Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השתמשתי בצבע ספרי עמיד בחום.

עלות בין 20 ש"ח ל 30 ש"ח.

בכל חנות לחומרי בניין כגון אייס או הום סנטר.

כבר חיפשתי גם בהום סנטר וגם באייס ולא היה להם צבע אדום...

אתה אולי מכיר מקום ספציפי שיש בו את הספריי?

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשבע לך! יש לי גישה בכל שעות היממה לשתי ליפטים חדשים דנדשים!

ברוך בואך!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
כבר חיפשתי גם בהום סנטר וגם באייס ולא היה להם צבע אדום...

אתה אולי מכיר מקום ספציפי שיש בו את הספריי?

תבקש מהם הם יכולים להזמין לך כל צבע שתבקש,כך אני עשיתי ותוך שבוע הגיע מלאי של צבע אדום עמיד בחום.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
נשבע לך! יש לי גישה בכל שעות היממה לשתי ליפטים חדשים דנדשים!

ברוך בואך!

טוב, עכשיו נשאר רק לשאול את אבא אם לא איכפת לו...

איזה צבע יישתלב טוב עם צבע כסף

וג'אנטים כסף? :)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
לדעתי זה יהפוך את המראה של הרכב שלך למצועצע הרכב נורא יוקרתי...חבל
קודם שאבא יסכים... אחרי זה נראה אם יש על מה לדבר בכלל :)

ודווקא אדום יכול להיות מעניין אתה לא חושב?

אגב אתה חושב למכור את הGTI?

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

הוא רק קנה אותה לא ממזמן :wink:.

פורסם

רק קניתי אותה באמת....

אגב אם אתה מחפש שנת 99 אל תבנה על זה מידי, יש מעט מאוד כאלו, שנת 00 יש מעט יותר, ושנת 01 כבר יחסית סביר למצוא

שתהיה בעיניינים כולם חיים בסרט שהם מחזיקים בוגאטי ביד ודורשים מעל המחירון (והרבה...אנשים מדברים על 8 מעל) קשה למצוא כאלו במחירון או במעט מעל המחירון שלא לדבר על מתחת למחירון

אם אתה צריך עזרה או לשאול משהו אתה יכול לפנות אלי בפרטי אני אעזור לך

פורסם

לא שאני מבין למה צריך עוד מדריך מפורט מצולם לצביעת קליפרים כשיש כבר אחד בשרשור הדביק הגדול של כל הקישורים לפרוייקטים בטכני, הרי זה ממש לא משנה לאיזה אוטו צובעים את הקליפרים כי כולם אותו הדבר, אבל מופיע כאן בפירוט החלק של לנתק את הצינור של נוזל הבלמים מהקליפר בלי שום אזהרה מצורפת וזה פשוט רע מאוד.

אני עורך כרגע את ההודעה שלך כדי לצרף אזהרה מפורשת לנושא, להבא אבקש מכל עורכי הפרוייקטים המצולמים להזהיר באופן מפורש מביצוע דברים שיכולים לגרום לסיכון בכל רמה שהיא למי שמבצע אותם!

מוטי.

פורסם

מוטי בבקשה ממך תקרא את כל דפי התרד ותראה שיש הזהרות מפורשות שאני כתבתי שלא להיתעסק עם הבלמים למי שאין כל ניסיון בכך! אפילו תשים לב בחלק של פירוק צינורית נוזל הבלמים הזהרתי במפורש-

הזהרה-1

"אכן הבחור צודק יש לי ידע בפירוק והרכבה של הבלמים כי אני עובד במוסך למכונאות וחשמל לרכב,למי שאין ידע קודם או ניסיון ממש אבל ממש לא ממולץ ואני לא ממליץ לכם להיתעסק עם הבלמים עדיף שתיסעו בלי קאליפר צבעו אבל תיסעו בבטחה! אנשים זה החיים שלכם אל תיתעסקו עם ברקסים בלי ניסיון!.

תודה"

הזהרה-2

"ברגע שאתה מפרק את הצינורית נוזל בלמים מהקאליפר אתה חייב לעשות ניקוז אוויר לאחר החזרתה למקום! כי אם לא תבצע ניקוז אוויר הצילנדר של הקאליפר פשוט מאוד לא יפעל וכתוצאה מכך הגלגל לא יבלום! וזה ממש ממש מסוכן! לכן ללא ידע קודם וניסיון בבקשה אל תתעסקו עם בלמים! עדיף שתתנו לאיש מקצועי לעשות זאת.

וכן ניתן לפרק את הקאליפר בלי להוריד את הצינורית אבל אז תצתרך לשים המון עיתונים ונייר דבק עלמנת לא ללכלך את האוטו."

פורסם

קראתי את כל השרשור, ההודעה שציטטת עם האזהרה לא מופיעה יחד עם תיאור הפרוייקט עצמו, לא כל מי שקורא את אופן הביצוע של הפרוייקט יגיע אליה, חלק מהקוראים פשוט יקראו את החלק של ביצוע הפרוייקט וזהו.

ההודעה המקורית שלך נערכה.

מוטי.

פורסם

כנרא שאתה צודק! טעיתי! באמת הייתי חייב להדגיש יותר את החלק של הבטיחות ושל הסכנה הכרוכה בפירוק צינורית ברקס בחלק של ההסבר תהליך העבודה . תודה על העריכה!.:wink:

• תוכן חדש...