Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מה ההשפעה של בולמי זעזועים קידמיים/אחוריים לא תקינים (אחרי 11 שנים ו-60000 קילומטר) על הרכב מבחינת נסיעה/בטיחות/בלאי מואץ של צמיגים או מערכות אחרות ?

תודה ושנה - טובה.

איזה כייף לי :)

פורסם

בטויוטה קורולה 93 , למרות המלצת מוסך מורשה (בדיקת מדיד) שאין צורך בהחלפת בולמים קידמיים,

החלפתי זוג קידמי . המוסכניק נדהם מההבדלים באיכות הנסיעה . המחיר לא היה בשמים !

ממליץ בחום לשקול אם יש צורך , אם כן לא להסס אפילו לסוג אוניברסלי מעולה .

פורסם

שאלת שאלה קלאסית בשבילי ואני יענה לך-

יש לנו קורולה 93 כבר 3 שנים... ולא נראה שנמכור אותה בקרוב...

לפני שנה וחצי החלפנו 4 בולמים יחד.

פשוט אין טעם להחליף 2 כי לא תרגיש ממש שינוי לטובה ,פשוט לא יהיה בפער גדול, ואם כבר אז לך על זה עד הסוף.

הבולמים ששמתי הם תחליפיים של טויוטה,בחברה. (לא מונרו ולא ספורט,פשוט מה ששמים בחברה -דגם תחליפי למקור).

מייד לאחר מכן נסעתי למקום ריק וניסיתי את האוטו:

השינוי כמובן רק לטובה-

התנהגות רכב מדהימה-הרכב לא "מתגלגל" בסיבוב, יציב מאוד, לא זורק תחת מהר (היגוי יתר), יכולת כניסה לסיבובים במהירות גבוהה יותר- מורגש פחות תת היגוי.

שיפור גם בתחושת הגה, וגם בבלימה והאצה.

בבלימה הרכב לא "שוקע" קדימה (מלחיץ בהתחלה,צריך להתרגל)

נוחות? יאללה איך שהיא השתפרה פלאים! פשוט עד היום אני לא מעקל עד כמה הרכב הזה נוח בכבישים המגעילים שלנו בישראל...

חבר שלי החליף רק 2 ברכב דומה, והוא לא הרגיש ממש שינוי גדול, עכשיו הוא החליף את ה 2 האחרים והבין שעשה רק טוב.

קח בחשבון- השקעה לא קטנה- אם אתה רוצה להשאיר את הרכב עוד הרבה-תחליף

(אני לא רואה סיבה למה לא להשאיר).

תכתוב תגובה אחרי החלפה

I30 CW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...