Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתהליכי בנייה של מערכת

חשבתי לכיוון של 2 סאבים של קיקר "10 400 RMS בערך כל אחד(לא זוכר דגם)

עם מה מומלץ להגביר אותם (עד 2000) מונו נראה לי חלש לשניהם או שצריך כבר שני מגברים לשני הסאבים כי אם ככה 3 מגברים זה יותר מידי בשבילי .

או שכדי להשתמש רק בסאב אחד יותר גדול (12" ומעלה) כי הרכב קטן יחסית (פיגו' 306 שבתמונה )

אני שומע הרבה ראפ וקלאב האוסים ככה שבאס ועוצמה חשובים לי.

תודה.

פורסם

לדעתי Hifonics ZX6400 יספק בדיוק את מה שאתה צריך ראיתי אותו עובד עם שתי קיקר 12 400WRMS COMPVR, באמת פירק להם את הצורה עם תיבת נתוני יצרן...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ראיתי את הסאבים המרובעים של קיקר 600/750

אחד כזה יספיק לא? ואם כן איך הם מבחינת איכות/עוצמה.

ומה יכול להוזיז אותם (אני מזכיר שוב עד 2K למגבר)

ואיך הקיקר 12" 400 טובים ?

בדקתי על המגבר הנ"ל באתרים בחו"ל והמחירים שם מגיעים לפחות מחצי!!!!!

כמה יעלה להביא מגבר כזה לארץ במשלוח ?

מצטער על כל השאלות אבל אין לי מושג.

פורסם

במקרה שלך יש שתי צורות לחבראת הסאבים

1. לחבר את שני הסאבים במקביל למגבר אחד ככה ההתנדות תרד לשני אום (זאת במידה והם 4 אום כל אחד) ככה תקבל הספק כפול מהמגבר (זאת בתנאי שהמגבר תומך בשני אום)

2. להביא מגבר שני ערוצים ולחבר כל סאב לערוץ

להביא מגבר מחול זאת בעיה כי הוא כבד ויקרעו אותך על המשלוח - המשלוח יכול לעלות כמו המגבר

שלא לדבר על מכס

פורסם

הסאב 10" הוא לא 400 RMS הוא 300 RMS....

וחוץ מזה אתה יכול להביא מגבר מונו שיפתח להם את הצורה... לא זוכר דגמים...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

אם תוכל למצוא בזול או יד שניה יש לך את הקיקר KX600.1 שהוא מונובלוק

שיתאים לך בדיוק גם לשני COMP VR או ל-L7,L5.

אפשר למצוא אותו ב-2000ש"ח.

וכמו שאמרו הCOMP VR "12 הוא 400RMS,וה-"10 הוא 300.

• תוכן חדש...