Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין למה החלטת לצטט את ההודעה מעליך.
כפי שכתבתי, קבענו ליום ראשון כך שעוד לא מאוחר לבטל. ההצעות שקיבלתי עד עכשיו נעו בין 400 ל - 800. אני לא בטוח, אבל אני חושב שבכולם זה לא כלל את פירוק השמשה, אלא רק פירוק הגומייה. הוא אמר (בע"פ) שבנוסף תהיה אחריות לשנה.

טוף, נעשה עוד סיבוב מוסכים (:cry: אין לי כח לזה...)

פורסם

למה לעשות עוד סבובים?

תלך כבר לאוטופיקס וסגור עיניין, ההשקעה של עוד כמה מאות שקלים שווה את האיכות והאחריות, אתה תלך תתעסק עם פחחי חצר ואז תידפק ויהיה לך סיפור מההפטרה, תשקיע ותלך לישון עם ראש שקט!

פורסם

אתה לא יודע לקרוא? :???:

הוא כתב ממש קצת מעליך שהיו לו הצעות של בין 400 ל-800 ש"ח, ועוד הצעה מאוטופיקס ב-1000 ש"ח

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

אף אחד לא מדבר על פחחיות חצר, יש את דהן ברח' הירקון בבני ברק שהוא תותח, ולא יקח 1000 ש"ח על עבודה שכזאת....

יש המון טובים, אני תיקנתי ליד לוד פיצוץ בטמבון של סיוויק 2001, הלחמת פלסטיק, שיוף, פרמייר, צבע בתנור והרכבה ב400 ש"ח כולל מע"מ.... זה היה לפני שנתיים - ועד היום הטמבון נראה כמו חדש, כאילו שהוא לא נצבע מעולם...

1000 אפילו כולל מע"מ זה מוגזם.

ונמאס לי לשמוע אנשים שממליצים לשלם 1000 במקום מסויים ולא 400 אצל חאפר, מאיפה אתם יודעים שהוא חאפר??? יש המון פחחיות שאני מכיר שעובדים כמו מפעל, עושים עבודה מצויינת ולא שוחטים במחיר אלא לוקחים מחיר הגיוני מול העבודה...

haters will hate

פורסם
למה לעשות עוד סבובים?

תלך כבר לאוטופיקס וסגור עיניין, ההשקעה של עוד כמה מאות שקלים שווה את האיכות והאחריות, אתה תלך תתעסק עם פחחי חצר ואז תידפק ויהיה לך סיפור מההפטרה, תשקיע ותלך לישון עם ראש שקט!

וואלה. אפשר לדפוק שאסי עם עבודה מסובכת כזו.

תיזהרררררר !!!!

יודע מה ?

עדיף תלך למרכזי. שם כבר יטפלו בך כראוי.

פורסם

שמר במרכזי יש יותר חאפרים ממוסכי חצר (לא צחוק)

אני היתי חושב בכיוון של חו"ל שם באמת יתנו לו טיפול טוב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מדמיין את הפרק בPIMP MY RIDE שבו הם עושים רק החלקה לדלת האחורית של ה106....

הפרק יהיה מרתק, 30 דקות שבהם רואים 10 איש מפרקים את המנעול, סותמים חורים וצובעים...

הצבעי יגיד משהו בסגנון: מכיוון שזו 106 ראלי, אז נשאיר אותה לבנה, הצבע של האוטו טוב, התמקדתי בעיקר באיזור של הנקודות שנסתמו שם נתתי גוון מעט שונה מהפלסטיק השחור שהיה שם אפשר לומר שהייתי נועז או קיצוני כי החלטתי לצבוע בלבן...שזה ההפך משחור - מתוחכם...

haters will hate

פורסם

כמו שכתבתי לא צריך דוקטור פחחות בשביל זה. כל פחח וצבעי ברמה סבירה יעשה החלקה בלי בעיה, זה שזה קוסמטיקה זה לא אומר שצריך ללכת לאלה שמתמחים בקוסמטיקה ולתת להם לשחוט אותך (להלן אוטופיקס).

אתה מדבר על פחחים שמרתכים ומיישרים שאסי, קורות, מרכב, מחליפים חלקים. כל זה זה שטויות נכון?

לעשות החלקה צריך דיפלומה. אתה סתם מגזים, עם כל הכבוד לאוטופיקס ולעבודתם ולמקצועיותם לא צריך ללכת אליהם בשביל החלקה. אם אתה רוצה להגיד עשיתי אצל אוטופיקס שיבושם לך. בכל אופן כמו שכתבתי בהודעתי הקודמת כל בעל מקצוע סביר יעשה את זה בלי בעיה.

כל הסיפור אצל מקצוען בערך 700-800 שקל כולל מע"מ מחיר סביר ועבודה סבירה.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...