Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רעיון מצויין, אני בהחלט יעשה את זה מתישהו, נסיעה עם הרכב שלי לאירופה וטיול שם בכבישים, נשמע כמו חוויה מתקנת.

חוויה מתקנת = חוויה שאחריה יהיו הרבה תיקונים באוטו? :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לי אין ניסיון עם לקיחת רכב לח"ול על מנת לשפץ אותו... (פחחחח.... אין לי בכלל רכב...)

אבל לפי מה שאני חושב - יש קודם לבדוק מה אתה רוצה להוסיף לרכב שלך, לבדוק את העלויות בארץ ובחו"ל של החלפים, להוסיף דמי הובלה, רישום, דלק, לינה, וכ"ו ולהגיע למחיר משוער, ולהשוות אותו למחיר בארץ.

ולסיום - כתבה נחמדה מהאתר Beetle.co.il

http://www.beetle.co.il/pages/articl3a.shtml

פורסם
לגבי הובלת רכב לחו"ל

לפני איזה 5 שנים פגשתי בן אדם מבוגר (בן כ85), חביב מאוד, בעלים של פורד גראנאדה סטיישן מצויידת במנוע

V6 וקרבורטור וגודל של מנוע יפני ממוצע...(פגשתי אותו במכון קרב')...אך ללא הגה כח. הוא סיפר שכל שנתיים הוא

לוקח את הרכב (שנת ייצור אלף תשע מאות שבעים ומשהו) לטיול קטן ברכבי גרמניה מולדתו: מעבורת ליוון,

משם לברינדיזי שבאיטליה ואז הדרך פתוחה...ב180קמ"ש לא לוקח הרבה זמן להגיע.

עלויות העברת הרכב במעבורת: דומה לכרטיס טיסה בחברה סדירה. פרטים על ביטוח רכב בחו"ל, סידורי מכס וכו'

ניתן לברר בחברות הספנות.

דוגמא: http://www.cruise.co.il/shuttles.asp

P.

נשמה כמו רעיון לא רע במידע ומשלבים שיפורים בטיול - להשאיר את הרכב בסדנה בפירנצה לשבוע, ולהסתובב בעיר - מה רע?

paulpro אתה מתכנן משהו לסקסו :?: אם לא אז בהודעה שלך יש נימה כזאת :!:

עם זאת זה יהיה רעיון טוב. אבל אני עם תזרים מזומנים חלש כך שאצלי הטיול מתוכנן ל 2006

:wink:

נ.ב - כמה נתונים נוספים שביררתי: אפשר להחליף מנוע למשופר ולהביא לארץ אך עם זאת יש להיצטייד בתעודת מקוריות של המנוע (פירוק, מפעל, סדנא וכו').

דבר נוסף, מי שהרכב לא רשום על שמו (כמוני) לא יכול לעזוב את הארץ אלא רק בליווי בעל הרכב. (וכמובן גם לחזור איתו זה חובה) [ הוסבר לי גם שזה בגלל קנסות וכאלה בחו"ל ושהדוחות מגיעים לארץ לבעל הרכב, שלא יהיה מופתע - משהו כזה].

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

paulpro אתה מתכנן משהו לסקסו :?: אם לא אז בהודעה שלך יש נימה כזאת :!:

עם זאת זה יהיה רעיון טוב. אבל אני עם תזרים מזומנים חלש כך שאצלי הטיול מתוכנן ל 2006

:wink:

נ.ב - כמה נתונים נוספים שביררתי: אפשר להחליף מנוע למשופר ולהביא לארץ אך עם זאת יש להיצטייד בתעודת מקוריות של המנוע (פירוק, מפעל, סדנא וכו').

דבר נוסף, מי שהרכב לא רשום על שמו (כמוני) לא יכול לעזוב את הארץ אלא רק בליווי בעל הרכב. (וכמובן גם לחזור איתו זה חובה) [ הוסבר לי גם שזה בגלל קנסות וכאלה בחו"ל ושהדוחות מגיעים לארץ לבעל הרכב, שלא יהיה מופתע - משהו כזה].

אכן כן - אך לא השנה. כבר עשינו תוכניות ותזרים מזומנים עדיין לא מאפשר 2 טיולים בשנה :( (בעצם, גם אחד לא,

אבל בקנדה לא צריך לשלם מלון ולא רכב שכור - ככה זה שיש חברים :) ). חוץ מזה, יש בעיה ביטחונית: בגלל המצב

רוב חב' הספנות הפסיקו שייט מעבורות - מחירים עלו ורמת השרות ירדה בהתאם :( כך שתתחיל לחסוך :)

תחשבו על זה - טיול carsforum באירופה עם ביקור במונזה, אימולה, מאראנלו, מודנה, טורינו, מינכן, נורנבורגרינג, וכו' וכו'...

לדעתי אם נהרגן כמה רכבים אפשר יהיה לסדר הנחות פה ושם...

2004 here we come :D

פורסם

ביררתי את הנושא (גם לגבי שיפור, גם לגבי טיול).

המחיר של העברה של הרכב הוא לפחות 1200$ תלוי גם בביטוחים שלוקחים (אם לא אכפת לכם שהרכב יהפוך לאתר צלילה, אז אפשר להוזיל עלויות).

לגבי שיפורים - כל מה שיש בחו"ל יש גם בארץ. נקודה.

מה אתם חושבים שגם בחו"ל באים עם האימפרזה לחנות השכונתית ויוצאים אחרי שעה עם 2.2 ליטר ואיזה KKK-K28?

אם לא מדובר על פרוייקט של 40K+++, לא שווה לקחת לחו"ל.

רוב מחיר הפרוייקטים, זה העבודה, ובחו"ל העבודה לא זולה כ"כ (בעיקר בגרמניה).

לפי מה שאני ביררתי (דיברתי עם מישהו שנמצא בגבול איטליה-שוויץ), לשים 4X4 על 306, יעלה כמעט כמו לשים את זה בארץ (הבדלים של כמה אלפים בודדים).

הבעיה הגדולה יותר, היא אחריות ומקצועיות. לך תדע שאתה נופל שם על משפר מקצועי ולא על איזה חאפר (כמו לירן).

אם הכוונה היא ללכת על סדנאות כמו NORRIS DESIGN, OTINGER, GMC וכו', אל תצפה למחירים זולים.

לגבי טיול - COUNT ME IN... AND YASHA TOO

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

הבחור הנ"ל היה שכן שלי לפני כעשרים שנה, הגרנדה הזהובה שלו הייתה חלום ילדות רטוב כשהגיעה עם מספר גרמני, סיפורים על תאונה נוראה באוטובאן במהירויות שבארץ לא ידעו שקיימות וטיול שנתי על מעבורת והמשך לגרמניה.

לגבי הובלת רכב לחו"ל

לפני איזה 5 שנים פגשתי בן אדם מבוגר (בן כ85), חביב מאוד, בעלים של פורד גראנאדה סטיישן מצויידת במנוע

V6 וקרבורטור וגודל של מנוע יפני ממוצע...(פגשתי אותו במכון קרב')...אך ללא הגה כח. הוא סיפר שכל שנתיים הוא

לוקח את הרכב (שנת ייצור אלף תשע מאות שבעים ומשהו) לטיול קטן ברכבי גרמניה מולדתו: מעבורת ליוון,

משם לברינדיזי שבאיטליה ואז הדרך פתוחה...ב180קמ"ש לא לוקח הרבה זמן להגיע.

עלויות העברת הרכב במעבורת: דומה לכרטיס טיסה בחברה סדירה. פרטים על ביטוח רכב בחו"ל, סידורי מכס וכו'

ניתן לברר בחברות הספנות.

דוגמא: http://www.cruise.co.il/shuttles.asp

P.

נשמה כמו רעיון לא רע במידע ומשלבים שיפורים בטיול - להשאיר את הרכב בסדנה בפירנצה לשבוע, ולהסתובב בעיר - מה רע?

:p
פורסם

זה ישתלם רק מבחינת התוצאה וההנאה, ברוב המקרים לא תקבל את רוב ההשקעה חזרה,

לי יש שברולט קמארו שנת 1971 שמחכה לשיפוץ, ככל הנראה אני אקח יום אחד את הרכב לחו"ל, אאבזר, אשפץ ואשפר לו את הצורה בארה"ב כי זה תמיד תמיד יותר ישתלם מאשר לייבא חלקים לכאן.

קח בחשבון תמיד עלויות שילוח, מכס, מס קניה ועוד על כל פריט וחלק שאתה רוצה להביא, חלק שעולה 100 דולר יכול להגיע בסופוס של דבר למחיר כפול לפחות כאן בארץ, צריך לעשות שקלול של סה"כ החלקים, המכס והמס עליהם כאן מול שקלול שליחת הרכב לחו"ל(הובלה,ביטוח הובלה, רישוי זמני וביטוח זמני), ברוב המקרים, תאמינו או לא, משתלם לקחת את הרכב לחו"ל וחשוב מאד מאד! הרכב שיוצא מכאן צריך להיות נקי מבריק מכל כיוון, גם מתלים, בולמים, בלמים מנוע וכו', למקרה ויחליט לו אחד המוכסים לצלם את הרכב, גם מלמטה, והיו דברים מעולם, כשאתם חוזרים לארץ לא יתפלאו מה פתאום הכל נקי וחדש...

כל חלק כמעט שמורכב ברכב כשהרכב מוגדר לנסיעה לחו"ל לצורך טיול עם הרכב, יכול להיות כחלק שהוחלף כתוצאה מבלאי.... (כן...בטח...שימו טווין טורבו במקום קרבורטור קטן....זה אולי יעבוד... :) )

בקיצור....

בהצלחה וטיסה (יותר נכון הפלגה, יותר משתלם וזול) נעימה..

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בואו נגיד והעלויות דומות בין שיפורים בארץ לשיפורים בחו"ל לא הייתי חושב פעמיים ולוקח את האוטו לחו"ל.

וזה בגלל המקצועיות נטו.

מעטים האנשים בארץ שהייתי נותן להם לגעת לי באוטו, בעצם אפשר לספור אותם על יד אחת ולהשאר עם אצבעות עודף.

תוסיפו לזה את איכות העבודה שלא תקבלו בשום מקום בארץ, ואם באותה הזדמנות חסכתם גם כמה אלפי שקלים ונהנהתם משירות אדיב וקצת נוף.

אז זה שווה!

יש לא מעט ג'יפאים שלוקחים את הג'יפים שלהם למסעות בטורקיה, יוון וקפריסין, כנראה שהעלויות לא כ"כ מטורפות.

עלויות המשלוח אמורות להיות סביב כמה מאות דולרים, כל השאר זה עניין של ביטוח.

I don't drive fast, I fly low

• תוכן חדש...