Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי מרססים בדיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשאול מה דעתכם על עצה שהביא לי מוסכניק, והיא להכניס לטנק הסולר מעין שמן מיוחד שלטענתו ינקה לי את האינג'קטורים ולבינתיים זה עדיף לי מאשר ניקוי אינג'קטורים במוסך.

האם משהו מכיר את החומר הזה?

זה יכול להזיק?

הרכב הוא פולו קלאסיק דיזל 1900 - מודל 98.

תודה רבה מראש!

מוטי.

פורסם

אני יודע שאני אקבל צעקות אחרי מה שאני אגיד וכל מיני תאוריות וכו'... אבל זה לא משנה כי האוטו כבר לא קיים אז חבל על הצעקות...

אני תדלקתי 8 ליטר נפט על מיכל כמעט ריק. היו טענות שזה עוזר...

פורסם

חחחחח נפט?

זה יכול לעזור?

חח אבל בכל זאת דברתי על חומר מיוחד שקונים...

משהו יודע על מה אני מדבר?

פורסם

אני בעד לעצור את ארזארז בעוון סכנה לציבור בעלי הרכב בארץ!

מי שבעד הצעתי שיצביע!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני מצביע איתך צביקה לעצור את העבריין הזה "ארז" :-P .

אם החומר הזה שאתה שם של חברה שמכבדת את עצמה הכוונה מתבטא במחיר מעל 60 ש"ח תשים מומלץ. אני תאמת משתמש עם "סמוג דוקטור" התוסף שלהם מרוב שהוא מרוכז הוא נראה כמו שמן אדום כזה הוא משפר את הביצועים ומריד את העשן השחור בצורה יוצאת מהכלל :-)

פורסם
אני יודע שאני אקבל צעקות אחרי מה שאני אגיד וכל מיני תאוריות וכו'... אבל זה לא משנה כי האוטו כבר לא קיים אז חבל על הצעקות...

אני תדלקתי 8 ליטר נפט על מיכל כמעט ריק. היו טענות שזה עוזר...

שלום רב

אני מציע לכל מי שרוצה לתדלק נפט במקום סולר שיגש למרכז של לדיקו -"בוש" בראשון ושיראה מה קורה למשאבת הדלק כאשר הנפט עובר בה

יש שם מעבדה לשיפוץ משאבות סולר והנפט יכול להרוס את המשאבה בצורה שאי אפשר לתקנה שוב

בברכה זיסו יוסי

פורסם

ההיתי שם לפני יומיים קניתי שישה קיטים לשיפוץ משאבת הזרקה, בשביל חבר שלי שמשפץ משאבות הזרקה בבית...

כל קיט עולה 48 ש"ח לפני מע"מ...

פורסם

לא קרה למשאבה שום דבר, הכל היה בסדר, האוטו מת בשיבה טובה בחצי מיליון קילומטר, אז לא להלחץ, גם אם זה לא היה טוב לא קרה כלום....!

ואמרתי שזה כבר לא רלוונטי......!

• תוכן חדש...