Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה תאירוטית

אפשר לחבר סאב פשוט 1000W + רמקולים פשוטים 6X9 200W

למגבר(גם פשוט(: ) 4 ערוצים 1000W למערכת הבסיסית של האוטו

אם אפשר גם הסברים,

תודה

פורסם

כן

אם אתה רוצה פירוט אז תפרט אתה קצת על איזה רמקולים

וסאב

ואיזה מגבר

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

סאב של חברת EXPLOSION

'1000W 12

רמקולים פיוניר בין W200 ל 300W

מגבר 4 ערוצים MOSFET STEREO יציאה נוספת ל-RCA CROSSOVER

אני יודע שהכל זה הכי פשוט שיש

פורסם

אם אני לא טועה לכל "הזבל סיני" יש את אותו חיבור חחח סתם

יתאים לך סבבה

לא הכי איכותי או עוצמתי אבל יסתדר

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אם מדובר ברמקולים מקוריים ישנים מקדימה אז חבר אותם לרדיו דיסק . בהנחה ותביא בהמשך קומפוננט בסיסי אז תחבר את הקומפוננט ל2 יציאות במגבר[את הסאב תשאיר בגישור] ואת האובלים תחבר לר"ד.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אתה מדבר על מגבר 2 ערוצים נוסף? אם הוא תומך בגישור תשים אותו על הסאב ואת ה4 ערוצים תחבר ל4 אלמנטים ברכב שלך[2 מקדימה 2 מאחורה]

עדיף מגבר 4 ערוצים מ2 כי הוא מאפשר הרבה אופציות חיבור והגברה מגוונות מאשר 2 ערוצים בודד .

אבל שוב תלוי בהספקים ובפונקציות על המגבר .

פורסם

כן אבל זה לא יעיל כיוון שרוב המגברים כיום [הסבירים] הם בין 50RMS ל85RMS [יש גם 104RMS כמו JBL וכו..] וזה הספק נמוך לעומת מה שהמגבר יכול להפיק בפונקציית הגישור [פי 1.6 עד 4 מההספק לערוץ בודד]לכן אם תחבר ערוץ מהמגבר שלך על סאב [נגיד והערוץ נותן 50RMS] זו הזנה גרוע לאלמנט שאמור להפיק ולהדגיש תדרים נמוכים שבדרך כלל הספקיו מתחילים מ150RMS ומעלה].

קיצר אם יש לך מגבר 4 ערוצים ללא גישור אני ממליץ לך לחברו לארבעת האלמנטים. ובזמן הקרוב לרכוש מגבר 2 ערוצים תומך גישור [לפחות 200RMS גישור] שיזיז לך בניפרד סאב.

בהצלחה.

• תוכן חדש...