Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

התקנתי לפני כמה ימים מערכת

פיוניר 770MP

קומפוננט של סרוין וגה V-MAG

ומגבר של Phoenix Gold R8

וסאב KICKER CVR12

+איטומים בדלתות ובגאז' דיינמאט.

אז ככה.. למגבר מחובר הקומפוננט והסאב

אין לי כרגע רמקולים אחורה

סוף החודש אני מתכנן להרכיב רמקולים 9*6 ומגבר מונובלוק לסאב

ואני צריך עזרה במציאת מונובלוק עד 1800 ש"ח

אולי בעתיד אני יקנה עוד סאב כזה אז שהמגבר יוכל להחזיק את שניהם

וגם רמקולים 9*6 שישלתבו עם הקומפוננט יפה..

תודה לכולם מקווה שתוכלו לעזור.. ספי.:)

'Megane Coupe

פורסם

לגבי הרמקולים אם אתה ממש מתעקש על ה9*6 אז הHED של סרווין ווגה ישתלבו נהדר עם הVMAG מאופיינים באותו צליל ולכן הציוויון יהיה זהה.

בכל מקרה לגבי מגבר מונובלוק בשביל הסאב אז אני הייתי ממליץ על הפיניקס גולד XENON 400.1 שהוא בעל ספק מתח מיוצב ויתן לך 400 וואט RMS ב4-1 אוהם.(מתאים לCOMPVR של קיקר).

אם תצתרך עזרה בלמצוא את המגבר הנ"ל תפנה אליי בה"פ אני יעזור לך.

under construction..

פורסם

ב1800 אתה תוכל לקנות את המונו של לאנזאר

ועם גרין מונסטר תדבר יש לו מגבר שירים לך את הסאב מצויין הייפוניקב 1205D מגבר מטורף

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה המכובדת הנוספת באיטום.

אבל למה להוסיף רמקולים אחוריים? כיוון מערכת נכון ולא צריך שום אחוריים. לפי דעתי זה סתם יגרע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

על טעם וריח (ושמיעה) אין מה להתווכח (למרות שאני איתך איתמר בדעה)

הלאנזאר אופטי דרייב מגבר טוב מאוד הסידרה הגבוהה של לאנזאר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
עוד שאלה .. מגבר מונו של לייטנינג אודיו 250.1 יוזיז לסאב ..?

או אפילו JBL BP300.1

איזו גרסא של הקומפ וי אר יש לך? עם יש לך את הגרסא של הדואל 4 אום אז ה JBL יעבוד יפה מאוד, לא הייתי קונה את הלייטנינג אודיו, אני במקומך הייתי קונה את ה - Kicker KX400.1, יעשה לך את העבודה ממש ממש טוב!

עוד רעיון זה המגבר הזה בצ'יפר, אין לי שום נסיון איתו כך שאני לא יכול להמליץ עליו אבל המחיר שלו יפה בהתאם להצהרות היצרן ואמור להתאים לך...

פורסם

היה תפייז הזה לגיל מהפורום הוא לא הזיז בגרוש את האינפיניטי קאפה חבל על הכסף עליו...לעומת הפנטום שהזיז ..מה שכן פאנטום על קומפVR זה יכול להיות שילוב לא רע אבל הפאנטום מניסיוני לא יפתח עד הסוף את הקיקר סה"כ נותן תמורה טובה למחירו הדל .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...