Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

עקב נזילה חמורה באוטו (חצי ליטר יותר כל יום) בדקנו את המצב , וגילינו שהראש מנוע זקוק לשיפוץ,

לכן רציתי לדעת כמה יעלה שיפוץ ראש מנוע או אם כדאי לעשות אותו לבד? (אונו 92 מנוע 1.1)

Suzuki Jimny

פורסם

תמיד כדאי לשפץ ראש לבד,השאלה אם יש ידע וזמן.

המחיר שונה ממקום למקום,ותלוי גם במידה שהראש אכול.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תכין 2-3 אלפיות לכל מקרה.

אגב, הכי טוב לשפץ לבד אם יש לך את הזמן להשאיר את האוטו מושבת לאיזה שבועיים שלושה (אלא אם אתה מובטל ובאמת יש לך הרבה זמן פנוי).

לומדים מזה המון.

(וגם אם אתה משפץ לבד תכין בצד 2-3 אלפיות למקרה שתגרום נזק).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מה לבד? אתה יודע בכלל איך מורידים אותו?

אצלי כיוונתי שסתומים ביום שישי, והשסתומים של צילינדר 3 התעקמו. קיבלתי הצעת מחיר של 450 שקל להחלפת שסתומים, שלייף של עשירית, החלפת גומיות שסתומים וכיוון מחדש של השסתומים. ואטם ראש מנוע ב180 ש"ח.

המקום נראה לי מקצועי ומתמצה (יש הרבה מכשירי חריטה ועיבוד לכל דבר כמעט) ונמצא באיזור חיפה.

תשמור עוד 200 שקל לנוזל קירור+שמן.

אם אתה לא יודע להוריד ראש לבד, יקחו ממך אני מאמין 2000+.

משכנתא זה קל

פורסם

טיסן 4 שלום רב!

אם אתה מתכון לחצי ליטר מים, אנא פרט מי בדק את המצב?

מי החליט שלא מדובר על נזילה,מים / צנרת מתכת בחיבור לרדיאטור חימום, ועוד?!

האם הרכב מעשן בצבע לבן ?

האם יש סימני התאדות מים בצינור הפליטה, האם הרכב מזיף ,כשהוא חם מאד, ומראה שמים מגיעים לפלגים?

האם יש סימני מים בשמן?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מה לבד? אתה יודע בכלל איך מורידים אותו?

אצלי כיוונתי שסתומים ביום שישי, והשסתומים של צילינדר 3 התעקמו. קיבלתי הצעת מחיר של 450 שקל להחלפת שסתומים, שלייף של עשירית, החלפת גומיות שסתומים וכיוון מחדש של השסתומים. ואטם ראש מנוע ב180 ש"ח.

המקום נראה לי מקצועי ומתמצה (יש הרבה מכשירי חריטה ועיבוד לכל דבר כמעט) ונמצא באיזור חיפה.

תשמור עוד 200 שקל לנוזל קירור+שמן.

אם אתה לא יודע להוריד ראש לבד, יקחו ממך אני מאמין 2000+.

נשאלת השאלה...........איך הצלחת????

פורסם

אני לא ממליץ לך לפרק או לעשות ראש לבד כי אתה יכול לגרום נזק יותר כבד ממה שיש כבר !

אם באמת יש לך זמן אז זה לא יהיה בעיה אם יש לך חבר מכונאי שמכיר ויכול לתת לך כיוון בכללי ולעשות את הדברים החשובים כמו סגירה של הראש, טימינג, כיוון שסתומים, וכו'

יניב. מי אמר לך על אחד הרינגים שלך ורינג לא משפצים אלה מחליפים וזה כרוך בלפרק את הראש מנוע לפרק אגן שמן ולהוציא את הבוכנות החוצה !!!

"למה לשתות ולנהוג אם אפשר לעשן ולעוף"

פורסם

בפעם האחרונה שאני בדקתי, לפני חצי שנה אם לא יותר, במוסך מורשה, 580 שקל שיפוץ הראש בלבד. ללא פירוק ללא הרכבה.

תוסיף רצועה טימינג, מותחן, משאבת מים אם היא יושבת על הטימינג(תלוי באיזה מודל מדובר) ואז תגיע למחיר, בתוספת של עלות פירוק/הרכבה של הראש.

פורסם

בפעם האחרונה שאני בדקתי, הלכתי לפרוקיה ושאלתי בכמה רוצים לקנות את האוטו ;)

ועכשיו קצת יותר ריאלי

עידו, עם כל הכבוד אליך, היות ויש לי מעט ידע בנושא:

אתה לא יכול להוריד לבד ראש, יש מצב שאתה זקוק לבוקסות 12 שיניים, אתה חייב מד מומנט, וידע בהחלפת טיימינג.

בגדול, היות והחלקים של האונו זולים, המחירים צריכים לנוע על 1000-1500 כולל טיימינג חדש ביי דה וואי.

בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שלום.

על מנת לדעת את הנזק במידה והבעיה מהראש יש קודם צורך לפרק את הראש ואז לעשות חשבון

מה צריך. הדבר תלוי בהרבה דברים לדוגמא:ראש אכול או לא?

אולי לא צריך לעשות שיפוץ מלא אולי צריך גם גומיות מובלים.

בנוסף יש נילוים כגון: שמן מנוע ,מסנן שמן מנוע ,פלגים, רצועת טימינג, אולי משאבת מים ,אולי פקקי מים או צינור מתכת .

על כול פנים אם תרצה עזרה תפנה אלי בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
טיסן 4 שלום רב!

אם אתה מתכון לחצי ליטר מים, אנא פרט מי בדק את המצב? חצי ליטר מים ביום אם לא יותר, אני וכל הזמן המים יורדים, והרדיאטור חדש (שנה)

מי החליט שלא מדובר על נזילה,מים / צנרת מתכת בחיבור לרדיאטור חימום, ועוד?!א

האם הרכב מעשן בצבע לבן ?לא, אבל כרגע יש לאוטו ריח של נבלה כי שכחו שם בשר 3 ימים :?

האם יש סימני התאדות מים בצינור הפליטה,יש אדים שפותחים את המכסה של המים כמו תמיד האם הרכב מזיף ,כשהוא חם מאד, ומראה שמים מגיעים לפלגים? כנראה שמגיעים מים לפלאגים ובגלל זה האוטו מגמגם בטמפרטורת עבודה

האם יש סימני מים בשמן? לא בדקתי, אבל לא לפי מה שאני זוכר

בברכה

צביקה

חמישה תווים

Suzuki Jimny

פורסם

אני מנסה להיות אופטימי , אם כי ריאלי,הסיבה היחידה שיכולה להצביע על ראש אכול אטם ראש שרוף,

הוא זיוף הרכב בעת הגיעו לטמפרטורת עבודה,מה שמעיד על חדירת מים למצתים, לא ברור לי מדוע המנוע לא פולט עשן לבן וסמיך, כשהוא מגיע לטמפרטורת עבודה, ולא ברור לי מה הריח של נבלה שאתה מצביע עליו!

דבר נוסף שלא ענית לי האם נבדק בריחת מים/ דחיסה בעת כשהמנוע חם, על ידי מכשיר המתחבר לרדיאטור, על מנת לבדור האם אין נזילת מים , ממשאבת מים/צנרת מתכת/ גומי/ פקקי מנוע!

לסיום לא הייתי ממליץ לך לעשות שייפוץ ראש מנוע בלי ניסיון וידע קודם!

וממליך לך ליצור קשר עם בני ל. חבר הפורום, להתיעצות, ללא שום התחייבות!

צור איתו קשר בה.פ!

בברכה

וחג שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...