Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום לכולם,

מחפש פתרון נוח לניקיון הרכב מבפנים.

הרכב נוסע לעתים בשטח וגר בדרום, אז הוא מתמלא בעיקר באבק וחול.

בעבר ניסיתי לנקות אותו עם שואב אבק דייסון, אבל לא בהצלחה. זה לא הצליח להרים את הלכלוך שממש הסתבך בלבד שמתחת לשטיחים ובתא המטען.

מה שחשבתי לעשות, זה פתרון של שואב אבק יבש/רטוב, בשילוב עם ספריי ניקוי ריפודים ומברגה עם מברשת. להריץ ניקיון יבש בשוטף + קצת יותר יסודי פעם בכמה ניקיונות.

לצערי, אין לי גישה לחשמל, אז נשארו האפשרויות על סוללה:

1. מנקה ריפודים ייעודי של ביסל. הבנתי שהם בסהכ טובים, אבל לא ממש זולים.

2. שואב אבק Dewalt dcv584 או dcv517 - הביקורות באינטרנט נעות בין מעולים להכי גרועים בעולם. יש לי כבר סוללות של דיוולט, אז אני גם נוטה להעדיף את הכלים שלהם וגם פחות דואג מזמני ריצה וסוללות שנגמרות באמצע. כחברה הם אמנם לא אכזבו עד כה, אבל שואבי אבק של 300w לא נשמעים מרשימים במיוחד.

3. Karcher wd3 battery - נראה יותר רציני מהדיוולט, אבל לא מצאתי במלאי. מה גם שלא ברור לי כמה זמן הסוללה תחיה ומתי תצטרך החלפה כי היא מתה לחלוטין. בכלים של דיוולט זו פחות דאגה.

4. פשוט להוריד כבל חשמל 6 קומות ולקנות wd3 רגיל. זה לא כל כך פשוט כי זה גם אומר דאני צריך לתפוס חניות מאוד מסוימות ושצמודות לבניין. זה היה הפתרון שחשבתי עליו מלתכחילה אבל עם הזמן הוא נראה לי פחות ופחות ישים.

יש למישהו ניסיון עם אחד מהמכשירים האלו? האם השואבים האלו בכלל מספיק חזקים כדי להתמודד עם רכב? אני לא מצפה להוציא פרווה של כלב מהמושב, רק להרים אבק ולכלוך גס, וכאמור אין לי בעיה גם עם שילוב עם ספריי ניקוי כדי לייעל את הניקוי.

אם יש רעיונות נוספים או מכשירים שידועים כמוצלחים - אשמח לדעת.

פורסם

יש לי את ה DCV517, גם לי אין חשמל ליד האוטו, קניתי אותו בגלל שיש לי מלא סוללות גם כך.

הוא שואב בסדר, אבל אין מה להשוות לשואב רגיל - זה בסדר לשאוב פירורים וזהו.

מה שאני עשיתי יש לי כבל חשמל של 20 מטר ופעם ב שואב עם הרגיל.

מצב תמונה (הוא יותר גדול ממה שנדמה).

IMG20260416104847.thumb.jpg.277a51282d250e5e1c73f3f2049e615a.jpg

• אהבתי 1
פורסם

אני ראיתי סרטונים שאנשים משתמשים באקדח מסאז שהרעידות שלו ״מרימות״ את החול והאבק ואז השואב מסתדר עם זה. לא ניסיתי אבל אולי כדאי לבדוק אם יש לך כזה בשלוף לפני שאתה קונה שואב אחר. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 21 שעות, iEminem כתב:

אני ראיתי סרטונים שאנשים משתמשים באקדח מסאז שהרעידות שלו ״מרימות״ את החול והאבק ואז השואב מסתדר עם זה. לא ניסיתי אבל אולי כדאי לבדוק אם יש לך כזה בשלוף לפני שאתה קונה שואב אחר. 

גם לי יצא לראות כאלה. יש לי אקדח מסאז' ואפילו שואב נייד כזה קטן של בוש. צריך לבדוק אם זה עובד..תודה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז עשיתי עכשיו ניקיון לרכב באיזו עמדת שאיבת אבק עצמית עם שואב רציני ולחץ אוויר.

אפילו לשואב כזה היה קשה להתמודד כמו שצריך עם האבק ששקע בכל מיני חורים, אז אני מניח שלשואבים הניידים אין סיכוי להביא לתוצאה ראויה. 

ניסיתי להבריש את הריפוד עם ספריי של סונקס ולראות אם זה עובד עם שואב אבק חזק. זה לא ממש עבד. אז כנראה שהפתרון המתאים לכרגע זה מכשירים כמו של ביסל שמזריקים ושואבים חומר ניקוי.

אם יש עוד מישהו עם תובנות על מכשירים כאלה, יהיה מעניין לדעת.

תודה לכל העוזרים!

פורסם

בגדול, מה שאתה מחפש זה שואב חובט. עקרונית יש שני סוגים כאלו, הפשוט כמו בכל מני שואבי אבק זה עם מברשת מסתובבת גסה יחסית והמתקדמים/תעשייתיים יותר כולללים מחבט של ממש שמרעיד ומעלה את האבק אל פני השטח, לא שונה מאיך שהיינו מנקים שטיחים בעבר עם המחבט הידני והפשוט. הבעיה היא שמרבית המוצרים מהסוג הזה הם גדולים, יקרים וכבדים ולא ממש מתאימים לעבודה בתוך הרכב. הדבר היחד שמצאתי ברשת שהוא אולי יותר ידידותי זה מחבט (מברשת) של Karcher עבור סדרת WD. עד כמה הוא יעיל? אין לי מושג. 

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...