Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לצבוע את הרכב לצבע כחול מטאלי, ולעשות שני פסים בצבע כסוף..

האוטו- מאזדה שנת 96 1800 (סדאן)

כמה אתם משערים שדבר כזה עולה?

יש לי סכום של כ- 3000 שקל לשפר

ומי שמכיר מקום טוב באזור המרכז - עדיפות לכמה שיותר קרוב לרחובות

יש מקום שלא זכור לי את שמו שנמצא בבילו סנטר ליד ACE למי שיצא שם לצבוע ולשפר, יכול להגיד לי את דעתו על המקום והמחירים שהוא נותן..

כרגע האוטו שלי בצבע שמפניה כזה.. הצבע הסטאנדרטי שיצא באותו שנה.

פורסם

אני לא יודע כמה זה ישתלם לך לטווח הרחוק נכון שזה יכול לצאת יפה עם עבודה טובה ומקצועית אבל אח"כ אם וכשתרצה למכור יתחילו שאלות כמו : למה צבעת? מה היה?וכד' כיוון שיהיו איזורים שלא תמיד יצבעו תמיד יראו את זה.במקום זה אני יכול להציע לך לחפש אותו רכב בצבע שאתה רוצה ואז להוסיף את הפסים(יהיה גם יותר זול-אני חושב)או להוסיף כרגע פסים שיתאימו לצבע הרכב שלך וזה בעבודה טובה גם יכול לצאת יפהייפה.

פורסם

הבעיה היא שאין כאלו כחולות בארץ..

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

בוא נגיד שכבר שקניתי את האוטו הוא היה אחרי צביעה, כמו שאמרו לי,

כי רואים שהוא נצבע..

לאותו אחד שאמר שאין כאלה בצבע כחול, אז שיתחיל להיות.. :) כמובן חוקי, אם זה אפשרי בכלל.

פורסם

אם אתה כ"כ סגור על זה אז ממש בהצלחה,

אני זוכר שכשרציתי לעשות צביעה קומפלט,בדקתי במספר מקומות (בירושלים)והמחירים נעו בין 4500 ש"ח ועד ל8000 ש"ח,

ושוב בהצלחה ותראה לנו תמונות לאחר הצביעה...אני חושב שזה חוקי רק שפשוט צריך לשנות את הצבע ברישיון הרכב,תבדוק את זה במשרד הרישוי לפני שאתה עושה.

יוסי.

• תוכן חדש...