Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהכפתור של השפריצרים הפסיק לעבוד לי , לא היה לי מושג איך לפרק את המתג שלו

אז הכנתי חיווט חדש , זה די פשוט מעבירים מהמצבר מתג ומחברים אותו למנוע של השפריצרים

מאז העסק עובד כמו שצריך

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עדכון:

היות וכבר הייתי מתחת לאוטו, פירקתי שוב, ניקיתי את שניהם היטב עם אציטון וגם שמתי ספריי לניקוי מגעים.

פעם הבאה שים לק , לך על פרנץ' מניקור .

ולכל היועצים שכתבו לשים תמיסות ומרקחות שונות כדי לנקות את המערכת - הבן אדם כותב שהמשאבה לא עובדת. גם אם תחברו צינור כיבוי אש עדיין השפריצרים לא יעבדו :? .

פורסם

איציק, קודם כל לא שמעתי שיש דבר כזה ייעודי..... :shock:

אבל הפילטר דלק הזה מחולק חינם בכל מקום כמעט.... אני לא יודע איפה משיגים וכמה עולה פילטר מגבים כזה...!

פורסם

זה לא בדיוק יעודי, זה פילטר דלק קטן, אז הוא מתאים לצינור של השפריצרים, וככה הוא נהיה יעודי, כעיקרון מי שמשתמש במים יעודיים ללא אבנית אין סיבה שיסתמו לו השפריצרים, אצל ליאור המשאבה לא עבדה פשוט.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
זה לא בדיוק יעודי, זה פילטר דלק קטן, אז הוא מתאים לצינור של השפריצרים, וככה הוא נהיה יעודי, כעיקרון מי שמשתמש במים יעודיים ללא אבנית אין סיבה שיסתמו לו השפריצרים, אצל ליאור המשאבה לא עבדה פשוט.

יש סיבה למסיבה, כי מצטבר המון לכלוך במיכל....

ובקשר למשאבה, אני החלפתי משאבה במגנום בזמנו, ואני לא זוכר את זה בתור משהו קורע כיס. לדעתי אפילו פחות מ200 שקל.

ואני יודע על מישהו שכבר פעמיים נתקע בלי באנג והוא טוען שהוא נאלץ לעשות מהמיכל מים של הוישרים באנג... אז בפעם הראשונה החליפו לו בתוקף האחריות כי הוא טען שזה נשבר או משהו, ופעם שניה זה כבר היה מוגזם אז הוא היה צריך להחליף לבד זה עלה לו אם שמעתי נכון בערך 400 שקל?

פורסם
עדכון:

הקונקטור היה נקי מאוד ונתן מתח כמו שצריך.

לאחר שהחזרתי אותו לתושבת (ללא ניקוי אפילו) השפריצרים פעלו כראוי.

ככל הנראה הבעייה הייתה כנראה בחיבור בין הקונקטור לתושבת שלו, אולי הוא התנתק בדרך כלשהי (אע"פ שהקליפס שלו תקין לחלוטין, והרגשתי זאת גם בפירוק)

היות וכבר הייתי מתחת לאוטו, פירקתי שוב, ניקיתי את שניהם היטב עם אציטון וגם שמתי ספריי לניקוי מגעים.

תודה לכל העוזרים.

נ.ב. שמתי לב שכל המיכל לא יושב ממש חזק, אלא יש לו חופש מסוים. האם זה אמור להיות ככה, או שיש היכנשהו בורג נסתר שהשתחרר?

תוכל לכוון אותי היכן נמצא הקונקטור הזה?

אני רוצה לסדר את זה ברכב של ידידה שנוסעת עם משהו שנראה כמו חרא של גמלים על החלון כי השפריצרים לא עובדים כבר מעל שנה. :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

במידה ואתה מדבר על 106 - יש צורך להיכנס מתחת לאוטו :?

היכנס מתחת למיכל המים, שם המשאבה נמצאת - מחוברים אליה 2 צינורות מקבילים. אחד מכניס מים ואחד מוציא.

היכן שמחוברים הצינורות למשאבה - שם נמצא הקונקטור. ממש מעל (קשה לראות).

לקונקטור יש קליפס ממתכת אותו יש ללחוץ, ורק לאחר הלחיצה אפשר לשלוף אותו.

בעת ההחזרה יש ללחוץ על הקונקטור גם כן. שים לב לאחר החיבור שהוא לא משתחרר.

אגב, פילטר למי שפריצרים ניתן לקנות בכמה שקלים אצל הפרסי \ בצנטרל.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
זה יעודי ועוד איך. זה שאתם משתמשים בפילטר דלק כפילטר לסינון אבנית במערכת המתזים זה סיפור אחד - וזה שאתם טוענים שאין פילטר יעודי למערכת הזו זה סיפור אחר.

אז למי שיש ספקות, פילטר כזה שמתי ברכב שלי מייד אחרי שקניתי אותו (ובנוגע למשאבת מתזים חדשה, כשאני קניתי את האוטו שלי היא לא עבדה - וקניתי חדשה לגמרי ב 50 שח...).

לספקנים,הנה תמונה של הפילטר היעודי ברכב שלי... שימו לב, זהו אינו פילטר דלק קטן (הרישתית בפנים היא רישתית מפלסטיק).

איציק

filter.JPG

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, כמה בערך עולה פילטר ייעודי כזה?

והאם זה משהו שאפשר להשיג בכל חנות למוצרי רכב או שיסתכלו עלי מוזר כשאבקש?

תודה!

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם
איציק, כמה בערך עולה פילטר ייעודי כזה?

והאם זה משהו שאפשר להשיג בכל חנות למוצרי רכב או שיסתכלו עלי מוזר כשאבקש?

תודה!

1. כמה שקלים בודדים.

2. באמת שאין לי מושג... בעבר עבדתי בחנות חלקי חילוף לרכב ומשם נודע לי שקיים כזה דבר :)... אין לי אפשרות לדעת אם מחזיקים את זה ברוב חנויות חלקי החילוף לרכב - אבל שווה לנסות.

3. אתה גר בפ"ת ? צור קשר בה"פ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

באותו עניין:

לאחר שקיניתי את האוטו, היתה בעיה עם השפריצרים. ניקיתי עם סיכה היטב והם תיפקדו קצת יותר טוב.

חודש-חודשיים אחרי, שוב חזרה הבעיה. ניקיתי את מיכל המים עם מסיר אבנית, השריתי וניקיתי את השפריצרים עם מסיר אבנית וניקיתי את את הצינורות. מילאתי מים יעודיים. הכל עבר מצויין.

אתמול, חודש וחצי אחרי אותו ניקוי יסודי, שוב פעם הם מזייפים.

אני מניח שצריך להחליף את השפריצרים..?!

יש למישהו רעיון עוד איזו עוד אפשרות יכולה לגרום לבעיה?

כמה אמורים לעלות זוג שפריצרים חדש ואיכותי (לסופר לנסר)?

פורסם
באותו עניין:

לאחר שקיניתי את האוטו, היתה בעיה עם השפריצרים. ניקיתי עם סיכה היטב והם תיפקדו קצת יותר טוב.

חודש-חודשיים אחרי, שוב חזרה הבעיה. ניקיתי את מיכל המים עם מסיר אבנית, השריתי וניקיתי את השפריצרים עם מסיר אבנית וניקיתי את את הצינורות. מילאתי מים יעודיים. הכל עבר מצויין.

אתמול, חודש וחצי אחרי אותו ניקוי יסודי, שוב פעם הם מזייפים.

אני מניח שצריך להחליף את השפריצרים..?!

יש למישהו רעיון עוד איזו עוד אפשרות יכולה לגרום לבעיה?

כמה אמורים לעלות זוג שפריצרים חדש ואיכותי (לסופר לנסר)?

הלו! חצי שעה דיברנו על פילטר למגבים! :-D

פורסם

קודם כל- כן, פילטרררר!!! :smile:

דבר שני- לא הגיוני שאתה משתמש במים ללא אבנית (מי עיבוי של מזגן למשל) וחוזרת בעיית אבנית

אז:

או שהמערכת מכילה עדיין שאריות אבנית (איפשהו עמוק במשאבה, במיכל, בצינורות, בשפריצרים)

או שהסתימה מגיעה ממשהו שאינו אבנית, כמו חתיכות קטנות של צינור גומי שהתייבש, פלסטיק מתפורר, חלודה (נכון שהחלקים אמורים להיות עמידים למים בכל העסק, ואצלך גם מדובבר ביפנית, אבל אצלי מצאתי כל מיני דברים מוזרים בתוך השפריצרים חוץ מאבנית. טוב זה פורד, אבל בכ"ז...)

בדוק שכל הצינורות תקינים, ואם כן- שטוף אותם במעט לחץ אחרי פירוק.

נקה שוב עם מסיר אבנית את המשאבה והשפריצרים

השתמש רק במים ללא אבנית

ו...

הרכב פילטר!!! :smile:

בכל אופן, לפרק זוג שפריצרים מלנסר בפירוקיה לא אמור להוות בעיה של זמן או כסף...

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם
במידה ואתה מדבר על 106 - יש צורך להיכנס מתחת לאוטו :?

היכנס מתחת למיכל המים, שם המשאבה נמצאת - מחוברים אליה 2 צינורות מקבילים. אחד מכניס מים ואחד מוציא.

היכן שמחוברים הצינורות למשאבה - שם נמצא הקונקטור. ממש מעל (קשה לראות).

לקונקטור יש קליפס ממתכת אותו יש ללחוץ, ורק לאחר הלחיצה אפשר לשלוף אותו.

בעת ההחזרה יש ללחוץ על הקונקטור גם כן. שים לב לאחר החיבור שהוא לא משתחרר.

אגב, פילטר למי שפריצרים ניתן לקנות בכמה שקלים אצל הפרסי \ בצנטרל.

אני מבין שבשביל להגיע , יש צורך לפרק גלגל קדמי ימני...

תודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...