Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:roll: שלום חברים, קניתי לא מזמן מאזדה 3 ואני מעוניין להפציץ בה מערכת מטורפת בסביבות ה5 עד 10 אלף שקלים, אני לא יודע בדיוק מה אני רוצה אבל מה שבטוח שישמעו פצצה , לפי מה שידוע לי יש שני סוגים SQ וSPL, האחת איכותית והשניה עוצמתית, אני די נוטה לכיוון הSQ, איזה מערכת של איזה חברה תוכלו להמליץ לי.....

תודה...

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עצה שלי, תשמע כמה שיותר מערכות, תתרשם ותחליט.

מהניסיון שלי התקציב ההתחלתי רק תופח עם הזמן.

אם יש לך אפשרות לבוא לאחד המפגשים שנערכים באיזור המרכז, זה יהיה הדבר הטוב ביותר.

כך תוכל להתרשם ממגוון רחב של רכיבים ולהחליט איזה מהם קולע לטעמך.

Hu: Alpine 9855R / Amp: JBL GTO75.4 / Compnenets: Kicker K65.2 / Sub: Planet Audio M2-P212

פורסם

בגדול , אני ממליץ לך ללכת על SETUP שיהיה מורכב ממגבר 4 ערוצים , שיפעיל סט קומפוננט מקדימה , וסאב מאחורה בבגאז. בלי קישקושים של רמקולים אחרויים וסיבוכים למיניהם.

כמו שנאמר , כל רמקול נשמע אחרת , וזה הרבה עניין של טעם , לכן תנסה לשמוע סוגים שונים של רמקולים , כמו גם סאבים ותחזור ליעוץ.

אני הייתי הולך על מורל הייבריד מקדימה , סאב של JL W6 , ומגבר 4 ערוצים של חברה מוכרת - אלפיין , רוקפורד , PPI וכו

אתה כמובן יכול גם לפצל , ולרכוש 2 מגברים , אחד עבור הקומפוננט מקדימה ואחד עבור הסאב .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה עופר, עכשיו חזרתי מסאונד סטורם, הציע לי בדיוק אותו דבר של אותן חברות, וכן שני מגברים של SOUND STREAM

ורדיו דיסק של קלריון(מסך מגע), ההתלבטות היא בין מגבר 2 ערוצים רק לרמקולים הקדמיים או 4 ערוצים ולחבר גם רמקולים מאחור. או שסתם להשאיר את הרמקולים שבאים עם האוטו (הכוונה היא לאחוריים) ולכוון אותם לעוצמה חלשה שיתנו סראונד...

אבל רציתי להיכנס בתקציב של 10 אבל מערכת כזאת זה בסביבות 12-13 אלף

פורסם

בסכום כזה יכלו להכניס גם אטימה

לפי דעתי (האישית):

מורל הייבריד\פוקל 165K2-שתי סיגנונות שונים אבל שתיהם מצויינים והכי טובים ששמעתי 2000 שקל.

סאב\ים-2000-2500 שקל.

א.2 רוקפורד P2

ב.2 סרווין V MAX

ג.אינפיניטי פרפקט אחד

ד.JL W3 אחד

אטימה דלתות (לפחות את זה)-700-800 שקל.

התקנה-400 כולל כבלים.

הגברה+HU-

פה זה כבר השיקול שלך אם להביא מגבר אחד או שתיים אבל יש לך פנוי להגברה ולHU 4000-4500 אלפיות שאני הייתי מחשב מחדש אם שווה לי להשקיע כל כך הרבה על HU או שHU ייתן לי תמורה דומה (חומר למחשבה)

אם תרצה הצעה מעניינת תוכל להכנס אליי בפרטי

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אתה לא טועה אכן כן הרדיו דיסק בא כיחידה אחת

וצריכים לחתוך שם כדיי לשים פנל מתקדם יותר

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

אם תרצה הצעה מעניינת תוכל להכנס אליי בפרטי

הצעה מעניינית :) סתם לא להעלב :) הכל בהומור...

בכל מקרה, ההצעה של אבי טובה.

אבל אסור לשכוח שהתקנה תעלה לך יותר מלמישהו אחר במקרה ואתה רוצה לשים את הרדיו דיסק במקום נורמלי.

אני ראיתי שהתקינו למישהו במאזדה 3 רדיו דיסק בתא כפפות. אם אני לא טועה אפשר להתקין את ה "גוף" במקום אחד ואת הפאנל במקום אחר כך שזו גם אפשרות.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
הצעה מעניינית :) סתם לא להעלב :) הכל בהומור...

בכל מקרה, ההצעה של אבי טובה.

אבל אסור לשכוח שהתקנה תעלה לך יותר מלמישהו אחר במקרה ואתה רוצה לשים את הרדיו דיסק במקום נורמלי.

אני ראיתי שהתקינו למישהו במאזדה 3 רדיו דיסק בתא כפפות. אם אני לא טועה אפשר להתקין את ה "גוף" במקום אחד ואת הפאנל במקום אחר כך שזו גם אפשרות.

הקומבינה הזאת נהוגה באיביזות - לכאורה זה אמור לעבוד פיקס..בפועל זה עושה ים תקלות

פורסם

התקנה של גוף בנפרד מהפנל נפוצה בDSP/פרוססורים.

כדי לבצע דבר כזה עם HU אתה יכול לסגור את המעגל שאחרי על החיווי אם הפנל סגור ולהעביר חיבורים בין המגעים של הפנל לבין הגוף. באלה היא מה התועלת מHU מפוצל מאחר והוא לא יהיה נגיש להכנסה והוצאה של דיסקים.

הפתרון שלפי דעתי עדיף הוא להשתמש במקור שמוציא הרדיו דיסק המקורי ולהשתמש בפרוססור/ליין דריבר למינהם

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אם הוא משקיע 10K אז שישמע באיכות נורמלית (לפחות 256) ועדיף דיסקים מקוריים. כמה דיסקים אתה מכניס ככה 6-8.

פעם ב900 שנה?

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...