Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן אדם התחייב לי , שאין צ'יפ ולא היה, לא אגזוז לא צנרת לא בקליות לא כלום...

רק שעון גדישה יש לו וזה הכל.

בכל מקרה, אני מתכוון לנסח מכתב שבו הוא מתחייב לחתום על כל מה שהוא אמר, שלא היה ולא נברא תוספת למנוע באוטו...

עכשיו לגבי הבדיקה, אני יכול לראות אם היו ריתוכים באגזוז נכון?

והאם יש לכם עוד הצעות לבדיקה, איך אפשר לדעת פחות או יותר טיפים נוספים?

האוטו שנת 2000 עם 90 אלף קילומטר

תודה מראש!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

קודם כל, מעולם לא שמעתי על מכתב שבו הבנאדם מתחייב שלא היו שיפורים לאוטו. אולי תתעמק בנושאים קצת יותר חשובים כמו פגיעות שלדה, למשל? זה לא שאם הוא שם צ'יפ ואז החזיר אז מישהו ישים לב, או אם הוא שיפר משהו אחר (אתה באמת מצפה ממכוני הבדיקה להבין את זה?). ות'כלס, זה גם לא משנה במיוחד. הכי חשוב שהרכב נקי מתאונות ובמצב טוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בוודאי שאפשר לראות אם היו ריתוכים באגזוז

הכי חשוב לבדוק מנוע/גיר/שילדה/טורבו , כמו שרוני אומר

כל השאר בקטנה , on the little

יאללה שיהיה בהצלחה

--------------------------

יש לי רק 13 הודעות (בבינארי) :-P

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
הבן אדם התחייב לי , שאין צ'יפ ולא היה, לא אגזוז לא צנרת לא בקליות לא כלום...

רק שעון גדישה יש לו וזה הכל.

בכל מקרה, אני מתכוון לנסח מכתב שבו הוא מתחייב לחתום על כל מה שהוא אמר, שלא היה ולא נברא תוספת למנוע באוטו...

עכשיו לגבי הבדיקה, אני יכול לראות אם היו ריתוכים באגזוז נכון?

והאם יש לכם עוד הצעות לבדיקה, איך אפשר לדעת פחות או יותר טיפים נוספים?

האוטו שנת 2000 עם 90 אלף קילומטר

תודה מראש!

אתה שרוט לגמריי, בחיי.

איזה הגזמה פראית. אולי תרצה פיצויים נפשיים במידה והוא שיקר? משהו כמו בית במתנה? (יש בגוש קטיף כמה בתים פנויים).

נכון, גם אני לא הייתי רוצה בעיקרון רכב משופר אבל אל תגזים. אי אפשר לגלות אם היה פילטר אוויר פתוח, צ'יפ, סעפת ושאר ירקות.

צנרת? נראה לך שכל מכון בדיקה מזהה בין צנרת מקורית של גולף GTI לבין צנרת של לאדה סמארה?

אם הוא משופר מכון הבדיקה לא ישים לב (אלא אם כן ההספק יעלה מאוד, כמו עם צ'יפ). מכון הבדיקה לא יכול לזהות בחיים ווסת לחץ דלק או משהו כזה.

וגם אל תתייחס יותר מדיי ברצינות לתוצאות הכ"ס של מכון הבדיקה אם יש לו כזה. הם לא מדוייקים בעליל.

קח לבדיקה. תקווה שהמנוע יצא במצב מעולה (90 אלף קילומטר אין שום סיבה שלא), אין תאונות שילדה וכללי האוטו במצב טוב - ותיהנה.

Back to the original - NC again.

פורסם

רוני, השילדה ותאונות זה כבר מובן מאליו... זה הדבר הראשון שאני מתייחס אליו

אבל הדבר השני, הוא השיפורים...

אני ממש אבל ממש לא מחפש GTI שעברה סדרת שיפורים וצ'יפים שמיפים וכל זה...

אני מחפש נקייה, ואם הוא הבטיח אז לא תהיה לו בעיה לחתום...

כי 90 אלף קילומטר עם צ'יפ ובלי צ'יפ זה הבדל של שמיים וארץ לגבי הנזקים או יותר נכון בלאי...

ותודה לשניכם :)

פורסם
כי 90 אלף קילומטר עם צ'יפ ובלי צ'יפ זה הבדל של שמיים וארץ לגבי הנזקים או יותר נכון בלאי...

מאיפה שמעת את השטות הזאת? מה גם שגולף GTI זה לא איזה אוטו שכל הילדודס משפרים, הרבה מהקונים של הרכב הזה בכלל לא נכנסו לעניין של שיפורים מסיביים, וגם אם יש שיפור אז זה מקסימום צ'יפ, ותעשה לי טובה, זה לא גורם שום נזק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה שרוט לגמריי, בחיי.

איזה הגזמה פראית. אולי תרצה פיצויים נפשיים במידה והוא שיקר? משהו כמו בית במתנה? (יש בגוש קטיף כמה בתים פנויים).

נכון, גם אני לא הייתי רוצה בעיקרון רכב משופר אבל אל תגזים. אי אפשר לגלות אם היה פילטר אוויר פתוח, צ'יפ, סעפת ושאר ירקות.

צנרת? נראה לך שכל מכון בדיקה מזהה בין צנרת מקורית של גולף GTI לבין צנרת של לאדה סמארה?

אם הוא משופר מכון הבדיקה לא ישים לב (אלא אם כן ההספק יעלה מאוד, כמו עם צ'יפ). מכון הבדיקה לא יכול לזהות בחיים ווסת לחץ דלק או משהו כזה.

וגם אל תתייחס יותר מדיי ברצינות לתוצאות הכ"ס של מכון הבדיקה אם יש לו כזה. הם לא מדוייקים בעליל.

קח לבדיקה. תקווה שהמנוע יצא במצב מעולה (90 אלף קילומטר אין שום סיבה שלא), אין תאונות שילדה וכללי האוטו במצב טוב - ותיהנה.

שרוט? לא

סך הכל מחפש רכב שלא עבר הרבה טראומות בחיים שלו, כמו שאני לא הולך להעביר את הרכב שלי טראומות ,אני גם לא מצפה לקבל אחד כזה... ובמיוחד שאני צריך לשלם עליו 30 אלף מהכיס שלי :wink:

לגבי כל השיפורים , אני עדיין מברר לגבי האוטו, תאמין לי שאף אחד לא יכול להסתיר...

פשוט מס' של הרכב , או אנשים שגרים בקרבת מקום.. והופ אתה יודע הכל על הרכב..

בכל מקרה תודה רבה...

פורסם

למה קפצת למסקנה הזאת?

כן כן, לא לא.

פורסם
מאיפה שמעת את השטות הזאת? מה גם שגולף GTI זה לא איזה אוטו שכל הילדודס משפרים, הרבה מהקונים של הרכב הזה בכלל לא נכנסו לעניין של שיפורים מסיביים, וגם אם יש שיפור אז זה מקסימום צ'יפ, ותעשה לי טובה, זה לא גורם שום נזק.

רוני

לא שטות,

גדישה שקופצת מ 0.5 (0.6 בלילה קר)

ל1.2 1.3 , כן גורמת לבלאי כלשהו...

פורסם

אני מחפש נקייה, ואם הוא הבטיח אז לא תהיה לו בעיה לחתום...

ותודה לשניכם :smile:

נראה לך שמכון בדיקה יכול לגלות אם היה בעבר צ'יפ? או ווסת? או סעפת משופרת?

יודע מה,

נראה לך שמכון בדיקה יכול לגלות אם יש כרגע ווסת? או סעפת משופרת?

(אני בכוונה לא אומר צ'יפ כי צ'יפ מוסיף הרבה כח ואת זה כבר רואים בדיינו אם יש כרגע)

על שני השאלות - התשובה היא לא.

המכון לא יכול לגלות.

אז צא מהסרט, כי אם הוא מבין משהו הוא לא יפחד לחתום מסיבה אחת - הוא יודע שלא יגלו. ואם אין לו - אז אין לו.

לגבי 90K ק"מ הבדל של שמים וארץ,

הכל תלוי בצ'יפ ובעיקר באופי הנהג. נראה לך שגולף GTI סטנדרטית לחלוטין תיהיה במצב טוב יותר מאשר בחור שהוסיף צ'יפ רק בשביל פה ושם?

אני אישית לא הייתי קונה אחת משופרת, אבל יש אחת שאני מכיר עם צ'יפ שהייתי קונה אותה אפילו לפני שהייתי קונה אחת סטנדרטית, כי אני מכיר את הבן אדם ויודע את היחס שלו לאוטו.

פורסם

מכון בדיקה לא יכול לגלות ווסת או סעפת ...

אבל צ'יפ תוך שנייה אפשר לדעת.. עניין של 3 דק' להוציא את המחשב מתחת לווישרים ולראות אם פתחו אותו...

כנל לגבי אגזוז , רואים ריתוכים...

בכל מקרה אני מקווה לטוב.

פורסם
מכון בדיקה לא יכול לגלות ווסת או סעפת ...

אבל צ'יפ תוך שנייה אפשר לדעת.. עניין של 3 דק' להוציא את המחשב מתחת לווישרים ולראות אם פתחו אותו...

כנל לגבי אגזוז , רואים ריתוכים...

בכל מקרה אני מקווה לטוב.

ולמה נראה לך שמכון בדיקה יעשה את זה?

הם בודקים דברים מינימליים. אם אתה מסתמך רק על מכון בדיקה אז זאת הבעיה העיקרית שלך. קח את האוטו לצ'מפיון - שיחברו את המחשב של הגולף לתוכנה שניקראת VAG COM. יעלה לך כמה גרושים, אבל שווה את זה כי התוכנה הזו מגלה את כל מה שלא בסדר בכל החיישנים של האוטו.

ויוכלו לבדוק עוד כמה שטויות שהם מבינים יותר ממני, ממך, או איזה מכון שרק רוצה להעיף אותך.

מכון זה לא כזה דבר קדוש.

פורסם

לא לא.. אני ממש אבל ממש לא מסתמך על המכון בדיקה :)

המס' של הרכב , כבר בבדיקה בצ'מפיון לראות מה עבר על הרכב, איזה תיקונים טיפולים וכל זה...

לגבי המחשב אני אבדוק גם :) תודה...

פורסם

הוא אמר לי שהוא בלי צ'יפ אורן...

אבל לך תדע אם היה? :)

בשביל זה אני רוצה לבדוק...

וגדישה 0.5 ובלילה קר 0.6

• תוכן חדש...