Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי נתפסתי בכביש איילון צפון מול בנייני עזריאלי על 136 קמ"ש שזה אומר

46 קמ"ש מעל המהירות המותרת. (90)

השוטר קפץ לי לכביש וחניתי אחריו כמובן באתי לדבר עם השוטר לא עזר כלום אמרתי לו בדרך כלל אני לא נוהג ככה וכו ... לא עזר כלום הוא הזמין קצין ניסיתי לדבר עם הקצין גם אך גם לא עזר הקצין התעצבן אפילו ואמר "שתוק לפני שתקבל בוקס לעין" אבל בוא נעזוב את זה.

קיבלתי מהקצין 30 יום שלילה מיידית

ומשפט יהיה לי עוד 4 חודשים

מה עלי לעשות מה עלי להגיד במשפט במה אני צריך להאחז

כי 90 אחוז מהנהגים החדשים שוללים להם את הרישיון במשפט לעוד 3 או 6 חודשים...

כל חוות דעת תתקבל בברכה

תודה מראש. :|

עדיף לאבד רגע בחיים ואת לא את החיים ברגע... :snipersmi

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היית צריך להכחיש ולבגיד לו תראה לי וכו וכו.

ברגע שאמרת אני לא נוסע ככה בדרכ הפללת את עצמך ועכשיו רק עו"ד עשוי לעזור.

שטויות

שום דבר שהוא היה אומר לא היה מחזיר לו את הרישיון , צאו מזה.. אין דבר כזה שוטר נחמד..שוטר נחמד זה דבר שלא קיים , כי שוטר נחמד זה שוטר שלא עושה את העבודה שלו ומסכן את כולנו

בקיצור ולעניין , אין שום דבר שיכלת לעשות , פנה לעו"ד , הוא יוצא אותך מזה ואפילו יכול להחזיר לך את הרישיון עוד היום\מחר

פורסם

לדעתי לנהגים חדשים שנוהגים במעל 40 קמ"ש מעל המותר שוללים את הרשיון בעליל, כלומר טסט מחדש.

תנסה עורך דין, תלוי עד כמה הרשיון יקר לך (בשקלים חדשים)

כמה זמן נשאר לך עד סיום הנהג חדש? היה מישהו שעורך דינו דחה את המשפט עד לסיום היותו נהג חדש ובכך נחסך ממנו עונש כבד יותר.

תנסה באתרים שמתמחים בכך

www.topspeed.co.il

www.speedtraps.co.il

I don't drive fast, I fly low

פורסם

בדיוק נזכרתי בסרט שקרן שקרן.

שאחד העבריינים נפתס גונב שוב ומבקש את עצתו המקצועים ומקבל צעקה לאוזן "תספיק לשבור את החוק מטומטם".

אבל סתם.

חבל

לא נעים

פורסם

לאחר דיבור ממושך עם הילד .. מסתבר שהוא סתם עוד ילד שנוסע מהר וחושב שעו"ד שיציל אותו זה יעלה 50 שקל .. ועוד יתרה מכך אחרי שממליצים לו על אחד טוב (אסף שמיר , שמוכר פה בפורום) הוא עוד חושב שאסף משלם לי או משהו כדי שאני אפרסם אותו ..

בקיצור, אין טעם לעזור כאן, הילד אבוד, אני לעומת זאת אשמח לשמוע מה יהיה במשפט בעוד 4 חודש לאחר שהוא טרח לציין בפני ש "לאבא שלי יש קומבינות במשטרת תנועה" (נכון ..בגלל זה אתה פה בוכה לנו)

אני מהמר על 6 חודשי שלילה בפועל - מי משווה לי ומעלה? :D

פורסם

איזה כיף להיות צדקנים.

פתאום אף אחד כאן לא עובר את ה90. :| (בעיר)

הבעיה היא שאתה נהג חדש ועוד יותר בעיה שנתפסת.

לפי מה שאני זוכר - לנהג חדש שנתפס במהירות הזאת - עושה את הרשיון מהתחלה....

אם אתה כבר מתפרע - תתדאג לא להתפס (רדאר) ולא לעשות תעונה.

בהצלחה במשפט - קח עו"ד טוב.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
מניסיון רב... (לצערי) הם לא שוללים לטסט רק אם זה מעל 3 חודש... עד 3 חודש זה תאוריה בלבד.

לצערי גם לי הייתה שלילה אבל של 28 יום כי סגרתי עם התובע.. והתברר לי שאני צריך לעשות תאוריה

מחדש כאשר התוקף של הרישון יגמר...

זה אומר עוד שנתיים של נהג חדש ???? :shock:

בוםםםםם

פורסם

שלא תחשבו שרק לנהג חדש יש חיים קשים

בית המשפט יכול לשלוח כל נהג שלא נראה לו לבדיקה במכון הרפואי של משרד הרישוי

ושם לאחר מבחנים מטופשים וחסרי תכלית הם קובעים אם אתה כשיר לנהיגה או לא

וכל זה על סמך מבחן פסיכולוגי תאורטי שאינו קשור כלל ליכולת הנהיגה שלך

אהה וגם עושים לך בדיקה גופנית ובדיקת עניים סתם בשביל שתחשוב שהזמן עובר מהר יותר...

פשוט מעצבן: בהתחלה אתה עושה מבחן לראות אם אתה משוגע אחר כך בודקים את המבחן לראות

אם אתה עדיין שפוי ואחר כך יש איזה פסיכולוגית שמשחקת בך ומשגעת לך את השכל עד שאתה יוצא

כמו משוגע וגם אז היא עדיין לא מגלה לך אם אתה שפוי...

בני בליעל, איך הלכו 486 שקל יקרים...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...