Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על זה?

תוצרת למבורגיני, מאיץ למאה במשהו כמו 6 שניות, ושוקל בערך 2 טון (הנתונים מהזיכרון, אבל זה משהו בסגנון...):

lm1986lm00201.jpg

:evil:

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סדרה 7 ומרצדסים למיניהם גורמים לי בד"כ לפנות את השמאלי מהר יותר.

חבר'ה למיניהם שלא שומרים מרחק אני נוהג לשעשע בבלימה למהירות של הרכב שאני עוקף והישארות שם. שונא כאלה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
סדרה 7 ומרצדסים למיניהם גורמים לי בד"כ לפנות את השמאלי מהר יותר.

חבר'ה למיניהם שלא שומרים מרחק אני נוהג לשעשע בבלימה למהירות של הרכב שאני עוקף והישארות שם. שונא כאלה.

למה אתה מגיע בכלל למצב שהם לא שומרים מרחק ולא זז מהשמאלי?

תחשוב רגע בהגיון ...

הוא נצמד אליך, אתה מעצבן אותו ונוסע במהירות של זה שמצד ימין שלך, הנהג מאחור עצבני.

הופ אתה רואה שוטר עם ממל"ז ובולם ו ..... בום :!: האוטו שהיה מאחור נכנס בך בגלל שהיה עצבני ולא שם לב.

לא עדיף לסיים את העקיפה וזהו?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

זה לא שיש לאן לסיים את העקיפה, הם נצמדים אליך גם כאשר יש 10 מכוניות לפניך -ואני לא מתכוון להצמד לאף אחד מאחורה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

לעניות דעתי יש משהו יותר מפחיד ממה שבנדר תיאר....

תארו לעצמכם שישה לחם לבן נוסעים ב שיראק מוביל כאשר הם מבקשים הכוונה מצפון תל אביב להפגנת שלום אתמול [עכשיו עלק] ברררררררררררררררר

שלכם זיגי חסן

פורסם
לעניות דעתי יש משהו יותר מפחיד ממה שבנדר תיאר....

תארו לעצמכם שישה לחם לבן נוסעים ב שיראק מוביל כאשר הם מבקשים הכוונה מצפון תל אביב להפגנת שלום אתמול [עכשיו עלק] ברררררררררררררררר

שלכם זיגי חסן

יוני הכל בסדר איתך?

:shock:

• תוכן חדש...