Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספוילר - שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמין לי, כשתיסע בכביש החוף ב 3 לפנות בוקר ואיזה ערס צעצוע יגרום לרכב לסטות לנתיב שלך רק בגלל שהוא מסב את תשומת הלב ומפריעה לה, אתה קצת תבהל ותשנה את דעתך ואפילו תסנן איזו "ברכה" על אימו ומולידו של אותו ילדון...

בקיצור, הבעיה היא לא בעיצוב, על טעם וריח לא נתווכח. אני תוקף את עניין החוקיות!!!

למי שלא יודע, הספויילר של הקולט, שבדרך כלל נגנב לצורכי קישוט של אונו ואלפות 33, לא יושב מי יודע מה וגם כך לאחר שעוקרים אותו מגג הרכב, נקודות האחיזה שלו רעועות כ"כ עד שקיימת סכנה ממשית שהוא יינתק מגג הרכב במהירויות נסיעה בכבישים בין-עירוניים.

תעשו לעצמכם טובה - ותפעילו את השכל!!!!!

קיבלתם רשיון לנהוג וזהו! לא לסכן אחרים בכביש ובטח ובטח לא להרוג!!!

אני באמת מאחל לכל אותם עברייני תנועה שיורדו מהכביש לפני שהם מורידים מישהו.

בבקשה - מכל הנהגים הצעירים בפורום - לחשוב!!!! לחשוב!!!! לחשוב!!!!

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל תבינו גם אותי ..

אני בא בשאלות הכי פשוטות אתם תוקפים ויורדים

הבנתי שפיאט אונו זה חרא אוטו ומנוע של מכונת כביסה יותר חזק הבנתי ..

אבל חאלאס כל דבר קטן שאני שואל על נאונים ישר תוקפים למה כמה זה נאון 100 - 300 שקל ?..

ואם אני מליונר שבא לי לשים 10000 שקל על מכונית שווה 4000 ?..

אז אני החלטתי שאני עושה מהמכונת כביסה הזאת מיבשש ! ..

פיאט אונו - לא יותר או בקיצור מכונת כביסה

פורסם

אבל תבינו גם אותי ..

אבל חאלאס כל דבר קטן שאני שואל על נאונים ישר תוקפים למה כמה זה נאון 100 - 300 שקל ?..

אז אני החלטתי שאני עושה מהמכונת כביסה הזאת מיבשש ! ..שים לה H מאחורה ותהייה לך הונדה חדשה חדשה.

פיאט אונו? , איפה?

בטחון?

אתה רוצה לשים נאונים על הרכב? למה?? ראית יותר מדי מהיר ועצבני?

תעשה טובה לאנושות ותמנע מאיתנו עוד ערסמוביל בבקשה!

כשביקשת ספויילר - טוב נו... שיהיה...

אבל נאון? זה לא חוקי, וכנראה שיש סיבה.... נסעתי אתמול מאחורי רכב עם לדים באגזוז, זה מסנוור!

נ.ב.

רק שתדע שנאונים לא מוסיפים כוחות סוס, אולי עדיף שתנסה מדבקת "לא פייר".. נו אתה יודע... כמו בחתימה שלי...

דני - שחושב שפיאט אונו זה אחת המכוניות הכי לא מתאימות לעשות מהן "פוזה-מוביל".

כי כל קשר בין רכב ונסיעה "ספורטיבית" הינו מקרי.

תגיד לי, איך ניאון באגזוז הצליח לסנוור אותך?

ואתם כולכם רבים על שטויות, תנו לו לשים וזהו, הוא יקבל קנס לא אתם.

פורסם

אבל תבינו גם אותי ..

אז אני החלטתי שאני עושה מהמכונת כביסה הזאת מיבשש ! ..אתה מתעקש לא להבין - לא תוקפים אותך בראש ובראשונה על שיפורי המראה כי אם על הסיכון שהשיפורי מראה הללו מסבים ומעמידים אותך ואת הסביבה.

אגב, לעניין שרשור נוסף שפתחת (וננעל) - אין תושבות לספויילר - כשהוא מורכב על הרכב לו יועד, קרי קולט, לא צריך שום תושבת.

מה שערסים רבים עושים - את המרווחים הענקיים שנוצרים בנקודות מסויימות פשוט ממלאים בחומרי מילוי ויצא לי כבר להתקל, לא אחת, בכאלו שמילו ב RTV לבן... פשוט מזעזע.

על זה נאמר: "נזם זהב באף חזיר"...

פורסם
למי שלא יודע, הספויילר של הקולט, שבדרך כלל נגנב לצורכי קישוט של אונו ואלפות 33

למי שלא יודע - האלפא 33 הגיעה בזמנו עם ספויילר משלה

Alfa33%20-%20back+right%20side.jpg

בזמנו הם היו נורא גניבים וחביבים על בעלי סובארו "רשע-פשע" (משנות ה70'), קורטינות למינהם ועוד... אני אפילו ראיתי אחד על דודג' דארט :shock:

ברחוב שלי עומדת קורטינה 82 שיש לה ספויילר של 33.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

ידידי, לא התכוונתי לספוילר הזה, אולי התבלבלתי בדגם של האלפא למרות שלי זכור שראיתי את הספויילרים מותקנים על 33. אתה בטוח שכל האלפות 33 שהגיעו לארץ הגיעו עם הספויילר?

בכול אופן, לא לספויילר הזה התכוונתי.

תודה על התיקון.

פורסם

איך אגזוז לדים סינוור אותי?

כביש חשוך.... 2 מכוניות נוסעות אחת אחרי השניה, אנחנו ברכב השני, מלפננו ערס עם אוטו קקמאייקה (DL) ובאחוריים של האוטו תקוע לו אגזוז עם מנורות אדומות, אבל מה אדומות...

לד = אור חזק לידיעתכם...

ל2 שניות נעלתי את המבט שלי על האגזוז הזה... אחרי זה 2 דקות ראיתי אדום בעיניים....

הרי יש סיבה שהאורות האחוריים ברכב זה לא תאורה של מגרש כדורגל נכון?

תשמע... במקום חשוך ניאונים עלול לסנוור (לא לסנוור למוות אלא טיפה - אולי הגזמתי)

ואם לא לסנוור אזי למשוך תשומת לב - משמע אתה מרוכז ב"מלחמת הכוכבים" שעובר לידך ולא בכביש....

ומה הפואנטה של ניאון בכלל?

איך תאורה צבעונית אמורה להרשים מישהו?

לא עדיף לקנות ספריי צבע ולעשות גרפיטי על האוטו.. משהו בסגנון: " יש לי עגלה בלי סוסה - אבל תסתכלו עליי"

לא?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תעזבו את הבחור.

מה עדיף, שהוא יברח מהפורום ויסתכן בהפיכתו לסטטיסטיקה או שיישאר פה

עם סיכוי ללמוד דבר או שניים על נהיגה ואף להתעניין יום אחד בקורס?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

konfino, חבל על הרכב שלך עזוב את זה שזה לא חוקי וגורם לרכב להיראות כמו מעצוע של ילד, לא חסרים ילדים משועממים במיוחד עכשיו בחופש הגדול שמסתובבים בלילה ולוקחים "מזכרות" מכל רכב שנראה מושקע או מיוחד וחבל :roll:

לא שאני בא לעביר ביקורת על הרכב שלך מצידי אתה יכול לברכיב על הרכב שלך מה שעולה לך לראש vbmenu_register("postmenu_669954", true);

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

ואי ואי - הגזמתם - חאלאס.

עזבו אותכם כל אחד יעשה מה שבראש שלו

אנשים פה תקפים ומגנים על החוק כאילו שוטרים

נאונים לא נאונים ואגזוז לחץ שיהיה

יפה לו סבבה לו

בשמחה . מי שם על החוק - כל החוקים במדינה הזאת לא מובנים לאף אחד

ופתאום חוקים מסויימים כן מובנים ועוד משתכבים להם.

עזבו אותכם.

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

איזה גועל נפש של יחס הוא אוהב את האונו שלו ורוצה להכניס לה כל מיני דברים מה הבעיה שלכם ?

זה בטעם שלו וניראה לו יפה אז שישים ... לי יש רנו 5 שנת 88 1250 בלי נאונים רק עם אגזוז ITC וים של תוספות ששמתי עליה וכל אשקלון מסתכלים עליה כאילו היא איזה פרארי אני לא הכי מחבב את הרעש לכן לקחתי ITC יש לה רעש חמוד כזה ולא כזה שמודיע לכל הארץ שאני עובר באיזור . שורה תחתונה הכל ענין של טעם מה לעשות לא כולנו מליונרים שהאוטו הראשון שלנו זה איפרזה STI או גולף או3 A ואם כבר מדברים על פיאט אונו יש לנו כאן אחת באשקלון שמי שיגיד שהיא לא יפיפיה לדעתי הוא לא מבין כלום הינה תמונה

http://www.il-cars.com/highq/9432264825191352005.jpg

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
יש לנו כאן אחת באשקלון שמי שיגיד שהיא לא יפיפיה לדעתי הוא לא מבין כלום הינה תמונה

אוי גוואלד, זה נורא, מהגרועים שראיתי!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לאונו הזאת יש בעיית אישיות, כל פעם היא מחליפה צבע וציור עליה.

הדבר היחיד היפה בה זה זה שהיא שמורה (או משופצת) בצורה קנאית!

תשמעו, אתם מגנים על החוק כאילו שכל אחד פה באמת מקשיב לחוק ועושה מה שהחוק אומר.

אם היינו מקשיבים לחוק ועושים באמת הכל "לפי הספר" לא הייתה לנו המיני-תרבות מוטורית שיש בארץ, אל תיהיו לי מתחסדים.

לבחור עם הנאונים\ספויילר\שפריצרים זוהרים\שמלות וכ"ו.

הנאונים בהחלט מסנוורים, כנ"ל הלדים שיושבים על האגזוז, ולא משנה אם זה על פיאט אונו או על SLK.

לגבי הספויילר שכבר על הגג הרכב שלך נראה כמו כנף... אני מקווה מאוד שהוא לא גנוב, במידה וכן (מה שסביר יותר) אני מקווה שיגנבו לך אותו, והחורים שנשארו יחלידו לך ותצטרך לצבוע את הדלת של הבאג' בנזק של כמה אלפי שקלים, לקנות גנוב שקול לגניבה.

במידה ושילמת עליו והוא נקנה ביושר, אז יש לך טעם רע וגרוע.

תעזבו את הבחור.

מה עדיף, שהוא יברח מהפורום ויסתכן בהפיכתו לסטטיסטיקה או שיישאר פה

עם סיכוי ללמוד דבר או שניים על נהיגה ואף להתעניין יום אחד בקורס?

במידה והספויילר גנוב שיברח מהפורום ישתולל בכביש ויכנס בעמוד.

במידה והוא סתם ערס (כן אתה ערס תודה בזה) אז שווה לו להישאר למרות שזה לא ממש יעזור, הינה דוגמא:

הוא שאל איזה ספויילר לקנות לרכב, יעצנו לו רק את המקורי והוא בכל זאת הלך וקנה משהו שנראה כמו ידית אחיזה לרכב... ככה שאני לא יודע כמה הוא באמת יקשיב למה שכתוב פה ויפנים את מה שנאמר.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

הפיאט הנ"ל נראית מושקעת למדי

אבל מה הקשר בין פיאט ל- trd

trd-toyota racing development

בקשר לספוילר שפותח הת'רד פירסם , רק מקורי של פיאט , זה הכי מתאים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...