Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU - מה בעצם אני צריך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* חייב להיות איכותי - אני לא קונה זבל

* רדיו נורמלי + RDS

* בולמי זעזועים - שלא יקפוץ מכל אבן על הכביש

* אחריות של יבואן מסודר

* בעתיד הקרוב יגיעו גם מגבר, קומפוננט וסאב וופר. אז שה HU תאפשר לעשות את כל הכיוונים

והחיתוכים.

* אני לא צריך "פאנל פוזה" - לא איכפת לי מדולפינים קופצים ואנימציות מטופשות. צריך נטו מערכת

איכותית.

התקציב: עד 2000 ש"ח בערך.. אבל אני עדיין לא סגור עם עצמי לגבי התקציב.

השאלה: מה ייתן לי פאנל ב2000 ש"ח שלא ייתן לי פאנל ב1400-1500 ש"ח

או בעצם, האם עד כדי כך שווה להשקיע בHU את כל ה2000 ש"ח, או שהאיכות שמיעה תיהיה זהה

לפאנל זול יותר ואפשר להתפשר.

מחכה לתשובות

פורסם

אל תשקיע את כל הסכום, אין ממש צורך, או שתחכה קצת ותרכוש את האלפיין 9853, בסכום דומה.

או שתיקח את הפיוניר פרימייר 770, יעשה לך את העובדה נהדר, אם כמה שאני לא אוהד מושבע של פיוניר בלשון המעטה, אך המכשיר הנ"ל יחסית עובד נהדר.

גם הJVC 500/700/900 נהדרים, לדעתי, אתה יכול לחכות קצת גם מחירים טיפה ירדו ברגע שיכנס ליין חדש של מוצרים לקראת 2006(אוטוטו), וגם שתצתרך את היציאה הנוספת לסאב שכרגע אין לך בה שימוש ובמיוחד שאין לך מגבר כלל(כרגע).

אם אתה מדבר על רכישה עתידית של מגבר+קומפוננט+סאב, אז לדעתי תמתין קצת עד שיכנס ליין חדש של מוצרים, אולי תוכל גם להשיג איזה "עסקת חבילה " כוללת במחיר יותר אטרקטיבי.

under construction..

פורסם

אז מה שאתה מחפש בעצם זה

מערכת איכותית

3 יציאות למגבר

RDS

קרוס מלא במערכת

פיוניר 5750

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=129010

או JVC kdar 800

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=33746

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...