Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכמו תמיד תמיד יהיו האנשים החכמים שישימו ז**ן על כולם ויסעו עם אור גבוהה ושיסנוור חצי מדינה

זה קורה לי המון בזמן האחרון, תאמין לי חשבתי שאני לבד בקטע הזה

מלא אידיוטים בייחוד זקנים שנוסעים לך על 80 בלילה

הורס את העניים ומעצבן בטירוף, בחיי כמה פעמים רציתי לקחת את הנשק מהבסיס ופשוט לירות

לכל הבני ז&^%ת האלה בפנסים, שילמדו לקח לפעם הבאה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

עתיד

תסביר לי את הדבר הבא: המקרה כזה - לפני שנתיים (המגאן שלי אז הייתה על הכביש לא יותר מחצי שנה) נהגתי עם פנסי ערפל קידמיים דלוקים בקטע כביש ליד פרדס חנה. הכביש היה חשוך, לכן הדלקתי את אורות הערפל כי שמתי לב שהם משפרים לי את שדה הראייה בחושך מבחינת רוחב (לא אורך). לאחר שפניתי בצומת, עצרה אותי ניידת. השוטר התחיל לצעוק עליי למה אני נוהג עם פנסי ערפל דלוקים (לא ידעתי אז שזו עבירה - אם זה לא בגשם או ערפל). למזלי חברה שלי ישבה לידי ושמעה איך הוא מדבר. בסופו של דבר הוא שיחרר אותי בלי קנס אבל זה בגלל שאמרתי לו שאלך להגיש עליו תלונה על אופן הדיבור והבעה שלו. ועכשיו השאלה שלי אליך: איך תוך חצי שנה אורות הערפל שלי לא יהיו מכוונים ? הרי הרכב חדש יחסית... למה בטסט לא בודקים את אורות הערפל כמו את האורות הרגילים ? למה לפי חוקי מדינת ישראל זו עבירה לנהוג עם פנסי ערפל דלוקים שלא לצורך ? (לא שאני מקבל את חוקי המדינה כמו תורה משמיים אבל עדיין מעניין אותי למה.):?

Veni Vidi Vici

פורסם

ב"ידיעות אחרונות" לעומת זאת הקנס על נסיעה ללא אורות הוא 100 ש"ח בלבד, אך נזקפות לנהג 2 נקודות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ב"ידיעות אחרונות" לעומת זאת הקנס על נסיעה ללא אורות הוא 100 ש"ח בלבד, אך נזקפות לנהג 2 נקודות.

בידיעות אחרונות הדלקת האורות היא גם עד ה31 במרץ שזה מה שהיה נהוג עד כה.

30 באפריל כמו שכתבת זה תאריך חדש שלא שמעתי עליו..

פורסם

ליטל נהגת שודים שכמותך, שלום רב!

לאחרונה אני שם לב שהפכת ממתדלקת ושותפה בתחנת דלק עם גורג, למצטטת ידיעות מעניינות ,

ופיקנטיות מעיתוני הערב, ומאתרים באינטרנט, האם זה נובע מעודף זמן בין תדלוק לתדלוק, קריאת עיתונים , שמקבלים הלקוחות בחינם?!

ישר כוח,תמשיכי כך!

בהערכה רבה!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אחרי ש300 איש אמרו את זה כבר נמאס לי אז אני אגיב

אורות ערפל שמכוונות כהלכה לא יסנוורו מסיבה מאוד פשוטה, אורות ערפל אמורים להאיר את ה25 מטר הקרובים אליך....מה שאומר שמירכוז הרפלקטור שלהם לא רק שהוא לא לכיוון העיניים שלכם...הוא גם אמור לא להיות יותר מ20\25 מטר לפני האוטו

באשר לאלה שנוסעים עם פנסים ערפל לא מכוונים שמסנוורים כל מה שזז - חבל מאוד...אבל על אותו משקל גם פנס ראשי יכול לסנוור לא פחות

סוף סוף צדיק בסדום.

נמאס כבר מאלה שבוכים שזה מסנוור. פנסי ערפל מכוונים כראוי לא יסנוורו.

מה שכן מסנוור זה פנסי ערפל אחוריים.

שיחררתי קיטור.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...