Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לבנות לסאב לאנזר שלי תיבה אטומה הבעיה שזה מהדגמים הישנים וקשה למצוא עליו מפרט הסאב לפי בדיקות צריך לשבת בתיבה של 70-76 ליטר ותיבה כזאת בבניה באזור שלי עולה בסביבות 400-600 שקל אני מקרית שמונה(צפון) ולהגיע למרכז לא קל לי. אם זה היה 300 שקל כמו אוטופארט לא היה מפריע לי להשקיע אבל מעל זה זה מוגזם מאוד בשביל תיבה ככה שנותר לי רק ללכת לנגר ולעשות את זה לבד .

הבעיה שלי שאין לי מושג מה להגיד לנגר מבחינת אורך רוחב זווית, כלומר אם אפשר אני מחפש סירטוט אם מידות מדויקות בשביל להגיע ל70 ליטר תיבה ומכאן כבר הנגר יעשה את הכל לפי המידות והסרטוט .

תודה רבה לעוזרים .

פורסם

בלי שום קשר יש לך נגריות בחיפה שיעשו לך את התיבה אני מאמין לא יותר מ200 שח כולל עבודה[חומרים גג 150 +50 עבודה ]

תברר באיזור חיפה על נגריות]

או אולי בטח גל יראה את הדיון וימליץ לך בה"פ על מקום טוב באיזור חיפה.

בהצלחה בכל מקרה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בנוגע לנגריות יש לי נגריה שתעשה לי את זה הבעיה שלי זה שאני לא יודע תמידות של התיבה כדי להגיע ל 70 ליטר ויש תזווית שהסאב יושב בו בתיבה כמה זווית לעשות את כל אלו אני לא יודע לחשב ולסרטט בגלל זה ביקשתי את עזרת חברי הפורום.

בנוגע לאתר אוטוסאונד ממה שהבנתי שם זה גרף שאומר לך סך הכל אם התיבה שאתה מתכנן לבנות אם הנתונים שלה יתנו הענות טובה משהו כזה .

פורסם

תבקש המלצה לחנות טובה בפורום, חנות שמתעסקת בבניות של תיבות.

תשלח להם בפקס, יחזירו לך בפקס (תשלם בויזה בטלפון, כמה עשרות ש"ח )

לא צריך לצאת מקו רוחב ק.שמונה דרומה.

ZZR

פורסם

השתמשתי בלינק הזה:

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/tools/volume/volume.html

ובחרתי בתיבת טרפז כמו שיש לי עכשיו http://www.autosound.co.il/content/tools/volume/vtrapprism.png

הגעתי 72.36ליטר אחרי שמדדתי תתיבה הקיימת שלי כיום היא 42 ליטר יצאה והוספתי אורך רוחב וכדומה לתיבה עד שהגעתי ל70+ ליטר לתיבה השאלה אם זה שהוספתי באקראי זה טוב או לא טוב?

הוספתי תנתונים הבאים:

a:27 b:40 h:36 c:60 בתמונה ניתן לראות בידיוק מה זה A B C H השאלה בעצם היא האם הוספת המרחקים בהחלטה אקראית על ידי תהרוס משהו או שאין בזה שום דבר רע?

פורסם

אין שום בעיה, אתה רק צריך לחשוב על להוסיף לכל מידה 4 ס"מ (אם אני לא טועה) כי מבפנים יש את העץ בעובי 2 ס"מ שצריך להתחבר.

כלומר המידות האלו הן פנימיות ובכדי להגיע אליהם במציאות צריך להתחשב בעובי העץ.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

הבנתי שהכי מומלץ לעשות את זה אם עץ MDF השאלה כמה עובי אמרו לי בסביבות ה25 הגיוני?

עוד שאלה שיש לי זה אם מיקום האלמנט עצמו קריטי? השאלה היא בעצם אם למשל אני יכול לשים את האלמנט בזווית של הטרפז כמו שברוב התיבות או שאני יכול לשחק אם זה ולעשות למשל את הזווית לפי המושב ולשים את האלמנט בצד הישר של התיבה וגם כמובן איפה אני ממקם אותו אז באמצע ימינה שמאלה יש לזה חשיבות?

פורסם

לא, אתה יכול לשים איפה שאתה רוצה...

ויש כאלה שממליצים על 19 מ"מ ןכאלה על 25 מ"מ...

לא יודע כמה הבדל יש.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

17 מ"מ מספיק מאוד - בטח כשמדובר בעוצמות קטנות כאלו.

אם 17" מסתדר עם הרוקפורד שלי - אין סיבה שלא תנהג באותה צורה.

• תוכן חדש...