Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בורג אמבט שמן דפוק....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הברז הזה רעיון נחמד...אבל אין שום בעיה בהמצאות של בורג לריקון השמן.....זה לא בעייתי בכלל אלה במקרים נדירים כמו שלי....

טוב למי שמחליף לעיתים יותר קרובות שמן.

פורסם

יכול להיות שסגרו את הבורג קצת קשה אבל ברגע שאתה רואה שאתה מתחיל להרוס ולא מצליח תעצור ותפעיל את הראש, אם סגרו חזק צריך כלי אחר, אני מתערב איתך שבוקסה טובה וידית כח היו פותחים את הבורג בקלות

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

הלוואי וזה היה ככה אבל אתם לא קוראים את כל הפרטים....כל כוח שאתה מפעיל עליו הוא נאכל יותר זה בורג סוג ז'....זה מה שלא כולם פה תפסו

פורסם

מסתבר שבאמת אסור לרתך באזור.....( אני לא מבין למה...כאילו מותר דיסק ואסור ריתוך....ניחא )

בסוף החלטנו לקדוח ולעשות הברזה...כי אפילו במוסך של טרקטורים התייאשו מלנסות.....והם עוד מזה בשבילם נתקעים להם ברגים 20'......

שניה לפני שהוא בא לקדוח.....באתי לשאול אותו על דלק....איך אני שואב ואיפה אפשר לקנות....או שאני חייב לנתק את הצינור דלק מהמיכל וכו......

פתאום עלה לי רעיון.......למה לא נשאב עם משאבה את השמן דרך המדיד ונסגור את הבלאגן......וזה בסוף מה שעשינו.....אני פשוט יעשה סיבוב או 2 למנוע עם שמן זול שיוציא הכל ואז ישים שמן איכותי....

סיפור מצחיק....

אגב יש עוד שיטה....יש מין מכשיר כזה שהוא טבעת ומצד אחד שזה יוצא מין שפיץ שמחובר להברגה וככל שמהדקים את הבורג השפיץ נכנס יותר לתוך הטבעת ובסוף ננעל על הבורג.....אבל זה לא הכי מומלץ....

משהו יוע איך קוראים לזה???

פורסם

שלום.

מענין מי אמר את המשפט הבא "מסתבר שבאמת אסור לרתך באזור"

אולי תפסיק כבר אם השטויות ותבין שצריך לפרק את הקרטר ולתקן את הפקק כמו שצריך!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני צודק!

אמרו לך כאן את זה מראש, אבל בחרת לשאול שאלה ולא להקשיב לתשובה.

אז אם אתה לא רוצה לשמוע מה עונים לך- פשוט אל תשאל....

פורסם

אצלי הבורג נהרס כליל, ממש הראש כבר נהיה עגול ושום דבר לא עזר, 2-3 פיקים עם רתכת , חיברנו אום של ברז , אח"כ עם מפתח מתאים הבורג נפתח תוך שתי שניות, כל הסיפור לקח 5 דקות.

פורסם

מותר לי לשאול ומותר לי לחלוק על התשובות לדעתי זה לא מסוכן משום שכלום לא יכול להדלק במיוחד שלא מרתכים על הקרטר אלה על בורג.....

גם ניסינו בשיטה של "לעצב" את הבורג עם מסור דיסק שיהיה אפשר לאחוז בו אבל כלום....

M%M הלוואי שהייתי יכול לעשות את זה אבל משום מה טוענים פה שזה מסוכן......

אני עכשיו כפתרון זמני ישאב ואחרי זה אני יעשה הברזה.....

פורסם

טוב לא משנה, סליחה שאני מקפיץ את זה עוד פעם אבל יש התפתחויות.

אני שונא שיש משהו לא מושלם ואני חייב לתקן את זה, אם אני לא מתקן זה מציק לי ולא עוזב אותי!!!!

ביעוץ עם מסגר בעל שם התברר לי שמבחינתו אין בעיה לרתך על קרטר וזה נעשה פעמים רבות במקרים האלה....הצגתי לו את העמדה השניה של כמה אנשים פה בפורום והוא לא התייחס ואמר שאין בעיה....

אמרתי מה אכפת לי????

הוא רוצה אני רוצה....יאללה בוא נעשה.....

האוטו עולה על בוקים אני מסתכל מהמכסה מנוע והמסגר למטה טוב אני גם לא ציפיתי לכלום וכך היה.....5-6 פיקים ארוכים אפילו!!!

ומה אני יגיד לכם.....היה פיצוצים רקטות קסאמים בומים בכל מקום אמבולנסים אל תשאלו.....

לא קרה כלום לא פיצוץ ולא כלום!!!!!!!!!

המסגר פשוט ביקש ממני את הג'בקה ( אגב VICE GRIP.....אחלה של שיניים יש לדבר הזה... )

וכמעט בלי מאמץ הוציא את הבורג כאילו הוא לא היה בכלל.

אני לא ממליץ לאף אחד לעשות לאור מה שאנשי המקצוע פה טוענים במיוחד בני וצביקה עם כל כך הרבה נסיון ומקצועיות....

אבל אני לא רואה פה בעיה....

פורסם

זה שלך לא קרה כלום זה לא אומר שזה לא מסוכן או יכול להזיק. במטוס אוסרים להפעיל מכשיר סלולרי.

אם תפעיל ולמטוס לא יקרה כלום, אז תחשוב שכל מה שאומרים זה שטויות? אז עוד מאה כמוך יעשו ולא יקרה כלום אבל בפעם המאה ואחד ויקרה אסון

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בגלל זה אמרתי שאני לא ממליץ.......אבל מי שעשה לי את זה אומר שהוא עשה את זה המון פעמים.....

חוץ מזה שיש לך פה עוד כמה אנשים שאמרו שעשו את זה....

אני עובד על שליחת בקשה!!!!

• תוכן חדש...