Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרשור זה פונה לבעלי מכוניות קופה מדגמים מסוימים. לא הונדה סיוויק קופה, לא גולף קופה ולא אף קופה אחרת שאתם חושבים שאולי יש לכם, אלא רק המכוניות הרשומות מטה.

בהמשך לשרשור הקטנות החמות המוצלח, אני פותח כאן עוד שרשור שישמש לצורך כתבת מכוניות קופה משומשות במגזין אוטו.

המכונית הדרושות לנו הן:

ניסאן 200SX, מאזדה MX3, טויוטה סליקה, ב.מ.וו סדרה 3 קופה, פיאט קופה, אלפא GTV, יונדאי קופה, רנו מגאן קופה, הונדה פרלוד ואודי TT.

אנו זקוקים למידע מבעלים של מכוניות אלו בנושאים הבאים: עלויות אחזקה שוטפות כולל ביטוח, טסט, צריכת דלק וטיפולים שוטפים. מידע על תקלות נפוצות בכלי הרכב הללו כולל עלויות תיקון וכל מידע אחר שנראה לכם מתאים.

אם יהיו מספיק מכוניות, נשקול גם צילום קבוצתי כמו שהיה עם ההאצ'בק החמות.

תודה מראש!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
206CC.?307CC.?

כרגע אין תוכניות להוסיף קופה-קבריולה, אבל אם יתפנה מקום - בוודאי.

מחכה לתגובות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, איך בדיוק יונדאי קופה נכנסת ברשימה אחת עם כל הרכבים האלה?

ויותר חשוב, איך תמצא אחת שהבעלים שלך לא יצרף אותך למשפחה שלו הא אחי? :p

בכל מקרה בהצלחה בחיפושים :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לי מגאן קופה שנת 2000 אני יודע בוודאות שיש בעיות בכל רכבי המגאן בחלונות החשמל.

אבל כרגע יש לי בעיה שאשמח אם יענו לי תשובה לגביה

יש את היוניט שיושב מעל האלטרנטור יוניט זה שיך למסרק הגה כח הבעיה היא שנוטף ממנו שמן בכמות מאוד מזערית וכתוצאה מזה לפעמים שהרכב עומד הטורים עולים ל 1.5 טור וכשאני מנתק את חוט החשמל מהיוניט הטורים מתייצבים השאלה מה עושים בחברה רוצים 850 ש"ח על היוניט הזה וכרגע אין ביכולתי לרכוש אותו מה יקרה אם אני פשוט יזניח את זה לאיזו שהיא תקופה של 3 חודשים.

תודה מראש לכל העונים!!!

וברכת שנה טובה ומתוקה!!!

מגאן קופה 16v 2000

פורסם
יש לי מגאן קופה שנת 2000 אני יודע בוודאות שיש בעיות בכל רכבי המגאן בחלונות החשמל.

אבל כרגע יש לי בעיה שאשמח אם יענו לי תשובה לגביה

אתה מוזמן לספק את הפרטים המבוקשים, אם אתה בעלים של מגאן קופה. בנוגע לבעיה שלך - אתה מוזמן לפרסם בקשה לעזרה בפורום הטיפולים ושם יענו לך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
406 coupe ?

בהחלט! למרות שה-406 כבר נסקרה ב"יד שנייה" באוטו, אפשר לספר מניסיונך ובמיוחד אם יש דברים ייחודיים לדגם הקופה.

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

היית מוסיף עוד מכונית קופה, שלדעתי היא אחת המכוניות קופה היותר יפות שיש.

הכוונה כמובן לסובארו SVX.

האמת רוני שלא נראה לי שתהיה ל"אוטו" בעיה להשיג כזאת.:-)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...