Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוזיקה

aliku
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אממ... חשבתי לפתוח שרשור על מי שומע מה...

כי היו פה הרבה בעבר.. אבל בטח השתנו פה כמה דברים (מילותיו של אישפוז-ביקשתי ממנו לפתוח את השרשור.. אז נא לא לנעול)

אוקי.. אני אתחיל..

אממ..

אני שומע בעיקר רמשטיין, סליפנוט, MANOWAR, אביב גפן, מוקי, אמינם, ועוד הרבה שקשורים לרוק ( ביטלס, גנס אנד רוזס וכו')..

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיפ פרפל , פרנק זאפה , פינק פלויד ,לד זפלין , הקליק , נצרת , סמית'ס , דייר סטרייטס ,קיס ,איגלס,סטייקס ,לאונרד כהן , לו ריד ,די אין לי כוח

לשמוע למשל את child in time כשהם בוקעים מ-6 רמקולים שעוטפים אותך באוטו תוך כדי נהיגה זה פשוט חוויה לחושים ,תנסו

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אני לא בחור איכותי במיוחד...

מריה קארי, The Corrs, אפרת גוש וקלי קלרקסון.

אלו לפחות הדיסקים שעושים בימים אלו סיבובים ברדיו-דיסק.

בטח יש עוד כמה שאני לא שומע כרגע, כמו מישל בראנץ' ואבריל לווין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ערב טוב,

אסטריקס, אינפקטד, טיאסטו, לד זפלין, קולדפליי, U2, דפש מוד, ראמשטיין, טירס פור פירס, 50 סנט, Prodigy...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
דיפ פרפל , פרנק זאפה , פינק פלויד ,לד זפלין , הקליק , נצרת , סמית'ס , דייר סטרייטס ,קיס ,איגלס,סטייקס ,לאונרד כהן , לו ריד ,די אין לי כוח

לשמוע למשל את child in time כשהם בוקעים מ-6 רמקולים שעוטפים אותך באוטו תוך כדי נהיגה זה פשוט חוויה לחושים ,תנסו

סתם שתדע - מערכת טובה לעולם לא תהיה מורכבת מ6 רמקולים בדיוק כמו שאתה הולך להופעה או קונצרט לא יהיו רמקולים מאחוריך שמיעה נכונה תמיד תגיע מבמה קידמית ולעולם לא היקפית זה לא סרט - זאת הופעה
פורסם

בניתי סט אפ כמו כולם אני חושב 2 טוויטרים , 2 מידים מקדימה , מוגברים

2 אובליים מאחורה , מוגברים

זנחתי את הסאב , האובליים נותנים לי באס מספ?ק

בבית זה סיפור אחר כמובן

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

טוב אז ככה:

רוק ושאר ירקות:

קורן(ברגעים קשים במיוחד), סקורפיונס(עם הפילהרמונית של ברלין - אלבום הכי גאוני שאי פעם יצא), פינק פלויד, קיור, דייר סטרייטס, בק.

ג'אז:

דייב ברובק קוורטט, ג'ון קולטריין, לואי ארמסטרונג, בואנה ויסטה סושאל קלאב, קובה מיטס קלאסיק, בובי מק'פרין, ואן מוריסון.

אולדיז: ואן מוריסון :), לואי ארמסטרונג, סינטרה, פליטווד מאק, אריק קלאפטון, אדווין סטארר, בארי וויט, רוד סטיוארט.

דראם-נ-בייס ושאר טכנו : פרודיג'י, קימיקל בראדרס.

פסיכודלי: אסטריקס, ססטו-סנטו, GMS, ראג'ה ראם, 1200 מייקס, אינפקטד, אסטראל פרוג'קשן, פסייסקס, פסייקראפט, וייב טרייב, פסיידרופ, ביזאר קונטאקט, פרפלקס, אופוריה, פסייטק, יהל(האלבום האחרון למרות שזה ממש לא פסיכודלי), סיריוס איסנס, Wrecked machines, שפונגל, ספייס טרייב, ויולט וויז'ן, זירוקס.

ברגוע: ג'ורג' מייקל, פינק פלויד, קולדפלי, טרייסי צ'אפמן.

בפטריוטיות: גידי גוב, פוליקר, שלמה ארצי, פורטיס(המלך), אינפקציה, חמי רודנר.

האוס: טיאסטו, עופר ניסים, אבל תכלס כל מה שטוב לי באוזן - טוב לי על ההארד דיסק.

בדיכאון: קורן, זוהר ארגוב, עמיר בניון, עופר לוי.

:)

יש עוד הרבה, פשוט אין לי כוח למנות אותם ובכמויות כאלה נוטים לשכוח....

נזכרתי בעוד שניים:

פאנק: Jamiroquai, Headhunters.

פורסם
מה זה Child in time, ההוא שבעטו לו פעמיים בביצים במהלך השיר? :-D

לדעתי, בנתיים זה השיר הכי טוב ששמעתי. חבל ש-Deep purple לא המשיכה ככה.

אני עם איציק ברשימה עד לד זפלין, מכאן זה ממשיך לרוק מתקדם בריטי משנות ה-70,

Genesis ,Camel, ELP ושות', ולמטאל של שנות ה-80, מטאליקה, מגאדת', איירון מיידן.

שנות ה-90 - גראנג' - ובמיוחד במיוחד SoundGarden עם כריס קורנל, להקה שהתפרקה בשיא.

דבר נוסף, אני רוצה להמליץ לאנשים שאוהבים רוק מתקדם על להקה שהמון פוסחים עליה - Renaissance.

No worries 8)

פורסם

היי כולם, סוף סוף מישהו לקח יוזמה לאחד את כל הת'רדים

אני שומע: ראמשטיין, מטאליקה, רד הוט צ'ילי פפרס, איירון מאידן,אומף, נייט וויש, סונטה ארקטיקה, helloween,manowar

לרוסים בנינו אז kino zamfira zveri kepelov B-2

ועוד ליפעמים כמה שטויות אלק' כמו: GMS, סקאזי, אינפקטד ,פייטלס, טייסטו, SCOOTER

ועוד חיבה די מוזרה שאני נורא גאה בה היא מוזיקה אוקראינית ואירית עממית they rulz

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אנוכי שומע מזרחית בכללי ודיכאון בפרט (קצת מוזר לאור העובדה שאני רוסי),טראקים של דלוקים וראפ :)

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

• תוכן חדש...