Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מסע לגרמניה-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר חזרתי מטיול לגרמניה. החלטתי לנסוע עם אבא שלי לתערוכת הרכב בפרנקפורט ולאחר מכן טיול של יומיים בשטוטגרט ומשם להיילנדברג. היה מדהים.

יום חמישי בלילה- נחתנו בפרנקפורט בסביבות השעה 22:00 בלילה, משדה התעופה לקחנו שאטל למלון שלנו. התאחסנו במלון NH FRANKFURT AIRPORT. לאחר שיחה קצרה עם נהג השאטל הסתבר שהמלון בכלל לא בפרנקפורט אלא בחלק מסויים/עיירה קטנה הנמצאת במרחק של 20 דקות נסיעה משדה התעופה. בכל אופן הגענו למלון, המון חנייה בחוץ, לובי מעוצב בצורה מדהימה, קשה להאמין שמחיר החדר עמד על פחות מ60 אירו ללילה. חדרים נקיים מאוד, לא מפוארים אך בשביל המחיר הם בהחלט מספקים תמורה ואפילו יותר.

יום שישי- השקמה בשעה 6:30 בבוקר, הולכים לאכול ארוחת בוקר (מחיר הארוחה 15 יורו לבנאדם במלון) הארוחה נחמדה מאוד, אבל זה לא מה שצריך לעניין. בכל אופן בסביבות השעה 8:00 עלינו על השאטל מהמלון לשדה התעופה ומשדה התעופה לקחנו רכבת למרכז התערוכות של פרנקפורט..

הגענו לתערוכה-IAA בסביבות השעה 9:00. הסדר שהיה שם מדהים, למרות עשרות אלפי מבקרים אם לא מאות אלפי בשעות הלחץ כמעט ולא ניתן היה להרגיש בעומס. 90% מהרכבים היו פתוחים לחלוטין, כמו הפורש בוקסטר, קרראה, מגוון רכבי מרצדס, פולסוואגן פייטון ורכבי יוקרה שונים למינהם.

לקחנו את הזמן אך לא התמהמנו יותר מדי על כל רכב... לאחר כ10 שעות סיימנו "לעבור" על כל תערוכת הענק הזו... השעה כבר 19:00 בערב והולכים לסגור את התערוכה.. אנחנו מתקפלים לרכבת לשדה התעופה.. מגיעים לשדה התעופה והרגע המרגש מגיע-שוכרים רכב. נגשנו לדוכן של sixt וקיבלנו יחס מדהים.. שכרנו מרצדס SLK, ושם, אוטומטית הציעו לנו לשדרג לרכב בקבוצה מעל כלומר לCLK CAB. ביקשתי לראות את 2 הרכבים (לא הייתי בטוח אם זה הדגמים החדשים או הישנים) לאחר שראיתי בחניון שכל הרכבים חדשים כלומר הדגמים האחרונים שיצאו החלטתי בכל זאת להשאר עם הslk (התאהבתי ברכב ממזמן). בכל אופן, במרצדס הייתה מערכת GPS מדהימה, לקחה אותנו לכל מקום שרק רצינו.

שבת ראשון- טיול לשטוטגרט. הגענו לשטוטגרט לקראת 10:00 בבוקר ונסענו ישר למוזיאון מרצדס. לצערי המוזיאון החדש עדיין בבנייה ואנו היינו עדיין במוזיאון הישן. המוזיאון נחמד מאוד, דגמים מכל השנים כולל הסברים.. שעתיים וחצי ופרשנו לעבר מוזיאון פורש. החיפוש אחר מוזיאון פורש היה מעצבן.

הgps ידע להביא אותנו לאזור אך בגלל שינויים בכביש לא הצליח לכוון אותנו למוזיאון עצמו. שעה העברנו בחיפושים אחר המוזיאון. בסופו של דבר הגענו, נכנסו ומולנו התגלה חדר אחד עם מספר דגמים קטן ולזה הם קוראים "מוזיאון". אני ואבא שלי התעצבנו ונסענו משם.

הזמנו מלון מפואר (Marriott) שלכאורה אמור להיות בשטוטגרט, נסנו להגיע למלון בעזרת הgps אך הgps לא הצליח לזהות את המקום.. בסופו של דבר אחרי שעתיים של חיפושים התברר שהמלון נמצא בעיירה על יד שטוטגרט ולא בשטוטגרט עצמה.. התעצבנו מאוד ועל זה חברת הנסיעות תקבל על הראש.

בכל אופן בשבת בערב וכל יום ראשון עשינו טיול עם הרכב (כן, גג פתוח, אוויר...אירופה...).. ראשון בערב מחזירים את הרכב וחוזרים לארץ.

מצטער על הכתיבה המהירה אבל אני מאוד עייף..

תמונות יבואו יותר מאוחר.

Lexus CT200H

פורסם

אין טעם לעוד נושא דומה אז-

אתמול בבוקר חזרתי גם כן לארץ אחרי 9 ימים בגרמניה (בעיקר גרמניה, היה גם קצת צרפת ושוויץ באמצע), כאשר יומיים מתוך ה-9 הוקדשו לתערוכה.

נצפו הרבה רכבים מעניינים. אפילו נצפה (אם זיהיתי נכון) אילן אחד, מדגם "TURBO" :razz:.

התערוכה עצמה היתה עצומה ומדהימה. אם הייתי יכול וזה היה תלוי רק בי הייתי מבלה בה ארבעה ימים. ביומיים בקושי הספקנו לעבור על הכל.

צילמתי הרבה. יש לי בערך 180 תמונות רק מהתערוכה ועוד תמונות של רכבים מעניינים משאר הטיול. אני צריך לשבת ולהקטין ולערוך את הכל ואז אעלה אותן לפורום.

בינתיים צירפתי טיזר קטן :wink:

1.jpg

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

ברוך השב

נשמח לסיפור מפורט יותר ולתמונות :razz:

ונצפית (אם אכן זה היית אתה) בטיסה חזרה ארצה

אולי שמת לב ל-"ילדון" אחד, שבחן אותך בסקרנות בעת הציפייה (הארוכה) למזוודות אחרי הנחיתה בארץ (נחתת בלילה בין שבת לראשון?)

ואולי גם במלון בפרנקפורט שפגשנו בו במספר ישראלים, לא זוכר כבר..:smile:

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

אז ככה גם אני טיילתי בגרמניה בשבוע האחרון רשמים:

מתוך כל 20 מכוניות אחת היא פורשה

כל נתיב באוטובאן רחב פי שתים מ ישראל

160 זו מהירות שיוט

אודי = בהמה עם מנוע דיזל סטישן בנוסעת 200 מינימום

מרצדס= מכוניות עם בלונדיניות שנוסעות לאט (160)

עקפה אותי חיפושית (אני הייתי ב 180) בקלות (אין לי מושג איזה מנוע היה לה)

המשאיות לא עוקפות.

רשמים ממסלול זלצבורג רינג (צפיתי ב 2 מרוצים אחד של פורמולה מקומית לא הצלחתי לברר בזמן איזו

והשני מכוניות קומפקטיות מקומיות - משופרות ובסטנדרט מרוץ כמובן):

ההונדה טייפ R שולטות ללא עוררין,עם אחיזה מדהימה

הונדה אינטגרה מיד אחרי כן

במרחק רב ! קליאו ספורט למינהן

במרחק סביר מהקליאו הגולף החדשה ! GTI

צמוד לגולף האיביזות ,

ורחוק רחוק מגאנים ופיאטים למינהם (היתה ציקווצאנטו שבסיבובי S נתנה בראש לכולם)

ואז הגיעה 996 מרוצים עם כנף בגודל של בית ו הראתה לכולם מאיפה... היא פשוט בליגה אחרת לגמרי .

חוץ מזה חנויות D&W לא שוות - יש להזמין הכל מראש באינטרנט (וגם אז הם טועים)

• תוכן חדש...