Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא יכול להתאפק ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין פה עניין של כנות .

ברכבי אספנות שנסעו בכבישי הארץ ,ובכלל רכבים שמסתובבים על כבישי הארץ יש גלים.

פח שיש עליו גלים בלתי ניתן להחזיר למצב נקי כמו שיצא משערי המפעל.

לכן לדעתי הערה הייתה לא במקום.:roll:

בכל מקרה,תמונות מצוינות.

לירון

פורסם

''גלים'' -פח הרכב עבר תיקונים ויש מעיין ''גלים'' על הפח ,שנובע דרך כלל גם מחומר המילוי של הפחחים (שפכטל).

בולט בדרך כלל כאשר מסתכלים מהצד על הרכב ,רואים מעיין כיפופים (הנקראים כאמור גלים) קטנים ,ולא כמו ברכב חדש פח נקי וחלק.

מקווה שהבנת,

לירון

פורסם

תתבייש לך, פשוט תתבייש!

אתה עובר קרוב כ"כ לחיפה ולא קופץ לביקור פלאפל ובירה עליי???

בבוק הבא אני מצפה לביקור ממך!

;).

נראית נפלא.

ד"א אני לא רואה גלים, תוכלו לכוון אותי באיזה תמונה ובאיזה חלק?

פורסם
האופל חמודה מאוד וכך גם התמונות. :mm_yeah:

חבל רק שיש הרבה גלים (ולא רק בים... :roll: ).

דניאל

דניאל, אני מזמין אותך באחד המפגשים לראות את הרכב בגודל טבעי ולהצביע בדיוק איפה אתה רואה גלים על הפח. אם תמצא תיקון חאפרי אחד אני מזמין אותך לארוחה באיזה מסעדה שאתה רוצה על חשבוני ...

עד לפני שבועיים אם היית אומר את המשפט הזה הייתי מסכים אתך אבל לפני שבועיים הרכב יצא ממקצה שיפורים אצל הצבעי (הפחח עשה עבודה מדהימה, הצבעי קצת חיפף ולכן היו קצת מריחות שתוקנו).

ד"א, אם התכוונת ל"גלים" בחלק האחורי (התחתון) של האוטו (מתחת לטמבון האחורי) אז זה בכוונה ככה, האזור הזה בגלל צורתו אוגר לחות ומחליד, לכן כל האזור עבר ציפוי זפת ונצבע (ובגלל זה הוא נראה מחוספס).

לאחר עריכה: דניאל, אין לי בעיה עם ביקורת ולא אמרתי את כל הדברים הנ"ל מעצבים או משהו כזה.

אני מודע לעובדה שאני מאוהב באוטו ולפעמים אני לא שם לב לפאקים קטנים, לכן אני תמיד לוקח בשיא הרצינות ביקורת שאנשים חיצוניים וחברים נותנים על האוטו, ותאמין לי שקבלתי הרבה הערות עד לפני שבועיים שהייתה לי שריטה לאורך כל האוטו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לאחר עריכה: דניאל, אין לי בעיה עם ביקורת ולא אמרתי את כל הדברים הנ"ל מעצבים או משהו כזה. .

יכול להיות שאין לך בעיה עם ביקורת בונה, גם לי אין.

אבל יש לי בעיה עם קנאה ורישעות, וזאת התגובה של האדון עם הגלים.

יפנה אותנו בבקשה כבודו לאיזה תמונה ולאיזה חלק באוטו שבו הוא רואה גלים.

ועדיף שיגיב מהר, או שישלח לישון בין הגלים, עם הדגים.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יניב, אם אתה לא יכול להגיב כמו בנאדם, אז פשוט אל תגיב. חוסר הריסון הזה קורה לך תמיד.

צריך רק להסתכל על צדודית הרכב כדי לראות את הגלים בקווי המתאר, בנוסף לחלק האחורי כאמור:

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=41138

רשעות מצידי? התכוונת לתגובה שלך, אולי.

n78685.jpg

אלעד, האוטו יפה בכלליות.

לאחר שהושפעתי מחבר בעסק הזה התחלתי לשים לב לפרטים הקטנים.

מצטער, אני פשוט אובייקטיבי. השיפוץ שלך אכן היה יפה ומושקע אבל עבודת הפחחות

לא נראית מדהימה, לטעמי.

מצד שני אני מסכים שזו בהחלט אחת האופלים המושקעות שיש בארץ ומגיע לך כבוד על זה.

העיקר שעשית טסט במקום הנכון. :wink:

פח שיש עליו גלים בלתי ניתן להחזיר למצב נקי כמו שיצא משערי המפעל.
שיפוץ מקיף ומושלם כולל גם את החלפת רוב חלקי הפח לחדשים, היכן שניתן.

זו עובדה.

יאללה, תמשיכו הלאה. אל תטחנו מים בגלל שהבעתי את דעתי. אני בהחלט לא חוזר בי.

דניאל

MCS 2008

פורסם
;).

נראית נפלא.

ד"א אני לא רואה גלים, תוכלו לכוון אותי באיזה תמונה ובאיזה חלק?

בכל התמונות שיש ים - יש גלים.

עם כל הכבוד לימאי שמצא גלים על צדודית הרכב, אולי יש גם שם, אך לגמרי לא באופן בולט,

ובאמת צריך לחפש בנרות (רק שהנר לא יכבה מהגלים . . .). אז. דחילאק . . .

אלעד - שים גל אחד ארוך על כולם. ניתן תמיד למצוא פשלה קטנה פה ושם.

כלום בעולם לא מושלם ב-100%

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

דניאל שלום,

אני מסכימה במאת האחוזים שזכותו של כל אחד להביע דעה, זהו פורום דמוקרטי ועל אף העובדה שמנהליו נותנים לנו חבל ארוך יותר מלאחרים עדיין אנחנו נדרשים ומשתדלים לשמור על תרבות הבעת דברים ונימוס תבול בהומור והעמדה במקום לפעמים כשנדרש, שלא תמיד מובנים נכון , ו/או מקובלים וגורם לחלק לפעול בצורה לא ראציונלית (אין הכוונה למקרה הנדון אלא בלשון עבר).

אף אחד אינו עומד פה לתחרות, וזו לא כוונת הפורום כמו גם מפגשישי, מנסיון גם לכלי רכב שקבלו פרסים בינלאומיים בתחרויות, תמיד נמצא מישהו שיעיר משהו.

אנחנו משתדלים לפרגן ולעודד ולהשתתף בשמחה ללא קשר לסוג כלי הרכב ורמת שיפוצו, כל זמן שזה בגדר הסביר, אלא אם כן נתבקשנו לחוות דעת על ידי בעל הרכב עצמו.

להלל ולשבח ולחתום ב"אבל" בפומבי זה כאילו לא נאמרו שבחים, אם אתה רוצה ליזום ביקורת בונה עשה זאת בה"פ ושוב אלא אם כן נתבקשה חוות דעת ע"י בעל הרכב עצמו.

ולך אלעד שיש לי את הכבוד והעדנה ללוות אותך מהרגע הראשון, ואחזור על כך עוד רבות כל הכבוד!!!

אירית

פורסם

מאז שדניאל אמר שיש גלים, אני מחפש ומחפש ומחפש. אני לא רואה טוב?

אלעד, אכן קוראים למקום חוף הכרמל, וזה אחלה חוף מלבד הרקע שבו.

משכנתא זה קל

פורסם

מתקפה מיותרת על דניאל.

הבחור ציין עובדה, מי שיודע על מה הוא דיבר לא צריך לחפש בשביל למצוא, מי שלא שיבושם לו הלוואי והייתי בצד הזה של המתרס,זה היה חוסך לי כמה אלפים טובים.

פח שיש עליו גלים בלתי ניתן להחזיר למצב נקי כמו שיצא משערי המפעל

תתפלא. לא קל ותלוי ב-2 גורמים עיקריים. הראשון הוא רצון ויכולת בעל המקצוע והשני בכמות המרשרשים שביכולתך להוציא.

מצטער על הארסיות שבתגובתי, אני מלווה את הבחור מגיל 0 כמעט...מילים כגון "רוע" או הלצות בסגנון "לישון בין הגלים..." מיותרות, לא תורמות ורחוקות ממנו אלפי שנות אור.

ולענייננו, כל הכבוד על השיפוץ, הלוקיישן מהמם לצילום - לא מעט מרכביי זכו ליום צילומים בדיוק באותו המקום...:smile:

motorica.net

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
חלום , נסיכה אמיתית

האחרונה ממש לפוסטר ............. !

(אבל בלי הצללית )

מקסים !

ביי

דרור .

תיקנתי את הצללית, את האפוד הזוהר שהיה מאחור ואת האנשים שהיו בים מצד ימין.

עכשיו זה ממש פוסטר.

שחר

Image 2872.jpg

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• תוכן חדש...