Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת שקניתי לפני שנתיים ואני רוצה לשדרג אותה בצורה משמעותית ..אבל אני לא יודע איזה חלקים להשאיר ול איזה חלקים והוסיף כלומר:

יש לי סאב מאחור של חברה לא מוכרת אבל עושה באס לא רע..אני רוצה להביא סאב של פיוניר,האם להוסיף את הסאב של הפיוניר לסאב שכבר יש לי ,או להחליף במקום מה שיש לי עכשיו ?? (אני מת על באס חזק)

רמקולים אחורים של חברה לא מוכרת אני רוצה להחליף לפיוניר 350W

קומפוננט אני לא רוצה להחליף יש לי קומפוננט שאני מרוצה ממנו של Blaupunkt

ומגבר של V12 Platinum Audio 1000W ,שאני דיי מרוצה ממנו

HU של סוני

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40334

לפני מה שאני יודע הסאב וה6X9 מחוברים למגבר ,והקומפוננט לHU

אני רוצה לשפר את הסאונד בצורה משמעותית ,מה שאני מבקש ממכם זה להמליץ לי מה להחליף ומה להוסיף,ובסוף למה לחבר כל דבר , התקציב שלי הוא 1700 שקל

תודה רבה

מתן

פורסם

לדעתי,

קנה רמקולים אחוריים של פיוניר או משהו אחר טוב ב 900-800 שקל בערך, אני משער שבמחיר כזה יהיה משהו טוב, ובכל מה שנישאר לך, קנה עוד מגבר קטן ונחמד..

אמרת שהסאב נותן מספיק באס, אז למה להחליף,

הקומפוננט שיש לך אמרת שאתה מרוצה ממנו..

אז הגעתי למסקה, שפשוט תחליף רמקולים אחוריים ותוסיף עוד איזה מגבר..

לדעתי ישפר משמעותית..

פורסם
לדעתי,

קנה רמקולים אחוריים של פיוניר או משהו אחר טוב ב 900-800 שקל בערך, אני משער שבמחיר כזה יהיה משהו טוב, ובכל מה שנישאר לך, קנה עוד מגבר קטן ונחמד..

אמרת שהסאב נותן מספיק באס, אז למה להחליף,

הקומפוננט שיש לך אמרת שאתה מרוצה ממנו..

אז הגעתי למסקה, שפשוט תחליף רמקולים אחוריים ותוסיף עוד איזה מגבר..

לדעתי ישפר משמעותית..

אני דיי מרוצה ממנו הוא מוציא באס לא רע בכלל..אבל לא מספיק אני רוצה משהו חזק ברמה !

פורסם
לדעתי,

לפי דעתי לקנות רמקולים אחוריים ב 800-900 ש"ח מיותר לחלוטין כשיש לך מערכת עם סאב.

לפי דעתי אם אתה מרוצה מהצליל שאתה מקבל מהסאב, אז פשוט מאד תוסיף לו אח תאום, תקנה מונו בלוק ותחבר אותם ביחד זה אמור להוסיף לך עצמה משמעותית בבאס.

אם אתה יותר בכיוון של איכות מאשר עצמה, הייתי במקומך כן חושב להחליף את הסט הקדמי למשהו יותר חזק ואיכותי כמו פייז cfs או מק אודיו סדרה בינונית-גבוהה או מורל דוטק, לחבר בברידג' למגבר שלך ולקנות מגבר שני ערוצים חדש או יד שנייה לסאב

פורסם
לפי דעתי לקנות רמקולים אחוריים ב 800-900 ש"ח מיותר לחלוטין כשיש לך מערכת עם סאב.

לפי דעתי אם אתה מרוצה מהצליל שאתה מקבל מהסאב, אז פשוט מאד תוסיף לו אח תאום, תקנה מונו בלוק ותחבר אותם ביחד זה אמור להוסיף לך עצמה משמעותית בבאס.

אם אתה יותר בכיוון של איכות מאשר עצמה, הייתי במקומך כן חושב להחליף את הסט הקדמי למשהו יותר חזק ואיכותי כמו פייז cfs או מק אודיו סדרה בינונית-גבוהה או מורל דוטק, לחבר בברידג' למגבר שלך ולקנות מגבר שני ערוצים חדש או יד שנייה לסאב

אחי אני לא יכל להביא לסאב הזה אח תאום כי קיבלתי אותו מתנה עם הHU ואין לי מוסג של איזה חברה..

אבל יש אפשרות להביא עוד סאב ולחבר את שתיהם למגבר מונו בלוק??? (מקווה שלא אמרתי שטויות?)

פורסם

טוב שמע מה אני הייתי עושה במקומך...

את הסאב הלא מוכר הייתי מוציא...

קונה:

סאב פיוניר אני לא זוכר בדיוק תדגם אבל הוא 600WATT 300RMS... ב500 ש"ח כי אתה אוהב תעוצמה ...

אם אתה רוצה יש בימאים ב300 את הסאב ועוד 200 תוציא על תיבה... אני זוכר שחבר שלי חיפש וזה המחירים שאמרו לו(אני אישית לא אוהב תסאב עצמו אני אוהב יותר איכות מאשר עוצמה).

קונה לו מגבר שיגביר אותו טוב את הלייטינג אודיו 300.2 ב800 ש"ח

מחליף סט מקדימה לפולס עוד 500 ש"ח וזהו...

כל זה נכנס בתקציב של 1800 לא כולל התקנה...

פורסם
טוב שמע מה אני הייתי עושה במקומך...

את הסאב הלא מוכר הייתי מוציא...

סאב פיוניר 600WATT 300RMS... ב500 ש"ח כי אתה אוהב תעוצמה ... קונה לו מגבר שיגביר אותו טוב את הלייטינג אודיו 300.2 ב800

מחליף סט מקדימה לפולס עוד 500 ש"ח וזהו...

כל זה

אחי אני רוצה טובה מממך תביא לי קישור למוצרים האלה ..

למה להחליף את הסאב ולא להוסיף לסאב???

לגבי הקומפוננט ...הקומפוננט ממש חדש 3 חודשים הוא אצלי עלה לי 700 ושמעתי עליו דברים טובים ...

אני מעדיף להלחיף את האחוריים

פורסם

לסאב יש קישור אבל אמרתי לך אם תלך לימאים תוכל להוציא אותו בזול 300 ש"ח...

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=17141

מגבר

http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=114

והקומפוננט אתה לא רוצה להחליף אז תשאיר אם אתה אוהב תצליל

ד.א מאיפה אתה אם אתה מאזור חיפה אני יכול לקחת אותך למתקין שלי ולדבר איתו על מחירים בשבילך

פורסם
לסאב יש קישור אבל אמרתי לך אם תלך לימאים תוכל להוציא אותו בזול 300 ש"ח...

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=17141

מגבר

http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=114

והקומפוננט אתה לא רוצה להחליף אז תשאיר אם אתה אוהב תצליל

ד.א מאיפה אתה אם אתה מאזור חיפה אני יכול לקחת אותך למתקין שלי ולדבר איתו על מחירים בשבילך

אני מאזור ירושלים..

למאן האמת הבאת לי הצעה שבכלל לא חשבתי עליה..

מגבר שלא שמעתי עליו ..

יש עוד משהו שחושב כמוך פה??

פורסם

לא יודע מה אחרים חושבים זאת דעתי אתה יכול לבחור מה שבא לך לעשות זה אותו שלך אני דרך אגב אמרתי מההתחלה אני לא אוהב כל כך תפיוניר אני אוהב סאבים יותר מדוייקים ...

יש לך 1700 ש"ח לסאב ומגבר ..... קומפוננט קדימה יש לך ואחוריים אתה לא צריך אם יש לך סאב...

מגבר אמרתי לך 800

ויש לך 900 לסאב יש לך תפניקס גולד ZR 10 אינץ סאב מפוצץ

הכל תלוי מה וכמה אתה רוצה להשקיע....

אתה יכול לעשות הכל ב1300 או ב1700 כמו שתיכננת להוציא אבל הסאב שהצעתי לך מאוד חזק ומאוד איכותי...

פורסם
לא יודע מה אחרים חושבים זאת דעתי אתה יכול לבחור מה שבא לך לעשות זה אותו שלך אני דרך אגב אמרתי מההתחלה אני לא אוהב כל כך תפיוניר אני אוהב סאבים יותר מדוייקים ...

יש לך 1700 ש"ח לסאב ומגבר ..... קומפוננט קדימה יש לך ואחוריים אתה לא צריך אם יש לך סאב...

מגבר אמרתי לך 800

ויש לך 900 לסאב יש לך תפניקס גולד ZR 10 אינץ סאב מפוצץ

הכל תלוי מה וכמה אתה רוצה להשקיע....

אתה יכול לעשות הכל ב1300 או ב1700 כמו שתיכננת להוציא אבל הסאב שהצעתי לך מאוד חזק ומאוד איכותי...

תן לי קישור לסאב המפוצץ..בבקשה

אז אתה ממליץ לקנות ב1700 סאב ומגבר זהו?

אתה יכל להגיד לי למה להחליף את הסאב שלי ולא להוסיף לסאב שלי????

פורסם

אין לי קישור לא מצאתי אותו באינטרנט אבל ראיתי ושמעתי אותו לפני כמה ימים והתלהבתי ....

המוכר רצה עליו 900 עם תיבה ...

http://www.phoenixgold.com/2004/octane-zrspeakers.html

אני לא יודע בכמה אפשר להשיג ת12 ואם זה מחיר טוב מה שאני מצאתי כי אני לא כל כך את המקום עשיתי פשוט סקר והוא הראה לי אותו .... הוא רצה עליו 900 על ה10 אינץ 300 רמס ... זה נראה לי אפשרות הרבה יותר טובה מה פיוניר...

ותשובה למה לא לשים גם את הסאב שלך וגם עוד סאב כי לפי דעתי הם כנראה לא יוציאו את אותו הצליל כי הם שונים... וזה יפגע לך במוזיקה .... אם היית קונה את אותו דגם אז מאותה חברה אז הייתי אומר לך לשים גם אותו.. אבל אם אתה מתעסק עם 2 סאבים שונים לא מומלץ לשים אותם ביחד...

אם אתה רוצה אתה יכול לנסות לחבר אותו... ולשמוע אם תאהב תשאיר לא תאהב תוציא זה חיבור של 2 חוטים...

בכל מקרה אתה צריך מגבר נוסף לסאב כי המגבר שלך הוא דיי חלש והוא לא יוכל לא להגביר תסאב הזה ולא תסאב של הפיוניר....כי בגישור הוא מוציא לך מקסימום 120 RMS ...

דרך אגב הקומפוננט של מוכבר על ידי המגבר או ההד יוניט ?... איזה דגם זה?

פורסם

קודם כל שאלה FUCHI ראית מה יש לו באוטו?

ראית את התקציב שיש לו ?

אם התקציב שלו היה יותר גדול גם אני הייתי ממליץ לו להחליף הד יוניט אבל כרגע בתקציב הזה הכי טוב שיביא סאב טוב ומגבר חזק שיגביר אותו ויעבוד עם הקומפוננט שיש לו ועם ההד יוניט שיש לו ....

דרך אגב

לי היה תדגם 2200 של סוני הוא נראה כמו שלך רק בצבע כסוף ויש לו MP3 שנאתייי אותו ואת הצליל שלו והחלפתי אותו לאלפיין 9833 ... זה שינה לי הרבה אבל המחיר של האלפיין לבד יותר יקר מהתקציב שלך ועדיין הוא לא כל כך יעזור לך לעוצמה ....

פורסם

אתם רבים על משהוא שלא קשור.

אתם לא יודעים איזה סאב יש לו. וגם הוא לא יודע.

אז לפני הכול צריך לבדוק את זה. ולברר אולי הוא מספיק חזק והוא צריך מגבר יותר חזק??

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...