Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל צריך להתפשר. ומגזין רכב כמו "אוטו" לא יכול להרשות לעצמו שלא לבחון מכונית חדשה, אפילו אם היא קוריאנית.

ובדיוק בגלל זה הוא מעניין אותי בערך כמו חוברת של "לאשה"...:roll:

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע, בגלל שבמגזין אוטו יש כתבה על קוריאנית, אתה לא תקנה אותו? זה מעניין, כי בגלל שאין בו כתבה על קוריאנית, הרבה מאוד אנשים אחרים גם לא יקנו אותו. אני מעריך (מכיוון שאין לי נתונים מדויקים), שהחשבון מאוד פשוט - המגזין צריך את הכתבות ה"פשוטות" יותר בשביל לשרוד, ככה זה עובד. זה לא אומר שאין בו כתבות מעניינות כמו פורשה בוקסטר וניסאן Z350, נניח. כך שחובב הרכב המצוי בהחלט מקבל את מבוקשו. אתה יודע מה, יש לי שאלה בשבילך - האם אתה מנוי או קורא בקביעות מגזין מוטורי אחר, לאו דווקא ישראלי?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ובדיוק בגלל זה הוא מעניין אותי בערך כמו חוברת של "לאשה"...:roll:

שמר, למה לא מעניין עיתון לאישה?

יש המון תמונות של כוסיות :-P

ולפי דעתי עדיף באמת שתעשו פה סקר בקשר לסיקור של הקארטינג ב"אוטו".

יוגב 205

פורסם
רגע, בגלל שבמגזין אוטו יש כתבה על קוריאנית, אתה לא תקנה אותו? זה מעניין, כי בגלל שאין בו כתבה על קוריאנית, הרבה מאוד אנשים אחרים גם לא יקנו אותו.

רוני

אני לא אקנה אותו כי הוא משעמם אותי. נקודה.

פורסם
אני לא אקנה אותו כי הוא משעמם אותי. נקודה.

אין לי שום בעיה אם תקח עותק של המגזין, תקרא אותו ותגיד שהוא משעמם אותך. אבל לקבוע שהוא משעמם כי בכל גיליון יש איזו כתבה על יונדאי זה לא רציני. על אילו מגזינים אתה מנוי? אילו מגזינים אתה קורא בקביעות? האם כל הכתבות בהם מעניינות אותך? האם אתה קורא את הכל? (ד"א, לא ענית לי בנוגע למגזיני הרכב שאתה נוהג לקרוא)

ליוגב - אפשר לעשות פה סקר, אבל זה פורום רכב, אתה יודע. לאף אחד אין פה בעיה לכתוב שהוא מאוד ירצה כתבה על קארטינג במגזין. מה זה יגיד בסופו של דבר אם יהיו כאן 150 איש בעד כתבה כזאת ו-10 נגד? כלום. ואם צריך הסבר מתמטי למה, אני אשמח לתת אותו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ועוד משהו ברשותכם - לדעתי זו צביעות לומר שבגלל שאין כתבת 5 עמודים על מירוץ הקארטינג של אליפות פתח תקווה לבוגרים בה ניצח מוטי פאג'רו והגיע מקום שני צביקה האצ'בק ויא-אללה תראו איזה תמונה יפה של דני לאדה בהחלקה מטורפת עם הקארט, או שזה גדי ניסאן? קשה לראות, כולם נראים כמו... ובכן, אנשים עם קסדה יושבים בתוך קארט, *פאוזה לנשימה* אז המגזין משעמם. הרי ברור שכתבת ספורט מוטורי היסטרית כמו זו היא הרבה יותר מעניינת ממבחן דרכים לפורשה 997 על הנורבורגרינג, נניח. מה, לא?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אין לי שום בעיה אם תקח עותק של המגזין, תקרא אותו ותגיד שהוא משעמם אותך. אבל לקבוע שהוא משעמם כי בכל גיליון יש איזו כתבה על יונדאי זה לא רציני. על אילו מגזינים אתה מנוי? אילו מגזינים אתה קורא בקביעות? האם כל הכתבות בהם מעניינות אותך? האם אתה קורא את הכל? (ד"א, לא ענית לי בנוגע למגזיני הרכב שאתה נוהג לקרוא)

ליוגב - אפשר לעשות פה סקר, אבל זה פורום רכב, אתה יודע. לאף אחד אין פה בעיה לכתוב שהוא מאוד ירצה כתבה על קארטינג במגזין. מה זה יגיד בסופו של דבר אם יהיו כאן 150 איש בעד כתבה כזאת ו-10 נגד? כלום. ואם צריך הסבר מתמטי למה, אני אשמח לתת אותו.

רוני

לא לא צריך הבנתי תודה ..:-)

פורסם

הישיבות שם באוטו כנראה לא ממש יעילות.

הפתרון פשוט.

תשלחו למנויים בצירוף עם העיתון את האיגרת הזאת שאפשר לשלוח בחזרה ללא בול.

יהיה שם שאלות אם X או Y מעניין ונסמן V בכן או לא.

פורסם

על אילו ישיבות מדובר?

מגזין אוטו עורך סקרים מסוגים שונים בין המנויים בדרך קבע. אני מאמין שכבר היה סקר בנושא, אבל לא מן הנמנע שיתבצע סקר כזה בזמן הקרוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יש לי שאלה והייתי מאד שמח לקבל עליה תשובה.

בלי לזלזל ביושרו המקצועי של מגזין כזה או אחר...

נניח והייתי בעליו של מסלול קארטינג והייתי מוכן לפרסם במסלול מגזין רכב כל שהוא (ולא משנה איזה מגזין) האם אותו המגזין היה חושב שלא מעניין את קוראיו ליגת קארטינג או שמא בכל זאת היה נכנס איזה סיקור ?

שואל ועונה, ירוחם

פורסם
יש לי שאלה והייתי מאד שמח לקבל עליה תשובה.

בלי לזלזל ביושרו המקצועי של מגזין כזה או אחר...

נניח והייתי בעליו של מסלול קארטינג והייתי מוכן לפרסם במסלול מגזין רכב כל שהוא (ולא משנה איזה מגזין) האם אותו המגזין היה חושב שלא מעניין את קוראיו ליגת קארטינג או שמא בכל זאת היה נכנס איזה סיקור ?

שאלה רטורית:roll:

בגלל זה זה נראה ככה בארץ.

to finish first first you have to finish

פורסם

יופי, יאשה. יצאת גבר-גבר.

אני מבין שמאד פופולרי לנגח כתבי רכב בימים אלו, ואתה בטח חושב שאם תכתוב כל משפט בנפרד ועם רווח כפול זה יוסיף לדרמה. אבל אפשר אולי להצמד לנושא הדיון?

אף אחד לא דיבר על כתבות מעניינות יותר או פחות, אלא על השאלה האם עצם הנושא מעניין.

אבהיר לך למה אני מתכוון. ערוץ הספורט מעסיק כמה משדרני הכדרוגל המוערכים והמצליחים ביותר בארץ (ומשלם להם הרבה כסף). אבל כדורגל לא מעניין אותי, ולכן אני לא צופה בשידורי כדורגל - לא משנה עד כמה השדרן עושה את עבודתו בפאתוס, דרמה וכשרון. לא מעניין אותי. לכן אני גם לא קורא את דיווחי הכדורגל בעיתונים היומיים. אני בכלל לא מגיע לשלב של בדיקה עד כמה הכתבים כשרוניים.

ובאופן דומה, אני רוצה לראות אותך הופך שידור של תחרות קריקט למעניין ומרתק, עם השדרנות הכי לוהטת, זורמת ומקצועית שיש. ואם נצמד למשהו יותר קונקרטי, אני לא אטרח בכלל להתחיל לקרוא כתבת מבחן על קאיה ריו, ולא משנה מי כתב אותה. לא מעניין אותי.

אני מבין שלחלק מהאנשים כאן קשה לשמוע את זה, אבל קארטינג 4 פעימות זה תחתית הסולם של ספורט מוטורי. אני חוזר ושואל: כמה מכל אלה שהגיבו פה ואמרו שכן, בטח, היו שמחים לקרוא על קארטינג, הולכים לראות תחרויות כאלו, סתם כצופים? אני כבר לא מדבר על לשלם בעד כרטיס.

הזכירו כאן בשרשור מירוצי סופרמוטו. העובדה היא שלמירוצים האלו מוכרים כרטיסים, בכסף, ועדיין מגיעים צופים. לא מדבר על חברים של המתחרים - צופים, סתם. שמשלמים בעד התענוג. כנ"ל מוטוקרוס. במשך שנים נערכה ליגת מוטוקרוס ביריד ויתקין. לכל תחרות כזו היו מגיעים מאות צופים ומשלמים 30 שקל כדי לצפות.

ביורוספורט משדרים המון ספורט מוטורי, ולא הכל ברמה של אליפות עולם. בתקצירים שמשודרים בימי א' ומסכמים את פעילות סוף השבוע מראים גם מירוצים זוטרים יחסית - גביע רנו, F3 וכן הלאה. אני כבר לא מדבר על שידורים ישירים מנאסקאר. אבל האם מישהו ראה אי פעם מירוץ קארטינג ביורוספורט, למעט תחרות-הראווה ההיא בברסי שאליה מזמינים כל מיני סלבריטאים ואלופי עולם מתחומים שונים? ואתם בטח יודעים שגם במירוצי קארטינג יש קטגוריות קצת יותר קרביות מקארטים 4 פעימות עם 7 כ"ס. מה רואים מזה ביורוספורט? כלום. למה? כי זה לא מעניין.

אז קדימה, יאשה. אם אתה כל כך מוכשר, וכל כך בטוח שעם כתיבה נכונה הציבור יתעניין - לך נסה לעניין איזה מו"ל בהוצאת מגזין קארטינג. נראה כמה רחוק תגיע. או בעצם, למה לא תוציא כזה מגזין בעצמך? עם כל כך הרבה פעילות שמתבצעת בשטח, לא צריכה להיות לך בעיה לכתוב 4-5 כתבות בחודש (מרתקות ומדהימות, בזכות יכולת הביטוי והכתיבה המדהימות שלך), פלוס חדשות, שיפורים, טיפים, מכתבים למערכת... לא צריכה להיות בעיה למלא איזה 40-50 עמודים כל חודש (ולא לשכוח להשאיר מקום למודעות). תוכל לתת חשיפה לספורט כאוות נפשך, בלי טובות ממגזיני הרכב שמלאים בכתבים זקנים שהיו צריכים לפרוש מזמן או צעירים חסרי כשרון שקיבלו את התפקיד בזכות פרוטקציה. קוראים הרי לא יחסרו - לפחות חצי מהפורום הזה, בתור התחלה, לפחות על סמך ההצהרות שמושמעות כאן, וכמובן כל האלפים ההם שתחום הקארטינג מעניין אותם.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
הקארטינג של אליפות פתח תקווה לבוגרים בה ניצח מוטי פאג'רו והגיע מקום שני צביקה האצ'בק...

רוני

זה מוטי מיאטה .

לא יפה ככה לשנות לו ת'שם .

רוני , אין צורך בכתבת 5 עמודים

מספיק עמוד מסכן עם 2 צילומים קטנים וכתבה מצחיקה , ממצה עם הרבה אנדרנלין בתוכה .

רצוי שמות של נהגים עם משפט וחצי שאיזה נהג אומר

פשוט להעביר מה שקורה במירוץ לעיתון .

איפה דור העתיד שלנו ?

הרי כל ספורט מוטורי ( כביש ) מתחיל בקארטינג

למה לא לסקר ?

אני מנחש שזה או בגלל סכסוך עם חלק מבעלי המסלולים או ש"אוטו" /"הגה" / "כושילאחתק" רוצים כסף על הסיקור .

זה מה שההיגיון שלי אומר...

( יש מצב שאני טועה מכיוון שכידוע ההיגיון שלי הוא לא הצד החזק אצלי )

לפעמים כסף זה לא הכל בחיים .

שווה לסקר רק בשביל דור העתיד .

אני משתדל לאמן ילדודס ( ולא רק ) שבאים לקארטינג , לא דורש כסף ולא כלום .

כבר ילדון לקח גביע ( מקום שלישי , בליגה של המקום יש לציין )

וילדון אחר לקח מקום 5 בליגה הארצית ( יש לציין שהוא היה רק חודש לאחר הקורס )

אני אישית הייתי איתם , צרחתי , השתוללתי , נסעתי , נתתי להם להתאמן עליי בעקיפות , לימדתי אותם עיוני על עקיפות , בלבול האויב וכו'...

כוס אחתק , רק שיצליחו .

לא ביקשתי כסף ולא בלאגן .

לקחתי אותם לצילומים לטלוויזיה ( מי שראה ניקולאידין או איך שיקראו לערוץ הזה ראה אותם היום ) ואני באמת מקווה שהם ימשיכו הלאה .

תאמין לי שזה תענוג גדול יותר לראות אותם מצליחים

שמחתי יותר כאשר אחד מהם עשה צרות אחד הנהגים המובילים בארץ ופעמיים מתוך פעמיים אותו "אלוף" לא הצליח לעקוף את הטירון שלי יותר מאשר שלקחתי מקום רביעי במירוץ הראשון שלי...

אז למה אני יכול לתרום ואיזה מגזין לא ?

אני תורם מהזמן שלי , מהעצבים מהמיתרי הקול שלא נשארו לי ואי אפשר לתרום איזה עמוד מסכן ??

תאמין לי שזה רק יתרום .

גם לדור העתיד וגם למגזין...

אם זה לא יהיה כתוב כמו עוד "סרט תעודה" בערוץ 1 אלא בצורה הומוריסטית , ממצה , מעניינת עם דרמה וליכשושים ( שלא חסר ) ואת הבכי ורגעי הניצחון וכו'...

תאמין לי שיחכו לזה קוראים בכל תחילת חודש , רק שיצא המגזין...

אז מצטער רוני , לא הצלחת לשכנע אותי .

לא לסקר את הענף החוקי היחיד בארץ זו בושה !

אין כאן תירוץ של "לא חוקי ולא יתרום בכנסת"...

הדבר היחיד שאני רואה זה איזה סיכסוך . מצטער , מכיר את הענף מקרוב . מדי .

אתה רוצה להקים כתבה ?

אני אהיה איתך וביחד נעשה את הכתבה הכי מדליקה שיכולה להיות ( הנה זרקתי לך כפפה ) עם רקע לפני , עם סיפורים , תקציר מה היה עד עכשיו וכו'...

תקבל את כל המידע , גם מה שלא רצוי שנספר פה . מספיק לכלוכים יש כבר ב"ראלי" לא צריך להוסיף מה"קארטינג"...

לא בעיה להחדיר בכתיבה את מה שקורה . נקודה .

בעיה בזה זה חוסר כישרון . נקודה .

אני לא מדבר רק על "אוטו" אלא על כל מגזין שקורא לעצמו מגזין רכב....

לא מכניס כסף ?

חובה מבחינת הקהל המצומצם שבאמת חובב רכב , להם חייבים את זה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

עניתי בציטוט :

יופי, יאשה. יצאת גבר-גבר.

אני מבין שמאד פופולרי לנגח כתבי רכב בימים אלו, ואתה בטח חושב שאם תכתוב כל משפט בנפרד ועם רווח כפול זה יוסיף לדרמה. אבל אפשר אולי להצמד לנושא הדיון?

ירדנו לפסים אישיים ?

לא אמרתי שאין כתבים כישרוניים אלא שאם אי אפשר לעשות כתבה מעניינת אז יש בעיה באותו כתב .

אי אפשר להמחיש על גבי העיתון מה קורה בשטח ???

אני מבין שלחלק מהאנשים כאן קשה לשמוע את זה, אבל קארטינג 4 פעימות זה תחתית הסולם של ספורט מוטורי.

נכון .

אבל זה מה יש , קיבינימט !!!!

יש לך עוד ספורט מוטורי חוקי בארץ ???

ממה מתחילים נהגים בעולם אם לא מתחתית הסולם ????

אז קדימה, יאשה. אם אתה כל כך מוכשר, וכל כך בטוח שעם כתיבה נכונה הציבור יתעניין - לך נסה לעניין איזה מו"ל בהוצאת מגזין קארטינג. נראה כמה רחוק תגיע. או בעצם, למה לא תוציא כזה מגזין בעצמך? עם כל כך הרבה פעילות שמתבצעת בשטח, לא צריכה להיות לך בעיה לכתוב 4-5 כתבות בחודש (מרתקות ומדהימות, בזכות יכולת הביטוי והכתיבה המדהימות שלך), פלוס חדשות, שיפורים, טיפים, מכתבים למערכת... לא צריכה להיות בעיה למלא איזה 40-50 עמודים כל חודש (ולא לשכוח להשאיר מקום למודעות). טל

אתה משווה לי "קריקט" לקארטינג...

אין לי בעיה עם ההשוואה רק - מי שקורא עיתון על רכבים , אז קארטינג מן הסתם מעניין אותו יותר מקריקט .

איזו השוואה מטומטמת .

ותתפלא , אבל תחרות קריקט יכולה להיות מעניינת את אלו שאוהבים קריקט או משהו בסיגנון . ( מוזר הא... )

שוב ,

פסים אישיים .

אתה לא מוסיף הרבה כבוד לעצמך .

כן , אני בטוח שאני יכול לכתוב כתבות מעניינות . מאוד אפילו .

לכתוב 40 כתבות , להוציא מגזין וכו'... שים לב לאן ירדת . בושה .

כמו שמגזין צריך לתת דוגמא לגבי הספורט בארץ אז ככה אתה צריך לתת דוגמא לכתב .

אני מקווה שלא ימחקו את מה שרשמת , שיראו לאן אתה יורד....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...