Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן שכאשר מחברים את הרכב למחשב , אז הוא מראה שבמצב ניוטרל הרכב נמצא בין 740-770 סל"ד.

מצערת תקינה

מנוע צעדים תקין

חשוב לציין שהרכבתי באוטו לוח שעונים זוהר, ושיחקנו עם המחוגים, אבל מה שמוזר זה שלמרות שהאוטו עומד במצב ניוטרל על 250 סל"ד הוא לא רועד כלל.

אבל לפני כמה זמן שהגעתי לרמזור האוט נכבה לי , וכאשר נסעתי למוסך הוא טוען שהוא ניקה לי את בית המצערת, כי היא הייתה ממש מלוכלכת ושהכל תקין. {ושלפי דעתו זה פשוט צירוף מקרים}

הוא טוען שהבעיה היא בספידומטר, כנראה שלא החזרנו את המחוג כמו שצריך.

האם זה הגיוני , או האם למישהו יש עוד רעיונות שאפשר לבדוק.

המחשב מראה שהכל בסדר , ואפילו הוא חיבר מצערת אחרת וגם מנוע צעדים אחר אבל עדיין הטורים ב-250 סל"ד בניוטרל.

אני התקנתי את הלוח שעונים לפני 6 חודשים אבל אף פעם לא הסתכלתי על הטורים ככה שאני לא יודע במדיוק כמה זמן אני נוסע ככה.

חבר שלי ראה את זה ואמר לי.

גם המד דלק אצלי קצת מזייף ביגלל ההוצאה וההכנסה של המחוג.

מה שמטריד אותי האם זה הגיוני הצירוף מקרים הזה של ניקוי המצערת ושהאוט עומד על 250 סל"ד בניוטרל.

אין לי כח פשוט שהוא ייכבה לי שוב, האוטו אצלי כבר יומיים והוא נוסע יופי.

אבל בשביל הראש השקט אם למישהו יש רעיונות שאפשר עוד לבדוק אז בכיף.

{ולא אני לא מחליף את הלוח שעונים בחיים , זה מדהים איך שזה עכשיו, אם אכן הבעיה היא במחוג אז זה לא מזיז לי}

אני פשוט רוצה לשמוע עוד כיוונים.

מדובר במגאן קופה שנת 2000 מנוע 1600 אוטמט

תודה

פורסם
בזמן שכאשר מחברים את הרכב למחשב , אז הוא מראה שבמצב ניוטרל הרכב נמצא בין 740-770 סל"ד.

מצערת תקינה

מנוע צעדים תקין

חשוב לציין שהרכבתי באוטו לוח שעונים זוהר, ושיחקנו עם המחוגים, אבל מה שמוזר זה שלמרות שהאוטו עומד במצב ניוטרל על 250 סל"ד הוא לא רועד כלל.

התשובה מסומנת באדום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חח

בסדר אני מודע לזה, מה שמטריד אותי זה שהאוטו כבה לפני כמה ימים ברמזור כי הטורים נפלו ממש לאפס.

המוסכניק טוען שהכל תקין ושהוא ניקה טוב טוב את בית המצערת {וששם הייתה בעיה}.

רק אני רוצה לדעת אם יש עוד משהו שכדאי לבדוק בשביל הראש השקט.

פורסם

מה הבעיה אני לא מבין?!

האוטו נשמע שעובד עגול?

הסל"ד נראה לך תואם למהירות הנסיעה?

בקיצור פעם גם היו מכוונים טורים לפי האוזן...

ואם הטורים היו נמוכים מידיי אז הוא היה נכבה תמיד,לא פעם ב-ברמזור.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אוקיי תודה , אני אבדוק את המגבר טורים.

ודרך אגב, כשאוטו עומד ב-200-250 סל"ד בזמן עמידה האם המנוע יזייף קצת או שהוא עדיין צריך לעבוד עגול.

פורסם

למה שלא תכנס למוסך שיחברו את הרכב למכשיר אשר מודד בין שאר הדברים גם סל"ד? הרי לכל מכון קרבורטורים יש אופציה זו. ע"י זה תוכל לראות אם המנוע עובד תקין וגם לכוון את השעון כנדרש.

בברכה גיא.

פורסם
למה שלא תכנס למוסך שיחברו את הרכב למכשיר אשר מודד בין שאר הדברים גם סל"ד? הרי לכל מכון קרבורטורים יש אופציה זו. ע"י זה תוכל לראות אם המנוע עובד תקין וגם לכוון את השעון כנדרש.

בברכה גיא.

זה בדיוק מה שעשיתי רשמתי כבר למעלה, חיברו את האוטו למחשב ובדקו הכל מהכל .

וכשהאוטו עומד בניוטרל המחשב מראה שהסל"ד נמצא בין 740-770 סל"ד אבל כשמסתכלים במחוג הוא מראה 200-250 סל"ד.

המחשב לא קורא שום בעיה והוא טוען שהכל באוטו תקין.

פשוט זה שהאוטו כבה לפני כמה זמן עיצבן אותי, והמוסכניק טוען שהוא ניקה את הבית מצערת וששם הייתה בעיה ושהקטע של המחוג והסל"ד הנמוך זה בעיה בשעון {כנראה לא חיברנו טוב את המחוג}.

וזה סיפור לבדר את זה כי עד ששמנו במדיוק את הלוח החדש הפנימי שם, ולכן אני לא נוגע שוב במחוג.

אם הבעיה היא אכן במחוג אז זה לא מזיז לי.

בכל אופן תודה לכולם , אני אסע עם האוטו , ונראה אם האוטו ייכבה שוב, אם הוא לא ייכבה אז המוסכניק צדק.

פורסם

אבל שוב פעם , האם ברגע שאוטו נמצא על 200-250 סל"ד במצב ניוטרל האם הוא צריך לרעוד קצת או שהוא עדיין עובד עגול וחלק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...