Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רנו 5 GT טורבו מודל 87,הרכב מגיע מהחברה עם מאוורר חשמלי לקרבורטור,באנגלית הוא נקרא ANTI PERCULATION FAN ,כאשר רכשתי את הרכב הרכיב הזה היה חסר,כמובן שבעידן האינטרנט עם קצת מאמץ אני יכול לרכוש אותו מאיביי הבריטי,השאלה שלי האם שווה להתאמץ בשבילו?

השאלות שלי הן:

-מה תפקידו העיקרי?

-כמה הוא חיוני ומועיל למערכת?

-האם כדאי להשקיע מאמץ וכסף כדי לרכוש אחד מאנגליה?

*הוספתי שתי תמונות,אחת של הרכיב מורכב בתא מנוע של רנו 5 GT השני הרכיב עצמו כאשר הוא מפורק.

תודה מראש למגיבים.

sous_le_capot.jpg

e9_1_b.jpg

פורסם

מקצת חיפושים באינטרט נראה לי שהמטרה של המאוורר הנ"ל לקרר את הקרבורטור על מנת למנוע קושי בהנעת המנוע כאשר הוא חם.

הקושי בהנעה כזו הוא כתוצאה מאידוי מוקדם של הדלק בקבורטור החם (פרקוליציה)

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

לא מכיר את הרנו, אבל בוולו העתיקה יש בעיית התנעה במנוע חם (דווקא בבוקר נדלק מיידי)

אם יש לך מידי פעם בעייה...שווה להתאמץ.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

זה לא אינטרס של מתכנן המנוע שהדלק יגיע למנוע קר ככל האפשר?

בדלק קר יותר המולקולות צפופות יותר, ולכן הוא מכיל יותר אנרגיה. לא? :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה קורה איציק , התפקיד של המאוורר הנ"ל הוא לקרר את הדלק בבסיס של הקרבוראטור על מנת להשיג הנעה קלה יותר אחרי נסיעה מאומצת. יש לי את המאוורר הנ"ל בבית במחסן אני לא מישתמש בו ואני אומר לך מנסיון שאני מניע את הרכב במכה אחת בכול מזג אוויר וגם אחרי נסיעות ארוכות בצהרי אוגוסט אז תחסוך לך זמן וכסף .

• תוכן חדש...