Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .....ונעים מאוד אני חדש פה..

הציעו לי לרכוש סאב של מורל ...800 ואט פאק 300 אראמאס...

למישהו יש אולי מושג איך החברה מורל בסאבים...?!?!

תודה מראש

פורסם

תאמת אני קונה את כול המערכת קומפלט....אם מורל פולס 6.5 אחוריים מגבר מונו של איפוקניקס

ועוד מגבר נקמיצי 4 על 100 אראמאס...קומפוננט מורל קידמיים והסאב שצויין ופנל פיוניר 7450

כול זה בסביבות ה 4000-3500

פורסם

הסאב היחיד של מורל שאני מכיר זה ה15 אינץ שלהם, הדעות חלוקות...

ממה שהבנתי הוא דיי חלש (ביחד לגודל ולתיבה שהוא דורש) אבל גם דיי טוב תלוי בבנאדם.

בכל אופן שאר הרכיבים טובים וגם המחיר דיי טוב (אפילו טוב מאד, רק המגברים והקומפוננט הקדמיים זה בערך 3500, בלי האחוריים והסאב)

לגבי הסאב אחרי שתקנה ותתקין הכל את הסאב הכי קל להוסיף, לחבר לשמוע ולהחליט

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

כעקרון לא שמעתי אם הסאב אבל המוכר אומר לי בהתחייבות שהוא חזק ומדויק...

וכן המחיר טוב מאוד...כי רק המגברים ביחד זה בסיבות ה 4000...המונו של היפקוניקס יקרים....וגם הנקמצי..כעקרון יוצא לי פה מחיר ממש זול נראה לי אני ילך על זה...אבל שאלתי לכול אופן על הסאב שאני ידע למה לצפות

ותודה לכם

פורסם

המוכר יכול להתחייב על הרבה דברים, בעיקר על מה שנוח לו.

בכל אופן, האוזנים שלך הן מה שקובעות, אני במקומך היתי נעזר בהמלצות של הרוב, ולא המלצה של יחיד ועוד בעל אינטרס כלכלי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה ברור....בגלל זה שאלתי אותכם....כעקרון את שאר הרכבים אני מכיר....

רק בסאב אף פעם לא נתקלתי שמעתי עליו אבל לא שמעתי אותו.....אז בגלל זה רשמתי הודעה בפורום מרצון לקבל את דעת הרוב עליו...כנראה גם פה לא מכירים אותו...

פורסם

היתי נעזר בחיפוש,אני זוכר שלפני זמן רב דובר עליו..

אני לא בטוח אם החבר'ה שרכשו אותו היו מרוצים או לא .. תיעזר בחיפוש לשם כך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

למה הלחץ? אתה לא יכול לקנות את החבילה בלי הסאב?

ואז לשמוע אותו ועוד כמה ולבחור?

כי עוד פעם אמרתי לך מה אני זוכר שהיו הדעות על ה15 אינצ שלהם, עליו מדובר?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

לדעתי המחיר פצצה ...

המגברים סוף הדרך ..

הקומפוננט נחמד(לא לטעמי...)

הסאב בכלל לא משהו ..יש כזה לחבר שלי....

לדעתי תלך על הקיקר כמו שאמרת....

מאיפה את משיג כזה מחיר....

תארגן לי גם מחיר כזה אני צריך מגבר 2 יציאות....

אם יש מצב דבר איתי בפרטי...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

לחבר טוב שלי היה ויש אותו (את האלמנטים הישנים והשרופים)

הוא קנה אותו, וחיבר אותו למגבר פיוניר 4*75 בגישור, אחרי שבוע נשרף הסאב פעם ראשונה.

החליפו לו אותו בחינם!!. ואחרי טיפה יותר מחצי שנה הוא נשרף שוב.

ושוב החליפו אותו, אבל עם טיפה כסף.

והוא ישר מכר אותו.

עם כיוון טוב הוא נותן בראש, (בתדרים יחסית נמוכים עד לבערך 50. אבל הוא זבל של סאב בתדרים יחסית גבוהים לסאב.)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

vmax תהיה הבחירה הנכונה (SQ), אם ברצונך SPL קיקר (400W) תהיה הבחירה הנכונה כפליים.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...