Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 6.5.2026 בשעה 16:00, ברווז כתב:

מאחר ולא היה פירוט נוסף בהודעה של פות"ש לגבי התקנות למשל, זה מגדיל את הסיכוי לבאג של שריפת פיוז. 

זה שאנחנו לא יודעים לא אומר שזה צריך לא להיאמר בכלל...

נכון, מסכים. כמו שכתבת, את הפיוזים לרוב אתה שרפת- אולי פות"ש התקין משהו, אולי משהו אחר התקלקל\השתבש לו וגרם לשריפת פיוז. 

מבט מהיר בפיוזים יכול לעזור הרבה. לא קשה לביצוע ויכול להיות מאד אינפורמטיבי.

פלוס. 

בתקלות חשמל- מה הדבר הראשון שעושים? כמו שאתה יודע הרבה יותר טוב ממני? הולכים לראות אם מגיע בכלל מתח לרכיב.

לדלת הנהג מגיע מתח לרכיב. לשנייה, לא מחייב. 

ומעבר לכל זה יש גם את האפשרות הבנאלית יותר של "התעייפות" הפיוז. נדיר, כן, אבל ברכב בן 13 זה כבר יכול להיות. 

ואנקדוטה לסיום, 

תמיד יכול להיות מצב שבו מישהו (בעלים קודם למשל) שם בעבר פיוז קטן מדי אבל עדיין סביב המגבלות עומס (עומס גבולי. למשל 5 במקום 7), מה שאומר שייקח לו קצת זמן אבל הוא יישרף מעצמו.

אני לא חשמלאי ואני גם לא מומחה גדול, אבל אני כן יסודי. זה לא אני אמרתי על עצמי, אלא מישהו אחר אמר עלי. אז אני תמיד מתחיל בהתחלה, וכמה שהיא יותר קלה, יותר טוב... :lol:

ככה קניתי את הרכב, לא הותקן כלום ברכב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...