Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשטרה חששו שתקופת הפינוי מעזה תלווה בעלייה בקטל בכבישים, בשל מצוקת כוח אדם.

כעת מתברר שהמציאות אופטימית בהרבה: מספר התאונות ירד ב 25 אחוז.

"רשמנו ירידה קרוב ל 25 אחוז במספר תאונות הדרכים בשבועיים האחרונים, מאז החלה בעצם תכנית ההתנתקות".

ייתכן שזה קשור לעובדה שאנחנו בסוף חודש אוגוסט, ומרבית האנשים נמצאים בחופשה. אפשרות נוספת היא שאנשים פשוט מרותקים למסכי הטלויזיה וצופים בשידורים מההתנתקות, ולכן הם לא נמצאים על הכבישים""בסוף השבוע רשמנו מספר גדול של הרוגים בתאונות דרכים, אב בסך הכל בימים האחרונים ישנה ירידה חדה במספר התאונות ובמספר הנפגעים. אנחנו בודקים אם יש קשר בין תקופת ההתנתקות למספר התאונות", אמר פקד דורון בנאמו מאגף התנועה.

מתוך מעריב

23-8-05

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אולי כי יש כמה אלפי חיילים שנמצאים בהתנתקות ולא על הכבישים, וחוץ מהם כמה אלפי מתנחלים שעסוקים בלהתבצר על גגות ולא לנסוע בכבישים...

פורסם

פשוט אנשים לא פוחדים מהמשטרה, אז נוסעים בצורה נורמלית...

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

עם כמה שאני נגד המשטרה (וזה הרבה מאוד...) - אל תדברו שטויות. בגלל המשטרה יש 25% יותר תאונות דרכים?

:?

Back to the original - NC again.

פורסם

גם בתקופה שהשוטרים היו עסוקים בחסימות הצמתים של המתפנים אז נרצחה מעיין ספיר וגם עוד ילדה שנורו לעברה יריות

אז מה יש להגיד על זה...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
וחוץ מהם כמה אלפי מתנחלים שעסוקים בלהתבצר על גגות ולא לנסוע בכבישים...
הם מעולם לא היוו מרכיב סטטיסטי חשוב בתאונות הדרכים, הם פשוט לא נוסעים על הכבישים שאתה נוסע עליהם...

dirty old man

need love too

פורסם

מזה ההצהרה הדבילית הזאת של ירידה בתאונות דרכים מהיום למחר? יכול להיות מקרי לחלוטין! ואני בהחלט חושב שיש סיכוי שזה ביגלל שיש פחות ניידות בכבישים.ככה כשאתה נוסע 140 אתה מתרכז בכביש ולא מחפש ניידת במראות ובאופק.:-)

פורסם

התשובה פשוטה מאוד.

אחרי הארועים הראשונים של חסימת כבישים, לעם ישראל נהיה פחת מסויים מחסימות ואז יש הקפדה רבה יותר על שמירת מרחק.

אני יודע שאני נזהר יותר ...

פורסם

התאוריה מוכיחה שהגורם לתאונת דרכים הוא... המשטרה בעצמה!

יש לבטל את משטרת התנועה לאלתר.

עכשיו ברצינות - בגרוזיה הוחלף כל מערך שיטור התנועה וגרם ל"חור" של כמה שבועות ללא משטרת תנועה ב-כ-ל-ל. מספר התאונות הצטמצם באותם שבועות.

פורסם

א. ניתוח הנתונים יכול להיות שגוי. לא ראיתי את הנתונים האמיתיים של המחקר ולכן קשה לאמר.

ב. מספר תאונות הדרכים מושפע ממזג אויר, ממצב רוח לאומי (אחרי פיגועים וכו') מעומס תנועה (יש פחות תאונות כשכולם תקועים בפקקים כל היום), ומעוד גורמים.

ג. גיוס של הרבה מאוד אנשים להתנתקות בין אם למשטרה, לצבא, להתנגדות לפינוי ועוד, מורידה הרבה אנשים אלימים מהכביש.

ד. האמת, שנוכחות משטרת התנועה בכבישים באמת יכולה להעלות את תאונות הדרכים:

כאשר ניידות עוצרות עברייני תנועה בצד הדרך הן מפריעות לתנועה.

כאשר ניידת מפעילה ממל"ז היא עושה זאת, לרב, תוך כדי הפרעה לתנועה, לפעמים עד כדי חסימת נתיב (מנהרה ליד אלוף שדה).

כאשר ניידת עוצרת רכב בצד הדרך הם עושים זאת ללא התחשבות בתנועה בכביש ולפעמים גורמים לרכבים לסטות מנתיבם.

• תוכן חדש...