Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים

אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי למאוור המזגן ברנו מגאן, היכן בדיוק הוא נמצא, לא ממש בא לי לפרק את כל ה"דשבורד" ולגלות שהייתי צריך לפתוח בסף הכל 2 ברגים בצד ימין.

תודה

אהרן

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם
שלום חברים יקרים

אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי למאוור המזגן ברנו מגאן, היכן בדיוק הוא נמצא, לא ממש בא לי לפרק את כל ה"דשבורד" ולגלות שהייתי צריך לפתוח בסף הכל 2 ברגים בצד ימין.

תודה

אהרן

חבר נכבד

שלום

המאוורר (בשפה מיקצעית נקרא מאייד)והוא נמצא בצד ימין אם אתה מרים את מכסה המנוע בצד ימין יש שני ברגים

תפתח את שני הברגים אתה תראה את המאוורר

כידי לודא שהמאוורר תקין תפעיל את המאוורר על מצב חום אם המאוורר עובד על מצב חום אז המאוורר שלך תקין

הבעיה של היא או חוסר גז או ניזילה במערכת בהצלחה

פורסם

המאוורר והמאייד הם חלקים שונים

המאוורר נקרא בספה המקצועית מפוח בנימי

והמאיד הוא הרדיאטור הפנימי של המזגן

ונכון בכדי להגיע לפוח צריך לפרק חלק מקיר האש

• תוכן חדש...