Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלן.. יש לי פאסאט שנת 99 1600 . ובזמן קיקדאון יוצא לי עשן לבן לפעמים הרבה ופעמים ממש קצת ולפעמים אין בכלל. מה הסיבה לדבר? תודה מראש.

פורסם

לגזי פליטה צבע לבן:

1. כתוצאה מטמפרטורה נמוכה מדיי של המנוע.

2. בגלל אי אטימת אטם ראש (פאקונג ראש פרוץ).

3. בגלל רטיבותו של משקיט רעש הפליטה (אגזוז עמעם) לדוגמא בזמן רחיצת המכונית!!!

פורסם

יש סבירות גבוהה שזאת הסיבה.. כמה יעלה לי לתקן דבר כזה פחות או יותר? האם חייב לפתוח ראש על מנת להחליף את הפאקום?

פורסם

שאלה נוספת. יש לי אותה בעיה כמו אצל זאהר. חיישן מד כמות אוויר. אם אני מוצא את החיישן שמתאיםלפאסאט והמק"ט אותו ממק"ט הכל טוב ויפה ומרכיב אותו לבד (כענין של שני שניות) יש צורך לעדכן את המחשב של האותו ? ואם כן האם זה חייב?

פורסם

יש סבירות גבוהה שזאת הסיבה.. כמה יעלה לי לתקן דבר כזה פחות או יותר? האם חייב לפתוח ראש על מנת להחליף את הפאקום?

החלפת אטם ראש מנוע (פאקונג) מחייבת פתיחת ראש מנוע, ישור ראש מנוע+מלוי החלפת גומיות שסתומים, וליטוש שסתומים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כן חייבים לפרק ראש מנוע החוצה !

מבחינת מחיר אני לא יודיע להגיד לך במדוייק למה אני לא יודיע איזה מנוע יש לך שמה אבל לא יותר מ 1500 ש"ח

שאלה נוספת. יש לי אותה בעיה כמו אצל זאהר. חיישן מד כמות אוויר. אם אני מוצא את החיישן שמתאיםלפאסאט והמק"ט אותו ממק"ט הכל טוב ויפה ומרכיב אותו לבד (כענין של שני שניות) יש צורך לעדכן את המחשב של האותו ? ואם כן האם זה חייב?היום 21:12

אם יש מנורה דולקת בלוח השעונים שמעידה על תקלה ואתה מחילף ונעלמת אז אתה לא צריך לאפס מחשב

אבל אם נשארת דלוקה ולא נכבתה אז אתה צריך לגשת לחברה לבציע איפוס מחשב

פורסם

תודה רבה רבה לכל העונים. המנוע שלי הוא מיבוא שהורכב לפני כחצי שנה. אז מדוע הגעתי למצב של החלפת אטם ראש מנוע (פאקונג)? קילומטרז' גבוהה?

פורסם

דוד שלי טוען שזה לא חייב להיות החלפת אטם ראש מנוע (פאקונג)?

יש אופציה אחרת , ששמן מתערבב אם דלק ונשרף לא רק דלק אלא גם כן שמן איתו ביחד, וכתוצאה מכך העשן יוצא הלבן יוצא.

פורסם

:) התופעה הזאת יכולה להיות בחיפושית לא אצלך באוטו רציני עכשיו בחיפושית היה קורה שהחזיר שמן שבמשאבה נדפק ואז מתחיל לכנס דלק לשמן וממהל אותו :-)

אבל לא באוטו שלך כמובן , הכי קל תיגש למוסך שיבדוק לך לחץ הפוך

• תוכן חדש...