Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור שכל אחד יקבל את המגיע לו, השאלה היא כמה אנשים יפגעו מזה בדרך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כשאתה מעשן, שותה , משתזף אתה מסכן את עצמך.

כשאתה עולה על הכביש עם השפעת אלכוהול אתה מסכן לא רק את עצמך , אלא את כל מי שבכביש.

טעות בידך ידידי,

כפי שציינתי בהודעה המפורטת שלי,אני לא חושב שמישהו מכיר מקרה בו נגרמה תאונת דרכים

בגלל שהנהג שתה אלכוהול במידה המותרת כיום בחוק!

אני מכיר לא מעט מקרים בהם תאונות דרכים (חלקן קשות מאד) נגרמו משום שהנהג חטף התקף/דום לב או שבץ באמצע הנהיגה. מספר התאונות הנ"ל גבוה אף יותר אבל ישנו קושי אמיתי לברר את סיבתן בגלל שלא תמיד מאפשרים ניתוח שלאחר המוות וגם קשה למדי לאתר ולאבחן דום/התקף/שבץ כשהוא קורה מיידית עם התאונה וכאשר נגרם בה נזק פיזי קשה לגוף.

לפי הלוגיקה של החוק המוצע,אסור לתת למי ששמן ו/או בעל רמת כולסטרול גבוהה ו/או מעשן ו/או היה לו התקף לב או שסובל ממחלת לב ו/או חי במתח רב ו/או סובל מסכרת לעלות לכביש כי כל אלו יכולים כך פתאום ללקות במשהו,לאבד שליטה ולגרום לתאונה.

אגב (ותיכף יקפצו פה כמה תיישים צעירים) על אותו הגיון צריך לאסור על נהגים צעירים מסוג זכר ומתחת לגיל 24 לנהוג ולחילופין לנהוג בסופי שבוע שכן אין עוררין שהם מעורבים הרבה יותר בתאונות מאשר אנשים ששתו רבע כוס יין עם הארוחה החגיגית והם הם הסכנה האמיתית לשלום הציבור (לפחות מיום חמישי בערב ועד יום ראשון לפנות בוקר...)

במחשבה שניה,נסיעה בכביש היא מסוכנת מטיבה אז אולי בכלל כדאי לאסור עליה...

כמו שאמרתי בהודעתי הקודמת,אין צורך לחוקק חוקים שפוגעים בחירות הפרט אלא אם הם באמת באמת חיוניים,החוק הנ"ל אינו חיוני,הוא יכול רק להזיק ולגרום לכל אלו שעד היום שתו מעט ואמרו "די,שתיתי מספיק,אני צריך לנהוג.." לשתות הרבה יותר "כי לעזאזל אם כבר יעצרו אותי אז ממילא ינקנקו אותי ואין לי מה להפסיד"

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אין לך מושג כמה אנשים אני מכיר שעשו תאונה כשהיו על הכמות המותרת של האלכוהול, וכן זה נגרם בגלל זה.

תחשוב על זה- ילד בן 17 , יש כאלה שהגוף שלהם לא מפותח ונראים כמו ילדים בני 10, האלכוהול משפיע עליהם הרבה יותר. כמובן שאם מישהו גדול שרגיל לשתות ישתה חצי ליטר בירה , זה לא ישפיע עליו ברמה שהוא מרגיש.

אבל ילד קטן ששותה חצי ליטר בירה או ין או כל דבר אחר באם זה בן הפעמים הראשונות שהוא שותה האלכוהול ישפיע עליו מאוד חזק, במיוחד אם הוא על בטן ריקה.

מה גם שאצל ילדים בני 17 הפוזה משחקת אצלהם חזק, ולפעמים הם משחקים אותה שהם שיכורים ועושים שטויות, והתגובות שלהם הרבה פחות מהירות .

אני בעד שיחקוקו את החוק הזה לאנשים שמתחת לגיל 19-20. למרות שאני בן 18 ואוהב לשתות.

פורסם

אתה לא מכיר אף אחד כזה ולו רק מהסיבה שאין בידך את נתוני האלכוהול בדמם של המעורבים בתאונות .

דע כי החוק אינו מתייחס לכמות שמותר לשתות אלא לריכוז בדם. לכן בחור או אדם צנום שמשקלו 60 ק"ג ועל בטן ריקה מותר לו לשתות פחות מאדם שמשקלו 80 ק"ג ועם השתיה גם אכל ארוחה טובה.

אתה מתייחס לח'ברה צעירים שמשתוללים וממילא מסכנים את כולם וגורמים לתאונות ולא משנה כמה שתו או ישתו.

אני בעד שלצעירים עד גיל 22 יהיה אסור לשתות ושעבירה הכי קלה תוריד אותם מהכביש.. התייחסתי כבר קודם לסכנה שנהגים צעירים יוצרים (לא כולם,לא כולם... אבל מספיק,גם אני הייתי "צעיר" ותודה לעיל שיצאתי מזה בשלום...)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...