Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיץ...כולם בחופשה, וגם אני הייתי בין הנופשים.

ומה לעשות? מועד המבחן השנתי של שתי מכוניות הוולוו שלי, חלף עבר לו - ולא מצאתי זמן לטפל בנושא.

בדרך כלל הייתי "לוקח צאנס" ונוסע ללא טסט למכון הקרוב, אך מקרה שקרה לאחד מקרוביי (שהוא נושא לשרשור אחר) שכנע אותי לגשת ולהוציא רשיונות זמניים לצורך תיקונים ומעבר טסט.

קודם כל, למי שלא יודע משרד הרישוי בפ"ת נמצא בתחנת "פז האיצטדיון" ברח' גיסין.

הגעתי לשם (כהרגלי במשרד הרישוי) 2 דקות לפני הסגירה, משום שאז אין צורך להמתין והפקידים עובדים ביעילות, ובקצב מטורף.

כפי שכבר הזרכתי מטרת הביקור היתה הנפקת רשיונות זמניים לשתי הענתיקות שלי, אך כשמנהלת המשרד בחברה שמעה שאני נוסע למשרד הרישוי ביקשה ממני לבטל רכב שמכרה לפירוק לפני מס' ימים, אני, שמכיר את את הפרוצדורה הדפסתי את כל המסמכים הדרושים, והחתמתי אותה היכן שנדרש, חשבתם שזה יספיק ? - טעיתם... והרי תקציר השיחה ביני לבין הפקידה באשנב השירות המהיר...

אני: שלום ברצוני לבטל את הרכב שרשיונו מונח לפנייך, ברשותי ת.ז. של בעלת הרכב וכל הטפסים הנדרשים כולל יפוי כח ובקשה לביטל רכב.

היא: רק בעל הרכב יכול לבטל רכב, אי אפשר לעשות זאת ע"י שליח.

אני: יש לי יפוי כח כחוק, וגם בטופס הביטול יש מקום מיוחד למילוי פרטי מוסר הטופס.

היא: זה לא מעניין אותי - אי אפשר לעשות את זה.

אני: את מוכנה להראות לי את התקנה בה זה כתוב.

היא: שר התחבורה החליט את זה שרק בעל הרכב יכול....

(בשלב זה הבנתי שנפלתי לדפרי"ת אמיתית, והחלטתי לעבור לפעולה הבאה )

אני : יש לי שני רכב ים שאני רוצה להוציא להם רשיונות זמניים.

היא: מס' הרכב בבקשה...

אני: (אומר את מס' הרכב )

היא: למתי אתה רוצה את הרישיון ?

אני: ליום שלישי.

היא: מה התאריך ביום שלישי? (באמת מאד קשה לחשב....)

אני: (אומר את התאריך)

היא: אתה יודע שאתה צריך לפרק מנגנון בעמדה מס' 1 בחולון....

(ברכב מותקן מנגנון נהיגה מיוחד שעלה לי אלפי שקלים ואין בכוונתי לפרקו בעתיד הנראה לעין)

אני: :shock: :shock: :shock: המנגנון שייך לי, ולא בקשתי דעה או יעוץ אלא רק רישון זמני.

(בשלב זה עברנו לרכב השני)

היא: למתי אתה רוצה את הרשיון ?

אני: ליום חמישי.

היא: מה התאריך ביום חמישי ? ( וואלה קשה להוסיף 2...)

אני: (אומר את התאריך), ואני רוצה גם עוד רשיון ל-15 לחודש כי יש לי הרבה דברים לסדר ברכב.

היא: אי אפשר לתת רישיונות זמניים לא ברצף...

אני: (כבר מתחיל לאבד את שלוותי) אין לי צורך ברשיון לתנועה בשבת מה גם שהמשטרה נותנת דוחות למי שנוסע עם רשיון כזה בימי שבתון (ראו מקרה דרור וסרשטיין והאופל).

היא: טוב, נו אז לאיזו שעה אתה רוצה את הרשיון ?

לסכום:

ח.ר. הפקידה ה"חכמה" עומדת לקבל מכתב תלונה, ואני מאד מקווה שהיא לא תמשיך להטעות את הנזקקים לשירותי משרד הרישוי - אני מבטיח לעדכן מה קרה עם זה...

אגב כל הסיפור לקח לא יותר מחמש דקות מהרגע שנכסתי עד הרגע שיצאתי, ויכול להיות שהראש של הגברת היה כבר בבית. אך אינני יכול להשתחחרר מהמחשבה שלו הייתי שולח את גיסי למשרד הרישוי בזמן החופשה (כפי שחשבתי בהתחלה) הוא היה הולך לפרק לי את מנגנון הנהיגה מהרכב...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא ייאמן הזילזול והטימטום של חלק נכבד מהפקידות הזוועתיות במשרדים אלו- כולל בחולון , מי לעזעזל העסיק אותם??:evil:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

זה עצוב אבל זה נכון, 90 אחוז מהאנשים שנותני שירות ולא רק במשרדי ממשלה לא יודעים לעשות כלום, בתור אזרח שקצת מבין אני מגלה שאני הרבה יותר מקצועי מפקידות משרד רישוי/פנים/ביטוח לאומי והרבה בנקאים גם שעושים הרבה טעויות שעולות לי כסף ויזע מיותרים.

זה המקום לשבח את מס הכנסה שהם די מקצועיים (לא סתם) וגם את הפקידים בקופת חולים שלי (זהב אחת אחת)

לצערי זה מצב הפקידים בארץ והם נהנים להפגין "ידע" וזיזלול ולצאת מפגרים בכל פעם מחדש

יום טוב

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

ככה זה במדינתנו, רוב הפקידים סליחה על המילים הם אנשים מפגרים שלטעמי לא קיבלו אפילו תעודת בגרות (אבל כן קיבלו קביעות, ולכן הם חושבים שהם אלוהים :evil: ) ולתת עזרה למישהו זה לא בלקסיקון שלהם, אלא אך ורק איך להכין לעצמם קפה ולא להזיז את התחת שלהם. וזה לצערי מניסיון עם פקידים בבנק,במשרד הרישוי, בעירייה, בקופות החולים,במס הכנסה ובעוד שלל מקומות. מעטים הפקידים שבאמת רוצים לעזור ומבינים לליבך.

ד"א שליחת מכתב התלונה תעזור כמו כוסות רוח למת, אולם שווה לנסות ולראות, מי יודע אולי הפקידה הזאת כבר מחכים לאיזה תלונה בשביל להעיף אותה.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

ואני אומר תתבייש לך להיות בתחנה שלי ולא לבוא לומר שלום ולשתות קפה בילו:wink::shock:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אתה עובד בתחנה שם?

או שאתה בעל המקום?

לבחור עם הולבו מה זה מנגנון נהיגה?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
ואני אומר תתבייש לך להיות בתחנה שלי ולא לבוא לומר שלום ולשתות קפה בילו:wink::shock:

ג.

מבטיח לעשות זאת בביקור הבא...

ולמי ששאל על מנגנון נהיגה - מדובר במנגנון המאפשר נהיגה בעזרת הידיים בלבד ללא שימוש ברגלים כלל. בלשון העם "מנגנון יד".

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...