Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כוסות להכניס אחד בתוך השני עם נייר סופג ביניהם, לעטוף את השרוול בפצפץ ואת זה להדביק עם מסקינגטייפ.

צלחות לחתוךריבועים של פצפץ ולשים ביניהם. את הערימה לעטוף בפצפץ ולהדביק.

• רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה שבא לך בכנות.

דבק חבילות זול לא ממש מדביק טוב קרטונים. יש דבקים אחרים שהם סבבה. מסקינגטייפ יעבוד גם כן. 

ובמקום להתעצבן עם (או בלי) ציפורניים, תשקיע בעצמך קצת.

• מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 8 דקות, Derish כתב:

לא חושפים סודות מקצוע כאלה בפרהסיה!

[במבטא של נבל מסרט]

הסוד הוא איך משתמשים בזה.

[צחוק מרושע]

מה לעשות, כמה (כפי הנראה עשרות) אלפי שימושים בכלי לאורך השנים עשו את שלהם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בפעם האחרונה שעברתי שילמתי למובילים שיארזו את המטבח. בין כלי האוכל הם שמו דפי נייר דק, אבל איני יודע כיצד הוא נקרא. נייר פצפצים יהיה עבה מידי, במיוחד לכוסות.

ועוד דבר - יש לך נטיה חזקה לקמצנות. במקרה הזה הזול הוא היקר. אל תתקמצן עם חומרי אריזה וארגזים אובים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

ותקפיד לרשום על הקרטונים לאיזה חדר הם שייכים ובגדול מה התכולה. עם טוש. במיוחד השבירים. 

א' ב' של מעבר. מיספור הארגז, רשימת תכולה (ברמת "בגדים אבא" או "משחקים ילד 2") וחלוקה לפי החדרים בבית. 

לפני שעתיים, ברווז כתב:

דבק חבילות זול לא ממש מדביק טוב קרטונים. יש דבקים אחרים שהם סבבה. מסקינגטייפ יעבוד גם כן. 

סלוטייפ פלסטיק שקוף. ולא נייר, ומומלץ שני פסים 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כוסות אחת בתוך השניה וללפף בעיתון,כשתניח בתוך הקרטון תשים פצפץ בין הערימות ומלמטה

כנ"ל צלחות.

הכי חשוב לא לדחוס,עדיף יותר קרטונים מאשר שמשהו יתפרק\יתנפץ

והכי חשוב #2 כמו שאמר לורד געגע - למספר לסמן ולכתוב בפירוט על כל קרטון מה יש.

בהצלחה,העברת הדירה הארוכה בהיסטוריה :P

• מצחיק 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, ברווז כתב:

תקפיד לרשום על הקרטונים לאיזה חדר הם שייכים ובגדול מה התכולה.

לפני 17 דקות, ezuf כתב:

למספר לסמן ולכתוב בפירוט על כל קרטון מה יש.

תיקון קטן: הפרט היחידי שצריך להופיע על הקרטון זה המספר שלו, ואולי המילה 'שביר'. את רשימת התכולה עושים על דף נייר נפרד או במחשב/סמארטפון, כדי שמובילים או סתם עוברי אורח לא ידעו מה לגנוב במבט זריז. 

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 17 דקות, ezuf כתב:

בהצלחה,העברת הדירה הארוכה בהיסטוריה :P

לא מצאתי דירה, אבל חשוב לי לעשות שיעורי בית כדי לא לפגוע ברכב, אם אני כבר עם התחביב הזה... 🙂

לפני 1 דקה, Derish כתב:

תיקון קטן: הפרט היחידי שצריך להופיע על הקרטון זה המספר שלו. את רשימת התכולה עושים על דף נייר נפרד או במחשב/סמארטפון, כדי שמובילים או סתם עוברי אורח לא ידעו מה לגנוב במבט זריז. 

תודה, אני חושב שאוביל לבד. אין לי דברים כבדים או נפחיים, וכל מי שיצא מהדירה פה בשנים האחרונות לכיוון המרכז (לפני 5+ שנים זו הייתה דירת שותפים) עשה את זה בלי הובלה, עם רכב פרטי, לא חושב שאפעל אחרת.

• לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 5 דקות, Derish כתב:

תיקון קטן: הפרט היחידי שצריך להופיע על הקרטון זה המספר שלו, ואולי המילה 'שביר'. את רשימת התכולה עושים על דף נייר נפרד או במחשב/סמארטפון, כדי שמובילים או סתם עוברי אורח לא ידעו מה לגנוב במבט זריז. 

יאללה,יא קטנוני...:P

לא התכוונתי להתחיל לשרבט חמשירים על כל קרטון,אבל לכתוב על קרטון "מטבח",לא מספיק - מה יש שם? רק צלחות? רק כוסות? שביר? אולי תבלינים בכלל\מגבות\סמרטוטים\כלים חשמליים קטנים?

אפשר לחלופין לרשום מטבח #1 מטבח #2 ולהוסיף שביר\עדין וכו',סומך על גולדן שגם ככה יש לו קרטון ורבע של דברים להעביר,שיזכור מה יש ואיפה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אמת, אתה לא טועה.

יש לי כמה טלוויזיות זולות, 2 מסכי מחשב זולים, 2 יחידות 3 מגירות זולות, המון בגדים, יותר מדי אולי.. וציוד מטבח זול,

כסא מחשב,

מיני PC פעמיים, ומחשב נייח זול :) 

בקיצור, צ'יפס בפיתה?

פורסם

@Derish אתה רוצה שכל ארגז יגיע ישירות למקומו, לא להתחיל לבדוק ברשימות. כמובן שאתה יכול לקדד 10-19 לסלון, 20-29 למטבח וכו - לדעתי זה סרבול יתר.

ולסמן תכולה על ארגזים שהולכים לאיחסון. יש לי, למשל, ארגזי צעצועים של הבנים ואפילו שלי, שמחכים שהנכדות יגיעו לגיל המתאים. נוח מאוד שבמחסן יש ארגזים שמסומנים ״דופלו״, ״לגו״ ו״מכאנו״ כשמגיע השימוש בהם.

אבל מה אגיד, במעבר האחרון שלי היו 150 ארגזים, לא משהו שאפשר לזכור את התכולה לפי ״ארגז של מחשב״ ו״ארגז של איקיאה״. גולדן מעביר תכולה של רווק שגר בדירה מרוהטת, כך שזה באמת כלום. כשאני העברתי את תכולת דירת הרווקים שלי גייסתי את גיסי עם הרנו אקספרס ל-2-3 סבבים, כי היה גם קצת ריהוט, ששימש אותנו כמשפחה לא מעט שנים ועוד עבר לאנשים אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

אתה רוצה שכל ארגז יגיע ישירות למקומו

אני פשוט רוצה שכל ארגז יגיע. לגבי המקום, אני כבר אטפל בזה. 

הרי ממילא כשמדובר על מובילים, הם לא יטרחו לשים את הארגזים איפה שצריך. אבל רשימת תכולה על הקרטון כן תתן להם מושג טוב על איזה מהם שווה 'לאבד' בדרך. 

הובלה עצמית בקנ"מ קטן זה סיפור אחר.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...