Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק תיקון קטן (באמת קטן :wink: ),התאוצה של מכוניות הדראג הבכירות היא כחצי שניה ל-100.

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleID=912&SubjectID=141

כל השאר בסדר?

קראת?

החכמת?

זה מה שחשוב.

אני לא מתמצא כ"כ בדראג, נתתי זמנים שאני בטוח שדראג עושים לפחות אותם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ננצל את השרשור הזה לסקר קטן - בהתחשב למצב כבישים בארץ , לתרבות נהיגה (שכוללת כמובן בתוכה את היחס לרוכבי הדו גלגלי) ואת הפוטנציאל של הכלים מה הייתם בוחרים מבין השניים ליום יום?

אני ללא ספק את הSTI ולא בגלל המזגן :-D יותר בגלל הנוחות (תנסו לתמרן בעיר או בתנועה כבדה עם R1 לא שזה השטח ההאידיאלי של STI אבל הבדל של כמה שנות אור) , הבטיחות האקטיבית והפסיבית , והפרקטיות הרי אין מה לעשות עם כלי שבסוף הילוך ראשון כבר נמצא בתווך שלילת רשיון.

תעשה לי טובה לך תחפש מי יעשה לך סיבוב על R1 ואז תחזור לפה עם הבחירה שלך,טוב? מבלי שהרגשת או חווית את הנסיעה על R1(אני בספק אם נסעת ביכלל על אימפרזה) את בא לפה עם הבחירות שלך,אצע שלי תעשה סיבוב על שתי הכלים ואז תחזור לפה עם הבחירה שלך אני חושב שאז הבחירה שלך תיהיה יותר לכיוון R1.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

למה לתקוף אותו?

כל אחד והעדפות שיש לו, אם הוא נהנה ב STI זכותו, לא כולם נהנים מרכיבה על אופנוע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תעשה לי טובה לך תחפש מי יעשה לך סיבוב על R1 ואז תחזור לפה עם הבחירה שלך,טוב? מבלי שהרגשת או חווית את הנסיעה על R1(אני בספק אם נסעת ביכלל על אימפרזה) את בא לפה עם הבחירות שלך,אצע שלי תעשה סיבוב על שתי הכלים ואז תחזור לפה עם הבחירה שלך אני חושב שאז הבחירה שלך תיהיה יותר לכיוון R1.
לכבוד מיצובישי רולז (או הילד במבה שיושב מאחורי הכינוי הזה) עם הסגנון דיבור הזה אתה יכול לדבר אל החברים שלך לא אליי . לפני שקבלת את הרישיון נהיגה שלך (לפי הסגנון דיבור כנראה זה קרה איפשהו בזמן האחרון ) נסעתי בכלים דו\ארבע גלגלים והיו בינהם חזקים משמעותית מאימפרזה אסתי סטנדרטית וR1 (בתור מורכב) שאני מאחל לך ליסוע מתישהו בחייך (לא ואין צורך להוסיף גבר גבר לתעודת זהות שלי - לפני שיתחילו התגובות בסגנון) אז אני יוותר על קבלת "אצעות " ממך .
פורסם
לכבוד מיצובישי רולז (או הילד במבה שיושב מאחורי הכינוי הזה) עם הסגנון דיבור הזה אתה יכול לדבר אל החברים שלך לא אליי . לפני שקבלת את הרישיון נהיגה שלך (לפי הסגנון דיבור כנראה זה קרה איפשהו בזמן האחרון ) נסעתי בכלים דו\ארבע גלגלים והיו בינהם חזקים משמעותית מאימפרזה אסתי סטנדרטית וR1 (בתור מורכב) שאני מאחל לך ליסוע מתישהו בחייך (לא ואין צורך להוסיף גבר גבר לתעודת זהות שלי - לפני שיתחילו התגובות בסגנון) אז אני יוותר על קבלת "אצעות " ממך .
ב 7 שנים של רשיון שיש ברשותי,גם אני התנסתי בנסיעה על אימפרזה טורבו,וגם בנסיעה על CBR 900 ולפי הגישה שלך והתגובות שלך אל הנושא שהעלת פה נירא לי זה אתה הילד במבה שיושב בצד השני.

הגבתי כך כלפיך כי איך שהיתיחסתה אל רוכבי הדו גלגלי היה ממש מגעיל "הבטיחות האקטיבית והפסיבית , והפרקטיות הרי אין מה לעשות עם כלי שבסוף הילוך ראשון כבר נמצא בתווך שלילת רשיון",למה כל הזמן אנשים כמוך מנסים לשלול את הרוכבים על דו גלגלי? הרי לא כולם סוגרים בהילוך ראשון את התווך של שלילת הרשיון, יש גם כאלו שנוסעים כחוק!.בקשר לבטיחות אם אנחנו הרוכבים על 4 ניתן קצת יותר תשומת לב לאיש עם הקסדה וניתחשב יותר ברוכבי הדו גלגלי אז תאמין לי שמספר הנפגעים יקטן ובהרבה כי רוב התאונות הקשות הם בין רכב לאופנוע.

בקיצור גבר תחשוב מה שאתה רוצה תרשום מה שאתה רוצה אני הולך לאכול את הבמבה שלי ולחלום על איזה R1,ואתה,אני חושב שתתסתפק באימפרזה STI וכך ניפרד כידידים,לילה טוב לכולם,שבוע נעים,שבוע ללא תאונות והרוגים.

http://img431.imageshack.us/my.php?image=picture2503rz.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מיצובישי, הרבה חברים בפורום הזה מכבדים אותך, ויודעים שאתה בנאדם רציני, ומשפר מכוניות בטוב

טעם (יש לאמר גם עם ידי זהב, אחרי שראיתי עבודות פחחות וצבע שלך, שעשית לחבר).

אתה לא צריך להוכיח לאף אחד שיש לך רישיון, הרוב יודעים שאתה בחור רציני.

והבא נישאר ידידים, לא צריך לרדת לפנים אישיים ולא נחמדים.

בברכת תרבות דיון והמשך דיון פורה.

יונתן

פורסם
ב 7 שנים של רשיון שיש ברשותי,גם אני התנסתי בנסיעה על אימפרזה טורבו,וגם בנסיעה על CBR 900 ולפי הגישה שלך והתגובות שלך אל הנושא שהעלת פה נירא לי זה אתה הילד במבה שיושב בצד השני.

הגבתי כך כלפיך כי איך1) שהתיחסתה אל רוכבי ה דו גלגלי היה ממש מגעיל "הבטיחות האקטיבית והפסיבית , והפרקטיות הרי אין מה לעשות עם כלי שבסוף הילוך ראשון כבר נמצא בתווך שלילת רשיון." למה 2)כל הזמן אנשים כמוך מנסים לשלול את הרוכבים על דו גלגלי?3)הרי לא כולם סוגרים בהילוך ראשון את התווך של שלילת הרשיון! יש גם כאלו שנוסעים כחוק! ובקשר לבטיחות אם אנחנו הרוכבים על 4 קצת ניתן יותר תשומת לב לאיש עם הקסדה וניתחשב יותר ברוכבי הדו גלגלי אז תאמין לי שמספר הנפגעים היה קטן ובהרבה כי רוב התאונות הקשות הם בין רכב לאופנוע.

1) אין לי מושג על מה אתה מדבר בכל אופן זה לא מתפרש בשום צורה מההודעה שלי וגם אם איכשהו נדמה לך שהייתה רמיזה לכך אני מצטער לגמרי

2)"אנשים כמוך מנסים לשלול את הרוכבים על דו גלגלי" - מאיפה נפלת עליי תגיד לי? אנשים כמוני ? אתה מכיר אותי בכלל???? אתה ממש לא בכיוון נהפוך הוא לחלוטין .

3)תעבוד על ההבנת נקרא שלך ודחוף .

ולסיכום לא יודע אם ראית גוסט ריידר יותר מידי , אם אתה לא מחובר למציאות או מאיפה קיבינימט אתה מפיל עליי את היציאות האלה בכל אופן סיימתי להגיב כאן

נשתמע בשמחות

פורסם

ההשוואה היא באמת לא "פיירית"...

זה כמו להשוות סקס עם סילוויה סיינט/מלכת סאדו או שתי תאומות נינפומניות או עם הבת של השכן...

עם מי היית רוצה לבלות לילה? עם מי היית רוצה לבלות תקופה יותר ארוכה ואם מי היית רוצה להיתחתן?

אותו הדבר... עם הR1 קשה מאוד להיתנייד בעיר, מחירי הביטוח והחלקים, החליפה, הסיכון... מצד שני הכייייייף....

הסובארו היא נוחה יחסית, יש בה מיזוג, מערכת קול, אפשר לקחת חברים, לעשות איתה קניות...

ה T-MAX הוא חסכוני, מהנה (יחסית), זול ומתאים לקטגורה של "עד 500 CC"...

מה אני הייתי בוחר?

T-MAX ליום יום, טיולים עם האישה והכלב בסופ"ש עם הסובארו וR1 לסופי שבוע מלאי אנדרנלין....

"עולם מושלם"? הלוואי!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...