Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי סטרלט שנת 93 ידנית יד 4 במצב חיצוני ופנימי טוב עם מנוע חדש שהוחלף לפני 20Kק"מ.

שווה עוגיה? ( מבחינת תקציב ואמינות שה בדיוק מה שאני מחפש כרגע )

בנוסף איך אני יכול לבדוק שהמנוע שהוחלף חדש או לא,והאם העובדה שהחליפו מנוע מורידה

או מוסיפה לערך הרכב

תודה מראש

פורסם

חבר, אין כזה דבר מנוע חדש מהניילון עם 0 ק"מ, או בעצם יש, אבל לא נוהגים להרכיב כאלו, מה שהולך היום זה או מנוע מפירוק מקומי, או מנוע מיבוא.

העובדה שהחליפו מנוע לא מוסיפה ולא מורידה, רק לבדוק שהמנוע מאושר ברשיון, ולקוות שהוא מיבוא, ולא פירוק מקומי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

רק תדע לך הסטארלט זה אוטו אמין ביותר!!! יש אחד כזה בבית.. חוץ מטיפולים רגילים לא רואה מוסך בגרוש!! העניין עם המכוניות האלה זה שאין הרבה כאלה.. וכשיש פשוט חוטפים.. תקח לבדיקה.. אם יצא סבבה.. אין לצפות למושלמות מאוטו בן 12 עם 200K אבל אם יצא סבבה, יש לך ראש שקט.. תעשה ישור קו אם צריך וזהו.. סע בכיף!! אתה באמת תהנה, אוטו סבבה ביותר...

פורסם

ג'וני פעם המלצת על רכב לא יפני?

צריך לקחת בחשבון שרכב הוא לא רק מנוע, ו200K הם לא מעט, צריך לבדוק מה מצב שאר המכלולים.

בנוסף חשוב מ-א-ו-ד לבדוק שהמנוע החדש רשום ברישיון כמו שצריך, ולבדוק מאיפה הוא נרכש, כפי שאמרו לפני ייבוא עדיף על מקומי.

גיא

פורסם

מנוע מפירוק מקומי, או מייבוא?

איפה החליפו?

כמה זמן אצל הבעלים הנוכחיים?

מצב כללי?

אם התשובות לאלו טובות, שווה לשקול.

גיא

פורסם

אני לא מבין איך מנוע כבר הוחלף ב 200,000.

השערתי היא שלרכב לא היו חיים קלים \ הזניחו אותו.

99% שהמנוע של הסטרלט שברשותך הוא מיבוא. מפירוק מקומי אני כמעט בטוח שאין \ נדיר ביותר. דגם המנוע של סטרלט עד שנתון 93 הוא 4A-GE ששווק גם בטויוטה קורולה עם מנוע 1400 (לידיעתי לא הגיעה לארץ).

אם שאר מכלולי הרכב תקינים, אין חלודה ותאונות - קח אותו. לא תתאכזב.

ולמי שכתבה שהיא מחפשת - תמשיכי בחיפושים. רכב נהדר!

איתמר. (שלא מוכר את הסטרלט שלו) :-)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...