Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בימים הקרובים אני מתכוון לקנות רכב, כנראה סוףסוף פיג'ו 206 XT 1.6 אוט' שנת 01

בקיצור ולעניין, אני שמעתי שעניין מכוניות שפועלות על גז נכנס לארץ

מה דעתכם? להתקין אותה על ה-206? זה בטיחותי כמו שאומרים? יש בעיות? יש מוסכים לטיפול במקרה ומשו קורה? איפה מתדלקים?

איפה אפשר להתקין את המערכת וכמה זה עולה לצרכן?

אם יש לכם עוד פרטים על הנושא , שפכו

פורסם

עלות התקנה כ-10K ש"ח, ניתן כרגע לתדלק רק במוסכים מורשים של סובארו (שהם היבואן הראשון שמציע מכוניות חדשות עם מערכת גז משולבת). במקרה של תאונה כמובן שהרכב יותר מסוכן מרכב עם בנזין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם אני זוכר נכון עלות ההתקנה היא בסביבות ה7,000 ש"ח. עלות ליטר גז היא כחצי מליטר דלק, ומתדלקים בתחנות דלק יעודיות שצצות יותר ויותר לאחרונה. בנוסף נפתח מכון התקנות לא מזמן, נראה לי באיזור מודיעין אבל אני בטוח מתלבלבל..

פורסם

העלות היא נעה סביב ה8 אלף שקל, המערכת בטיחותית וסיכוי להתפוצצות הוא פחות מקלוש.

אם זו מעכת חדשה בישראל זה לא אומר שהיא חדשה בעולם.

סובארו כבר מביאים רכבים על גז מוכנים לארץ. בקשר לתחנות יש מספר די קטן המרכז (אתה יכול לספור אותם ביד אחת) לדעתי עדיף לחכות שיצוצו עוד תחנות, אולי מחיר ההתקנה יקטן גם. אני נהגתי במונית B4 של חבר על גז ותענוג הנהיגה אותה נהיגה זתומרת החכמים שאמרו שלאוטו אין כח סתם מבלבלים בשכל

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

יכול להיות נחמד אימפרזה טורבו עם מנוע גז, יכול לפתור את בעיית עלות הדלק

יש מצב שתוכלו לתת תשובה יותר ריאליסטית,כאילו משו יותר מוצק מ "לפי מה ששמעתי" ?

מכירים איזה פורום או אתר שעוסק בזה או שכדאי לפנות לאיזה מוסך מורשה של סובארו?

פורסם

יש לי שאלה שקשורה לנושא

אומרים שליטר גז עולה חצי מליטר בנזין אבל האם הצריכה של האוטו משתנה?

לדוגמא אם אני נוסע 100 קילומטר על מיכל דלק בשווי של 10 שקל האם את אותם 100 קילומטרים אני יעבור על מיכל בשווי של 5 שקל?

כלומר אם האוטו עושה 1 ל10 בבנזין הוא יעשה גם 1 ל10 בגז?

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

יש שני סוגים של מערכות דלק בגז האחת שהיא זולה המכונת "מיקסר" והיא פשוט מעבירה את הגז דרך המזרקים של הדלק והיא הזולה בין השניים העלות שלה ליפני מע"מ היא 6500

ויש את המערכת גז היקרה יותר והחסכונית יותר שעולה 7500 ליפני מע"מ ולמערכת זאת יש מערכת מזרקים משל עצמה היא חסכונית יותר בגז ב 9% לעומת המיקסר שחסכוני יותר בדלק ב 3 % .

רכב המונע בגז הוא לא יותר מסוכן מרכב במונע בבנזין המיכלי גז הם מאוד בטיחוטיים והעובי של דנות המיכל הם 7 מ"מ שזה עבה ומספיק בזמן תאונה בעניין מאוד בטיחותי .

מערכת ה"מיקסר" יעודית למכוניות בעלות מנועים של עד 2000 סמ"ק כי במנועים גדולים יותר היא אכן פועלת אבל יש בעיות בהזרמת הגז והבעיות לא מאחרות להגיע.

בקשר לתחנות לתידלוק בגז היום כבר לא חסר ויש כימעט בכל עיר ועם לא בכל עיר אז בקרבת מגורים העיר.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

ממקורות יודעי דבר בסוכנות סובארו, בקרוב תוקם תחנת תדלוק גז בבית דגן.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

מערכת הגז עולה במצחירים שצוינו לעיל, בעיקר ההפרשים נובעים מגדליםפ שונים של מיכל גז, לבחירתך.

בנוסף, מוקמת תחנת תדלוק חדשה בירושלים (אצל יבואן סובארו).

מיכלי הגז יותר בטיחותיים אפילו ממיכל הדלק.

מיכלי הגז מותקנים בארץ (בניגוד למדינות אחרות שם האוטו אכן נמכר עם מערכת מהמפעל) כי בארץ יש גורמים מעטים מוסמכים ע"י הטכניון להתקנה ובדיקה, והרכב נבדק מאוד בקפדנות להתקנה.

(כל המידע הזה הופיע השבת בעיתון ירושלים, בעקבות פתיחת התחנה החדשה בקרוב.)

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אל תדאגו, זה יהיה משתלם רק אם אתם שומרים על איכות הסביבה. שמעתי בטלווזיה או שקראתי אפשהו אני לא זוכר כבר, בקיצור אמרו שבסוף שנת 2006 יתחילו לקחת מיסים גם על הגז ואז זה לא יהיה זול כמו עכשיו... בקיצור... אני רואה כבר את המס' הבא :"מס' אויר" כל אדם משלם בהתאם לפעילות ולגיל שלו כל חודש סכום על אויר

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...