Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

STIO

אתה עדיין עושה ווקס ל"אוטו", אז , מדוע אתה מתפלא כי הצמיגים מחליקים.:wink:

ולעיניין. צמיג יבש, אפילו ועומק החריצים מלא, אינו יכול לתפקד כראוי, לא בקייץ ולבטח לא בחורף. הרי אתה אומר זאת בעצמך, יש סדקי יובש על דופן הצמיג.

מעבר לכך , גם אחרי החלפת צמיגים , שים עוד 2-3 PSI בנוסף על המלצת היצרן, זה יגביר את האחיזה בכביש וגם ישמר את הצמיג.

לעומת זאת , יש לי שאלה , האם הבלימה ברכב שלך רכה או נוקשית?

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם
סליחה על השאלה, אך מה זאת אומרת "רכה או נוקשית"?!

דרך אגב אני ישנה את ה "מיקום" למשהו יותר עדכני..

כשמגבר הבלמים תקין, הבלימה , כאשר המנוע פועל, רכה עם תחושה של מהלך קדימה של הדוושה תוך כדי הבלימה. במקרה ההפוך , הדוושה קשה כמו אבן ויש צורך להפעיל כח רב על מנת ליצור בלימה, מצב זה יכול לגרום גם נעילת בלמים .

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

STIO, איזה שינוי קיצוני של החתימה... :roll:

בכל מקרה, אם תוכל להרשות לעצמך להחליף צמיגים, מה טוב. למרות דבריו צמיג יבש וסדוק כדאי להחליף.

ואם המוסך הזה לא מוכן לבדוק בלמים וצמיגים, לך למישהו אחר שכן מוכן... מה קרה לאייל (סמיילי)?

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

ככה אתה רושם בחתימה? רכב אכזבה? לא יפה ! :twisted:

שמורה ומטופלת בקנאות איך שלא אמרת את זה. מצטער, מה שרשמת ממש העלה לי את העצבים! .

אתה לא טיפלת בה כמו שצריך, (נוזל בלמים, צמיגים ..בטיחות זה דבר ראשון הכי חושב והחורף פה.בערך..:roll: !) ברור שהיא תעשה לך בעיות, עוד מעט תגיד המגב לא מנגב טוב ותפתח הודעה? (כי הוא יבש ותגיד שפיאט זה חרא?Not ), זה מטופלת כראוי? חוצמזה זה בלאי אין מה לעשות ..

אני יודע שאתה עושה טיפולים בזמן כל הכבוד :) ככה צריך ! אבל לא את כולם והנה התוצאות..הכל לטובה לא רציתי חס וחלילה לפגוע או להעליב

Suzuki Jimny

פורסם
ככה אתה רושם בחתימה?
שיניתי :-)

אני עדיין חושב שהרכב הזה שמור מאוד אבל מה אני יעשה שכל שבוע מתקלקל משהו אחר?

ברור שאין קשר לצמיגים ומגבים לסוג הרכב אבל מה עם אזעקה שהתקלקלה? אתמול גיליתי, איזו הפתעה, שמתג המזגן כבר לא מעביר בין קור לחום ועכשיו הוא תקוע על חום!

בכל מקרה תודה לכולם על התשובות.

פורסם
שיניתי :-)

אני עדיין חושב שהרכב הזה שמור מאוד אבל מה אני יעשה שכל שבוע מתקלקל משהו אחר?

ברור שאין קשר לצמיגים ומגבים לסוג הרכב אבל מה עם אזעקה שהתקלקלה? אתמול גיליתי, איזו הפתעה, שמתג המזגן כבר לא מעביר בין קור לחום ועכשיו הוא תקוע על חום!

בכל מקרה תודה לכולם על התשובות.

בלאי טבעי של רכב מעל ל-10 שנים. לחבר שלי עם אפלאוז 91 שמורה (60K ק"מ יד ראשונה) לפני כשנתיים שלוש הלכו לו המרימי חלונות. אין מה לעשות, זה רכיב אלקטרוני ולכל רכיב אלקטרוני יש אורך חיים. אני ממליץ לך לקנות רכב משנות השבעים, הכל כ"כ פשוט, אין אלקטרוניקה, אין תגבורים, אין ה"כ, אין ח"ח, אין כריות אוויר הכל מכאני.

לחבר אחר עם שרייד שנת 90 גם הייתה את הבעיה עם המזגן, לאחר פירוק קל של האזור התגלה שפשוט המוט השתחרר מהמקום.

תגיד תודה שכל הבעיות שלך זה בלאי סביר לגיל הרכב וטיפולים שותפים (שגם את זה אני רואה שאתה לא מקפיד).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
(שגם את זה אני רואה שאתה לא מקפיד).

להפך. טיפולים שוטפים בזמן, להוכחה קבל את ספר הטיפולים המלא של הרכב מאז שנת 93:

תאריך מסירה: 20/06/1993; ק"מ: 0

טיפול 1: 12/08/1993; ק"מ: 1500

טיפול 2: 30/08/1994; ק"מ: 15500

טיפול 3: 27/07/1995; ק"מ: 27500

טיפול 4: 05/08/1996; ק"מ: 40000

טיפול 5: 18/07/1997; ק"מ: 50000

טיפול 6: 26/06/1998; ק"מ: 59300

טיפול 7: 29/06/1999; ק"מ 69500

טיפול 8: 15/05/2000; ק"מ 80558