Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים זה אחרי זמן נסיעה, ולפעמים כשאני מתחיל בבוקר, ואחרי מס' דקות זה נעלם. זה הבולם שמאלי אחורי ב-DL. מה זה אומר? והאם צריך לעשות משהו. תודה.

פורסם

ראשית בולם תקול משפיע על היגוי ועל בלימה- בקיצור מסוכן

מכיון שאינך מתכון לשפץ אותו לבד - לך למוסך

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

ראשית בולם תקול משפיע על היגוי ועל בלימה- בקיצור מסוכן

מכיון שאינך מתכון לשפץ אותו לבד - לך למוסךאז יש למישהו הסבר מה זה מעיד? הבולם לא עושה פעולה? מה גורם להם לחרוק?

מכיוון שאפשר לבדוק אפשרות לתקן לבד, אז אם אפשר להסביר? פירקתי בעבר בולם סקודה.

פורסם

ייתכן שהבולם מחובר מעט עקום,או שהצלחות צריכות חריטה.אגב-מישהוא יודע ממה נגרמת "בלימת גמל"?הכוונה שהאוטו בולם תוך כדי יצירת מחלת ים בתנועות מעלה-מטה

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווזון צעירון :-P ,

חריטת צלחות עושים בבלמים, לא בולמים. בבולמים אין צלחות.

לגבי נדנוד של האוטו בזמן בלימה - בד"כ מדובר בבולמים גמורים אשר לא מצליחים לרסן את תנודות הקפיץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ברווזון צעירון :-P ,

חריטת צלחות עושים בבלמים, לא בולמים. בבולמים אין צלחות.

אוקיי...זו הייתה סך הכל שגיעת קתיב...התכוונתי לבלם,לא לבולם.זה מזכיר לי את החידה הידועה של איך כותבים נוח בשבע שגיאות...התשובה הנכונה:עט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפעמים זה אחרי זמן נסיעה, ולפעמים כשאני מתחיל בבוקר, ואחרי מס' דקות זה נעלם. זה הבולם שמאלי אחורי ב-DL. מה זה אומר? והאם צריך לעשות משהו. תודה.

שלום.

ומי אמר לך שהבעיה בבולם?

לדעתי הבעיה יכולה להיות ממיספר דברים כגון בוקסות מיתלה אחורי הרוסות וגם אולי בולם אים אינך מיתמצע רצוי שתיפנה לבעל מיקצוע שיבדוק ויראה מה דפוק.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
האם מדובר בסוברו
חשבתי שלכתוב DL מספיק. לא כך באמת? ואם זה סובארו? ותודה לעונים. ואבדוק מה הבעיה באמת.
פורסם

שלום רב

למרבה הפלא נתקלתי השבוע בסוברו 91 סטיישן שהבולם האחורי צד שמאל השמיע חריקות

לאחר שפירקתי את הבולם והקפיץ נוכחתי לגלות כי הבולם עובד בצורה תקינה והשריקה נובעת מאטם הצילינדר

(הבולם) ניקיתי את האזור שימנתי ואחרי כן מרחתי גריז של גומיות הרכבתי בחזרה ואין יותר שריקות (יש אפשרות לשמן ולגרז ללא כל פירוק )

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...