Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טלויזיה עם מערכת הפעלה vidaa, בטלויזיה מובנת אפלקציה בשם media.

האפלקציה הנ”ל מזהה כרטיס זכרון שאני מחבר לטלויזיה, מזהה קבצי מדיה של סרטים שיש בפנים (קבצים מסוגים שונים) כסמל הקובץ רואים גם מה שיש בתוך הקובץ בפנים. אך כאשר אני מנסה לצפות בקובץ מקבלים הודעה שהקובץ אינו נתמך.

חיפשתי להתקין את אפלקציית vlc או קודי, שניהם לא קיימות. האם מישהו מכיר אפלקצייה שקיימת שתומכת בצפייה בקבצי וידיאו?

פורסם (נערך)

מנסה לפתוח avi ו wmv

והשאלה היא, מה יש להתקין חוץ מהמדיה המובנה?

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
לפני 26 דקות, Ron Poh כתב:

חיפשתי להתקין את אפלקציית vlc או קודי, שניהם לא קיימות. האם מישהו מכיר אפלקצייה שקיימת שתומכת בצפייה בקבצי וידיאו?

אין לי נסיון עם מערכת ההפעלה הנ״ל.

על פניו, התקנת 4Kplayer מהחנות עפ״י ההוראות בסרטון, עשויה לקדם אותך.

בהצלחה.

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 1 דקה, waterman כתב:

בהצלחה.

תקרא את התגובות

כולם בגדול אומרים לו שזה טיפ פח אשפה

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, waterman כתב:

בהצלחה.

אז... האפקלצייה 4k אכן קיימת, התקנתי אותה אך כאשר אני מפעיל אותה מקבלים הודעה.

ציטוט

Sorry, your device mac address does not exists in our system please contact tv.register4k2gmail,.com

עריכה

חיטטתי קצת... כן, נראה שהם רוצים שאני אתן להם את כתובת ה mac של הטלויזיה כדי להפעיל את האפלקצייה.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם (נערך)

לצ׳אט הסבר כלשהו לגבי הבקשה לכתובת מאק, אפשר לקבלו או שלא…

אם אתה חושש, חפש אפליקציה אחרת (באם בכלל מוצעת בחנות) או השתמש בהתקן חיצוני

AI Overview
image.png.109b32cab73a56f217031babfd2a7e9a.png
www.reddit.com&client=AIM&size=128&type=
+5

The "4K Player for VIDAA" app (often a third-party IPTV application like HotPlayer or Smart IPTV) asks for your TV's MAC address to uniquely identify, authorize, and whitelist your device on their streaming servers. 
Here is why this is required and how it works:
  • Authentication and Access: The app uses the MAC address to activate your service and ensure you are authorized to receive content. It acts as a digital fingerprint for your specific TV.
  • Whitelisting: IPTV providers typically whitelist a specific MAC address to allow that device access to their service.
  • Preventing Piracy/Sharing: By locking your playlist to a specific MAC address, the provider prevents the same account from being used on multiple devices simultaneously.
  • App Functionality: If you are using an app like HotPlayer, the MAC address is required to register the TV, often for a fee, and to load your specific M3U playlist. 
How to find your VIDAA TV MAC address:
  1. Navigate to Settings on your VIDAA TV home screen.
  2. Select Network.
  3. Select Network Information or Connection to view the MAC Address (either Ethernet or WiFi). 
Important Privacy Note: While this is normal for IPTV applications, you should only provide your MAC address to trusted providers. It is not generally used for hacking, but it does allow them to identify your device. 
עריכה אחרונה על ידי waterman
תוספת
  • רעיון טוב! 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

Ssiptv  מבקשת להגדיר מדינה, אין ישראל או ארץ דוברת אנגלית, יש רק ארצות דוברות רוסית וכיו”ב.

Smartone לא נראה לי שהיא תומכת בהפעלת קבצים.

פורסם

אם זה משהו חד פעמי, הייתי ממיר את הוידאו למשהו שהטלוויזיה יודעת לנגן וסוגר עניין.

• תוכן חדש...