לצאת פעם אחת בצהריים בשביל בדיקה של הטכניון וזה הכל. זה עדיין פחות מיומיים. עד היום לא הלכתי לקחת את הרשיון החדש שבו רשום רכב מונע בגפ"מ, בטסט אני אקבל אותו, לא הבנתי מה השתנה עדיין...

פורסם

בעקבות הביקוש הגובר: בקרוב תוכלו להסב בקלות את המכונית מדלק לגז.

ההסבה תיקח רק כמה ימים במקום כחודש ותתבצע בכל סניף של משרד הרישוי.

ליטר גז עולה כ 3.30 ש"ח לעומת 5.86 לליטר בנזין 95 אוקטן.

שר התחבורה דרש מהאוצר להבטיח את המחיר הנמוך לעשר השנים הקרובות.

מהות השינוי:ביטול הדרישה להגיע עם המכונית לבדיקה במשרד הרישוי הראשי והעמוס בחולון, שחייבת קביעת תור מראש והמתנה ארוכה לבדיקה.

כעת יהיה ניתן להגיע לאחר ההסבה לכל סניף של משרד הרישוי בארץ עם רישיונות הרכב, אפילו ללא המכונית עצמה, ולשנות את הפרטים במחשבי משרד התחבורה.

"ידיעות אחרונות"

15-11-05

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מעולה!

בתקווה שזה יעודד יותר אנשים להסב את הרכב לנסיעה בגז. לאט לאט רואים יותר ויותר רכבים הנעים על גז.

פורסם

"מספר תחנות תדלוק הגז הרשמיות עומד כבר על 12, רובן של "דור אלון" "ואמישראגז", מבאר שבע ועד כרמיאל.

במהלך המחצית הראשונה של 2006 מתכננות שתי החברות לפתוח עוד 19 תחנות חדשות, כולל באילת ובמעלות".

(בנוסף על כך פועלות בארץ כמה עשרות תחנות גז םיראטיות.

"ידיעות אחרונות"

15-11-05

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עד היום כל מי שעבר את ההסבה (כ-500 כלי רכב עד כמה שהבנתי) מצא איפה לתדלק. מה גם שעם הקמת תחנות נוספות העניין יהיה פשוט עוד יותר.

פורסם

ועוד 1500 שעברו הסבה פיראטית.

ל'

פורסם

האם מחיר ההסבה הולך לקטון?

פשוט לוקחים המון על ההתקנה.

בחו"ל 300-400$ כולל התקנה. ( INJECTION MULTI)

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם

עד אשר לא אראה תוצאות בשטח והפעלה מעשית של ההצהרות הללו, אני מציע לא לשמוח מראש, טעמתי מספיק בנושא הזה במדינה הבירוקרטית הזו...

ואם אכן העסק יכל לרוץ , רק אברך על כל.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם
האם מחיר ההסבה הולך לקטון?

פשוט לוקחים המון על ההתקנה.

בחו"ל 300-400$ כולל התקנה. ( INJECTION MULTI)

התקנת ערכת הסבה עולה כיום בין 6000-ל 12 אלף שקל.

ל'

• תוכן חדש...