Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרבורטור של סובארו רגילה, קרבורטור של היטאצי - מחולק לשני חלקים, לוע ראשונה עובדת כל הזמן בעוד שלוע שנייה עובדת רק בלחיצה חזקה על הגז האם ניתן לעשות ששתי החלקים יעבדו בו זמנית כל הזמן?

ידוע שהרכב ישתה יותר דלק וכו...האם זה אפשרי?

תאורתית זה נראה על פניו שידרוג נאה.

אפילו מצאתי קישור לנושא:

http://www.ultimatesubaru.net/forum/article.php?a=7

פורסם
קרבורטור של סובארו רגילה, קרבורטור של היטאצי - מחולק לשני חלקים, לוע ראשונה עובדת כל הזמן בעוד שלוע שנייה עובדת רק בלחיצה חזקה על הגז האם ניתן לעשות ששתי החלקים יעבדו בו זמנית כל הזמן?

ידוע שהרכב ישתה יותר דלק וכו...האם זה אפשרי?

תאורתית זה נראה על פניו שידרוג נאה.

אפילו מצאתי קישור לנושא:

http://www.ultimatesubaru.net/forum/article.php?a=7

משום מה אם זכרוני אינו מטעה אותי שאלה זאת כבר נשאלה בעבר, וקבללתי גם ה.פ בנושא

ואותו קישור, אז השאלה היתה עם שם משתמש אחר.... האם אני סתם חושד בכשרים?!

ולשאלה אפשרי, לא רצוי , ואינו נותן מאומה מלבד תצרוכת דלק הרסנית!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

האם יכול לקראת מצב שלוע אחת,השנייה,זאת שנפתחת בלחיצה , נתפסת או לא נפתחת בזמן? האם יש לה כיוון מסויים או שהיא נפתחת ע"י וואקום...?

אני שואל מכיוון שהייתה לי בעיה בלאונה של אשתי,הפילטר דלק היה פגום ולא נתן מעבר דלק כמו שצריך ועקב כך הרכב לא עבר את ה 100-110 קמ"ש גם בלחיצה עד הסוף.

במוסך נאמר לי שיכול להיות שלוע אחת בקרבורטור לא עובדת וזה יכול להיגרם אפילו מגרגר של אבק שנתקע שם איפשהו ,קודם כל אמרו לי לבדוק פילטר דלק,אכן , הורדתי אותו והוא היה פגום,כלומר, אם אני נושף דרכו ,הוא פשוט סתום לצד אחד ופתוח לצד השני,כמו כן הוא היה מנופח ,הפלסטיק עצמו קיבל עיוות, החלפתי אותו והכל הסתדר = חזר לקדמותו.

ההשערה שלי הייתה שהפילטר פגום,החלפתי אותו בטיפול לפני כשבוע ולא ייחסתי חשיבות והאמת גם לא בדקתי אותו לפני ששמתי אותו,פשוט קניתי והרכבתי, (הבעייה המדוברת התחילה בדיוק לפני כשבוע - לאחר החלפת הפילטר, ולא ייחסתי לה חשיבות כי לא יצאה לכביש מהיר),הפילטר היה פגום מלכתחילה ופשוט לא נתן למעבר של דלק,רק טיפות טיפות ,המשאבה נותנת ונותנת והפילטר לא מעביר כמו שצריך כי הוא סתום ולכן גם תפס עיוות - כאילו הוא עומד להתפוצץ,נראה כמו בלון....יש אספקת דלק וגם זה בקושי ולכן במהירויות נמוכות זה לא היה כ"כ מורגש,עד שיצאתי לכביש מהיר והרכב פשוט לא סחב.

עכשיו במוסך אמרו לי שרוב הסיכויים שזה הפילטר,אם זה לא הפילטר אז יכול להיות שהפקק של המיכל דלק , הוא בעל שסתום,אם השסתום לא עובד כמו שצריך אז מיכל הדלק אטום לגמריי בעצם ואז יהיה קשה מאוד לדלק לזרום החוצה- יהיה קשה למשאבה לשאוב את הדלק,יש גם עוד מצב שהלוע השנייה בקרבורטור לא עובדת כמו שצריך,וניתן לתקן את זה בלי להוריד את הקרבורטור בכלל היות והוא נקי(עבר שיפוץ לפני חודשיים),, הם רצו על זה 300 ש"ח, במידה ואכן זו הייתה הבעייה.

כאמור, החלפתי פילטר + ניקתי את המכסה של הדלק עם ספריי קרבורטורים ווידאתי שהשסתום עובד כמו שצריך = הרכב נוסע מצויין עכשיו.

עכשיו,רציתי לדעת,נניח שזה לא היה הפילטר,נניח שהלוע אכן לא עובדת כמו שצריך,האם ריסוס הקרבורטור בספריי קרבורטורים במקום מסויים יכול לפתור את הבעייה (בהנחה שהקרבורטור עבר שיפוץ לפני חודשיים לערך - ואכן הוא עבר שיפוץ).

תודה.

פורסם

אין צורך לרסס בשום ספרי קרבורטור, אתה רק תגרום לנזק!

המצערת השניה עובדת על וואקום , והיא קרוב לוודאי תקינה , לא תפוסה ומתפקדת!

בעייתך לא קשורה לקרבורטור, החלפת המסנן דלק הסתום , פתרה לך את הבעייה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
המצערת השניה עובדת על וואקום ,.

בברכה

צביקה

אצלי המצערת השניה עובדת בצורה מכנית,כשהראשונה נפתחת עד החצי גם השניה מתחילה להיפתח בעזרת מנוף וממש מרגישים את זה כשאני עובר "חצי גז"

ניצן

• תוכן חדש...